Nu am achiziționat niciun parfum care să nu aibă performanța așteptată. De cele mai multe ori, produsele chiar ne-au depășit așteptările. Descrierile au fost foarte utile în alegerea potrivită, iar co... Voir plus
Tare mult îmi place. De la felul în care sunt împachetate coletele, cu multă grijă și protecție. Și recipientele de parfum sunt de calitate, bine sigilate, nu se scurg. Culoarea ambalajului închi... Voir plus
Dau 5 ⭐️ pentru promptitudine si customer service dar si pentru produsele de pe site si descrierile acestora ceea ce duce la o decizie mai simpla si sigura in ceea ce cumpar. Imi pare rau ca nu pot... Voir plus
Am plasat comanda si am primit-o a doua zi. Recomand din toata inima acest site. De aici iau cele mai faine uleiuri parfumate, iar despre ceara am numai cuvinte de lauda. Lumanarile ies perfecte si nu... Voir plus
Materie prima pentru productia lumanarilor: ceara, ulei parfumat, fitile, culori, recipiente
Șoseaua Vitan-Bârzești 7D , 042121, Bucuresti, Roumanie
- office@supply-lab.ro
- supply-lab.ro
Demande des avis aux clients
Very fast shipping
Very fast shipping, really nice producta great scents. I recommend them! For sure I will come back to try more products for my candle business 🥰

Calitate excelenta
Am incercat toate produsele lor. Începând cu ceara, fitiluri,parfumanți, recipiente, coloranți.. nu am avut un produs de care sa nu fiu mulțumită. Felicitări pentru profesionalism.

Tare mult îmi place
Tare mult îmi place.
De la felul în care sunt împachetate coletele, cu multă grijă și protecție.
Și recipientele de parfum sunt de calitate, bine sigilate, nu se scurg. Culoarea ambalajului închisă protejează parfumul.
Iar de parfumuri nu mai zic, miros atâta de bine și atâta de gourmet sunt unele că îți vine să le mănânci.
Calitatea lor este ridicată și persistă în lumânări.

Réponse de Supply Lab
Their product are perfect and their…
Their product are perfect and their service its great

Réponse de Supply Lab
Sunt foarte mulțumită de uleiurile…
Sunt foarte mulțumită de uleiurile parfumate. Calitate superioară fata de alte produse asemănătoare de pe piața.

Réponse de Supply Lab
I ordered my whole Christmas fragrances…
I ordered my whole Christmas fragrances from this page, and I am so so so so thankful and so obsessed with the fragrances oils!
The seller is a great person and artist too!

Profesionalism și implicare
Coletul a fost atent pregătit, parfumurile emana un miros așa cum trebuie, micile surprize și-au atins scopul, ce mai? Felicitări și țineți-o tot așa!!!

Produse calitative
Sunt foarte incantata de livrare, felul in care sunt ambalate, calitatea produselor excelenta, un furnizor de incredere! Plus un mic cadou din partea firmei mereu disponibil in pachet ☺️

The best 😻
The best 😻 a doua comanda si totul perfect. sincer, inainte comandam doar din uk, la noi nu am gasit aceiasi calitate la parfumanti, pana acum ❤️
Keep up the great work!

Réponse de Supply Lab
A devenit magazinul meu preferat.
A devenit magazinul meu preferat.
Produse sunt de foarte mare calitate.

Réponse de Supply Lab
Imi pare bine ca am aflat de acest site…
Imi pare bine ca am aflat de acest site si ca am facut comanda, nu mi pare rau ci din contra. Parfumurile sunt de exceptie, au un miros divin. Sper ca si colorantii sa fie la fel de buni. De la inceput am incercat mai multe site-uri de unde sa achizitionam atat culori cat si parfumuri pentru lumanarile noastre, dar am dat de site-uri care ne au dezamagit din punct de vedere al felului in care acestea miroseau sau colorau ceara/matritele in unele cazuri, acum insa avem un coloraborator pe viitor pentru ca vom tot cumpara. Speram sa ramaneti tot asa din punct de vedere calitativ.