Sushiart Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Sushiart Odder leverede den bedste kvalitet af råvarer jeg har fået i årevis. Alt var tilberedt på smukkeste vis og jeg blev spurgt om jeg ville have en præsentation af de enkelte stykker, som jeg vil... Voir plus

Sushi art i Risskov skuffer os. Ikke maden. Men måden at kokken taler til de unge ansatte piger. Det ødelægger købe oplevelsen. Der er stor udskiftning i personalet, hvilket man godt kan forstå. Ingen... Voir plus

Hentede igår aftes en too good to go med alt hvad hjertet begærer. Blev betjent af den sødeste pige, der havde boksene klar til tiden. Den indeholdte hvad aftenen havde tilovers og vi var positivt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har handlet i Sushiart Kolding storcenter, og sikke en rar oplevelse! Medarbejderen havde styr på hvilke stykker der var i boksene og kokken var enormt hurtig. Børnene fik lov til at smage deres chil... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Sushi à emporter

Écrit par l'entreprise

Lækker sushi i en fart hos SushiArt

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

76 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

I have more than five years working in …

I have more than five years working in Sushi Art here in Denmark as a Sushi Chef and it’s good to work because my danish co workers are kind and respectful and the people are friendly,my employer is helpful in any need I have in my work,and the best thing is that I can give a better life to my family in philippines. I want to thank Karam Fabio Ayad because he gave me the opportunity to work in Sushi Art here in Denmark❤️❤️❤️🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇵🇭🇵🇭🇵🇭

27 février 2023

Réponse de Sushiart

Hi Oscar, thanks for the nice review 💚 We try to do our best for all employees and we are very happy to have you in our team ❤️

I came all the way from middle East…

I came all the way from middle East last year just to seek a job that correspond to my experience.
I found it here in Denmark at SushiArt company.
I been working here for a year now.
Though their language is hard to comprehend but good thing they're all know English words as well.
Sushiart is the best company I ever had.
I see my future here.
Thank you so much K.A.F. (the best Boss)
... And I thank God I found SushiArt ❤️ ❤️❤️

27 février 2023

Réponse de Sushiart

Dear Silvester, we are very happy to have you in our SushiArt team 💚 We love you and hope to have you many more years ;) see you

Sushiart - toppen af poppen 😋

Sushiart - Silkeborg
I laver den lækreste sushi i dk 🥰🎉 ikke for megen ris 👍 og altid så friske og lækre råvarer. I aften den sødeste betjening 💕💕

12 février 2023

Réponse de Sushiart

Kære Helle, tusind tak for din anmeldelse 🙏 Vi har sendt et billede af din anmeldelse til butikken i Silkeborg 💚

My excellent experience is that I have…

My excellent experience is that I have been working for "SushiArt" for almost a year and during my time I have only seen a fair and honest attitude in the work of the company.

What was important for me, was the personal approach I received from the owner in which he was able to help me with everything and supported me in every way.

Since I came to Denmark from Ukraine at the very beginning of the war, it was very pleasant for me and it was important that I was met with just such an incredible approach.

Maksym Rudenko

11 février 2023

Réponse de Sushiart

Thank you so much, we are so happy to have you as an employee many more good years to come ❤️

Sushi i særklasse

Vi havde til i fredags bestilt sushi til 30 års fødselsdag. Sushien smagte helt fantastisk og var samtidig virkelig flot anrettet. Vi vil helt klart bestille ved Sushiart igen.

Klart et besøg værd!!

2 février 2023

Tak 🙏❤️

Sushiart har et smart koncept

Sushiart har et smart koncept, hvor man nemt kan blande sine yndlingstykker eller blande lidt af hvert fremfor at skulle bestille en hel rulle. Det smager super lækkert og kan varmt anbefales!

6 février 2023

Tusind tak Thea 💚🙏

Sushi art Silkeborg.

*Edit*

Det er da kun dejligt, at I er glade for jeres nye kok.
Han virker også sød og rar, og jeg skriver netop, at personalet er søde.
Det er sådan set underordnet, hvor han kommer fra, så det bør ikke have noget med noget at gøre.

Vores oplevelse er klart, at portionerne er blevet betydeligt mindre.
At I ikke har opdaget det, er da et stort problem.
Vi har tidligere haft småmangler og forkerte bestillinger, når vi har hentet mad.
I starten ringede vi og nævnte det, da vi pakkede ud derhjemme, og hver gang fik vi at vide, at det var beklageligt, og at I ville notere det i en eller anden bog til næste gang, vi bestilte, men da vi kom igen, fik vi bare at vide, at det kunne I ikke gøre noget ved.
Derfor er vi stoppet med at kommentere.

Eftersom vi jo godt kan lide maden, er vi blevet ved med at komme igen, men når nu vi skal til at købe endnu mere for at blive mætte pga de mindre portioner, så er det en anden sag.

Da det var min mand, der bestilte og hentede den sidste omgang d. 2-2, så er det hans info, I har fået retur.
I har åbenbart brug for yderligere oplysninger, for at anmeldelsen her ikke bliver slettet.
-------
Sushi art Silkeborg.

Personalet er søde og rare, smagen er i top, og butikken er pæn og ren.

Den ene stjerne skyldes alene, at de er gået fra at lave voksenstørrelser til børnestørrelser.
Vi har, 2 voksne og 1 barn, købt derfra 2 gange indenfor de sidste 3 uger, og begge gange har vi måtte finde andet mad bagefter, fordi vi ikke blev mætte, selvom vi køber, som vi plejer.
Stykkerne er næsten halv størrelse af, hvad de altid har været.
Om det skyldes ny kok i køkkenet, eller om det er alternativet til prisstigninger, ved jeg ikke.

Trist, men vi finder et andet sted fra nu af, for det ender med en større udskrivning for at kompensere for de minibidder, de serverer nu.

2 février 2023

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse. Dejligt, at du synes smagen var i top og butikken var pæn og ren. Tak.

Størrelsen på sushien burde ikke være ændret. Trods inflationen, stigende energipriser samt alle andre udfordringer, så har vi ikke ændret på størrelsen eller kvaliteten. Vi har faktisk kørt med 20% i hele januar og februar.

Vores kok Maks fra Ukraine, har været der fast sammen med vores køkkenchef siden februar 2022. Vi har været utroligt glade for Maks, der er en af de dygtigste kokke, vi har set, og han har været utrolig ked af det siden klagen, da han ville ønske, at I havde henvendt jer til ham direkte første gang, der var noget I var utilfredse med, da han prøver at yde sit bedste hver dag.

Det er også vores overbevisning, at det er kæmpe hjælp for os, hvis I kontakter os direkte via butikken eller mail, da vi så har mulighed for at besvare jer langt hurtigere.

Maks har været utrolig glad for at være hos os og flygtede fra krigen sammen med mange andre ukrainere. Vi håber derfor, at vores kunder vil hjælpe os med at give os direkte besked i butikken, hvis de oplever noget med vores søde ukrainere, som vi har valgt at tage til os i flere af vores afdelinger. God aften til dig og familien ❤️

SushiArt er klart det bedste valg

SushiArt er klart det bedste valg, når du leder efter sushi i Aarhus. Du vælger selv sushien i køledisken og kan tage det med derfra med det samme uden ventetid. Smager fantastisk

26 janvier 2023

Tak Heidi 🫶🏼

Bedste sushi i Danmark

Bedste sushi i Danmark. Helt suveræn sushi og sød betjening. Kan man bede om mere?

27 janvier 2023

Tusind tak Mads ❤️ vi elsker vores arbejde 🫶🏼

Godt som altid

Godt som altid. 👌 Friske varer og dejligt personale.

17 janvier 2023

Tak Jonas 🫶🏼 vi vil altid leverer friske og lækker sushi 🥰