Sverigemotiv Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Jag beställde och betalade Mon Amie kaffeburkar 21/5 idag 20/8 har jag varken fått burkarna eller pengarna tillbaka. Mailar dom var och varannan dag men inget händer, Uselt verkligen.

Har ännu inte fått bricka som beställdes för över 1 vecka sedan (har gått 6 arbetsdagar). Beställt till speciellt tillfälle för att ge bort så blir retur då den väl kommer eftersom den troligtvis inte... Voir plus

Jag beställde, och betalade, en bricka för 18 dagar sen. Det stod att den skulle levereras inom 3 arbetsdagar, men den har fortfarande inte kommit. Jag har mailat 2 ggr utan att få svar, och det står... Voir plus

Gjort en beställning för två veckor sedan och har ännu inte fått varan, trots att det uppges vara 3 dagars leverans. Fick orderbekräftelse och bokning hos postkort samt förberedelser på klarna men änn... Voir plus

1. Décorateur d'intérieur

Informations provenant de diverses sources externes

Företaget erbjuder unika motiv av byggnader, minnen och platser. Med en tydlig nisch, stort fokus på kvalitet och ett modernt grafiskt uttryck är tanken att dessa stilrena motiv ska fylla det tomrum som finns på alla hemkära människors väggar. Högkvalitativa och tidlösa produkter får dig att komma ihåg dina favoritplatser och återuppleva dina bästa minnen, samtidigt som du får en vacker inredningsdetalj i ditt hem

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

687 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Topp!!

Har tre posters hemma på väggen för att representera de tre städer vi bott i. Superfina!!

10 février 2022

It’s been 3 weeks and still not…

It’s been 3 weeks and still not received my posters. Not even received a proper reply from the company saying when I will receive them. They have not replied to any of my emails, only a few brief replies via Messenger which still hasn’t helped my order arrive. Very disappointed.

10 décembre 2021

Motiven är fina och printet höll fint, men beställ inte på nätet

Motiven är fina och printet höll fint på den vi köpte för två år sedan i butik. Därför kan vi inte ge 1 i betyg... Men kontakten med företaget är absolut noll.
Vi beställde en poster som, enligt hemsidan, fanns på lager och leveranstiden var 3 arbetsdagar. Vi bor inte i Sverige och skulle åka hem 16 dagar senare och beställde en poster i god tid. Efter 5 arbetsdagar hade den fortfarande inte lämnats till postombud. Vi hör då av oss till de via hemsidans kontaktschema under fliken "kontakta oss" och meddelar att vi behöver information om leverans då vi inte bor i Sverige och skall åka hem igen en vecka senare. Vi får inget svar och skriver igen två dagar senare. Hos Klarna får vi besked om att de kan betala tillbaka det vi betalt i förhand om Sverigemotiv meddelar för sen leverans eller hör av sig då detta är förpliktigat vid detta köp. Vi hittar ett telefonnummer som inte uppges som kontakttelefon samt en mailadress men får heller inte svar där.
Eftersom vi inte lyckas få tag på de väljer vi att tala in ett meddelande på telefon som vi spelar in samt skickar mail om att vi kommer gå vidare för att kräva pengar tillbaka.
Dagen efter får vi besked om att postern lämnats till postombud den dagen och skickats till det hus vi hyrt i Sverige.
Det vi fått reda på är att avin lämnats ut och vi har fortfarande ingen poster.

Vi rekommenderar dessa fina posters men hade hellre köpt hos en av de butiker som säljer de.

18 septembre 2021