Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestelde een vaas, maar ging mis met de bezorging. Contactformulier ingevuld en vervolgens binnen 20 min gebeld. Vriendelijke jongeman en goed geholpen. Ik bestel zeker nog een keer

Noté 4 sur 5 étoiles

Een lamp werd te laat geleverd, maar door de mensen van het bedrijf onwijs goed opgelost de dag erna had ik hem in huis! Goede kwaliteit

Noté 5 sur 5 étoiles

Overzichtbare website, snelle levering en een goede aftersales! De lampjes zijn nòg beter dan verwacht. Mooie degelijke kwaliteit. Kortom: TOP!

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Bij Suyd Design draait alles om stijl die rust en eenvoud uitstraalt. Onze collecties kenmerken zich door tijdloze ontwerpen, heldere lijnen en een warme, kalme sfeer. Want een interieur is voor ons meer dan alleen een samenstelling van meubels en accessoires — het vormt de basis van een plek waar je je écht thuis voelt. Met zorg selecteren we onze producten, altijd met oog voor kwaliteit, comfort en esthetiek. Zo creëren we samen met jou een harmonieuze ruimte die bij je past. En bij dat alles staat service bij ons op nummer één. We zijn er niet om zomaar producten te verkopen, maar om je echt te helpen. Met snelle levering, gratis verzending en persoonlijk contact maken we het verschil. Geen onpersoonlijk platform, maar een merk met aandacht. Voor jouw stijl, jouw ruimte en jouw gevoel. Want goed wonen begint bij goed luisteren naar wat jij belangrijk vindt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,5

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mooie degelijke producten

Overzichtbare website, snelle levering en een goede aftersales!
De lampjes zijn nòg beter dan verwacht. Mooie degelijke kwaliteit. Kortom: TOP!

31 juillet 2025

Top service

Top service! Ik had een vraag over de levering van mijn nieuwe plantenbak, deze werd binnen 2 uur al beantwoord! Drie dagen en 10 groene vingers verder kon ik mijn nieuwe kamerplant er al in kwijt. Ik kom hier zeker terug!

19 juin 2025

Top bedrijf

Aanrader voor iedere eindgebruiker. Blij met mijn product en de snelle levering.

4 juillet 2025

Eettafel

Ik heb een eettafel besteld, deze was netjes binnen 3 werkdagen bij me in huis. De prijs-kwaliteitverhouding is goed, tafel is van topkwaliteit. Ik zal in de toekomst zeker terugkomen wanneer ik meer meubels nodig heb.

14 juillet 2025

Groot aanbod

Was opzoek naar een bureaulampje, keuze was reuze, dus uiteindelijk 3 kleine lampjes afgerekend. Mooie producten en voor ieder wat wils. Ik weet waar ik de volgende keer moet zijn.

Super service

2 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastische ervaring met Suyd Design!

Wat een topzaak! Suyd Design heeft mij geweldig geholpen bij het uitzoeken van de perfecte meubels voor mijn interieur. Vanaf het eerste contact voelde het vertrouwd – ze namen echt de tijd om mee te denken en kwamen met prachtige suggesties die perfect pasten bij mijn stijl.

De kwaliteit van de meubels is uitstekend, en de levering verliep vlekkeloos. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Zowel de producten, de persoonlijke hulp als de service verdienen een dikke pluim.

Ik ben ontzettend blij met het resultaat en kan Suyd Design van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar stijlvolle meubels en topservice.

Bedankt, Suyd Design! 💫

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag was het plan om naar IKEA te…

Vandaag was het plan om naar IKEA te gaan ter inspiratie terecht gekomen op de site Suyddesign gebeld en vriendelijk geholpen :) kan niet wachten tot het binnen is.( jammer dat ik maar 5 sterren kan geven want het moeten er een dikke 10 zijn!)

Noté 5 sur 5 étoiles

Superkwaliteit en snelle levering!

Superkwaliteit en snelle levering! Zeer positieve ervaring na mijn bestelling bij Suyd Design. 2 weken geleden hebben wij de J-Line Relax Zetel met voetbank aangeschaft en mijn man is er niet uit te slaan! Zeker een aanrader!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus