2,7

Bas

Vanavond in mijn eentje gegeten voor… 50,-

Vanavond in mijn eentje gegeten voor 50,- De tent zat vol met vliegen, midden in de winter! Slechte suchi (pappige zooi) en de zoutpot wordt leeggegooid over je gerecht. Alles is zouter dan zout. Bediening in het Engels en met je smartphone bestellen. Er kan geen lachje af en er is geen tijd om me even te helpen de app te begrijpen. Onderweg naar huis lopend de neiging om een vinger achter in mijn keel te steken om van dat vieze gevoel in mijn buik af te komen. Uren later thuis heb ik het gevoel dat ik 4 volle eetlepels zout heb zitten eten. Schrale mond van het zout. edit: We zijn inmiddels 5 dagen verder en ik heb nog steeds niet kunnen poepen. Niet naar toe gaan.

19 février 2026

Uitbuiting, intimidatie en zwijgplicht: de duistere praktijk van restaurant Sushi Koi

In dit restaurant is sprake van ernstige misstanden. Werknemers worden uitgebuit, salarissen worden niet op tijd uitbetaald en vakantiegeld wordt structureel onthouden – in strijd met de geldende arbeidswetgeving. Daarnaast worden mensen die de Nederlandse taal niet beheersen onder druk gezet om zogeheten wurgcontracten te ondertekenen, vaak zonder dat zij begrijpen wat zij tekenen.

Werknemers ontvangen geen loonstrookjes; de werkgever stelt dat het ‘administratief niet mogelijk’ is om deze te verstrekken, wat in strijd is met de wettelijke verplichting tot transparante loonadministratie.

Wie niet meewerkt aan deze wanpraktijken wordt verbaal geïntimideerd en vaak direct weggestuurd. Werknemers die misstanden benoemen, krijgen te maken met dreigementen of worden onder druk gezet om ontslag te tekenen. In sommige gevallen is er zelfs sprake van het vervalsen van handtekeningen om dit af te dwingen.

Dit restaurant overtreedt bewust de Nederlandse wetgeving en maakt gebruik van illegale praktijken die ernstige gevolgen hebben voor de betrokken medewerkers. Het is dan ook onbegrijpelijk dat de Arbeidsinspectie hier geen controle uitvoert of handhavend optreedt, ondanks de signalen van deze zorgwekkende situatie.

8 août 2025

Heerlijk gegeten hier met een paar…

Heerlijk gegeten hier met een paar vriendjes. Hoewel het all you can eat systeem in het begin, als je honger hebt, een beetje langzaam is, is het eten heerlijk en de bediening heel vriendelijk.

23 mai 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit