Jeg købte et sæt med en skin tint, concealer og deres high lighter/ blush. Skin tinten er jeg meget tilfreds med. Dækker middel og ser flot ud hele dagen. Men deres concealer er skrækkelig. Den... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastiske produkter, især deres skintint som ligger så flot og føles let og fugtgivende, ingen udtørring, creasing eller noget. Er også stor fan af deres smukke blush og concealer.
L'entreprise a répondu
Jeg har testet mange forskellige makeupmærker, men Swae skiller sig virkelig ud! Deres skin tint giver en naturlig dækning uden at føles tung, og jeg elsker deres lipgloss. Bestillingen var nem, lev... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nem bestilling og hurtig levering, men foundation og concealer fungerer kun til folk med varm undertone. På min hud (kold undertone) kom både foundation og concealer til at se enormt gul ud, hvilket b... Voir plus
L'entreprise a répondu
SWAE er en ny generation Dansk hybrid makeup videreudviklet efter vigtige principper indenfor K-beauty hudpleje. Vores udviklingsteam sidder både i Danmark og Sydkorea, hvor man er nr. 1 i verden indenfor Skin Care. Det forklarer hvorfor makeuppen føles som din egen hud på en naturlig og åndbar måde. Det er IKKE et lag med dig omme bagved - SWAE hjælper din hud og fremhæver din smukkeste glød indefra og ud.
Simpelthen den bedste service nogensinde. Modtog en forkert farve og kontaktede SWAE. De oprettede en ny ordre med det samme! Helt vildt skøn personale og fantastiske produkter. De bedste hilsner Mary.

Réponse de swaecosmetics.com
Virkelig glad for jeg har fundet et SWAE. Jeg har 02 Skin Tint Medium, 02 Concealer Medium og 02 Blush Higlighter Combo Champagne/Peach og det blender bare naturligt og vildt flot (og så er det parfumerfrit, hvilket jeg foretrækker). De er også virkelig søde i supporten (tak Josefine), hvor jeg fik fin vejledning af til farvevalg ved at skrive en DM på Insta. Forsendelsen fin og tog 2 dage. Tak!

Réponse de swaecosmetics.com
Virkelig gode produkter som også er gode for min sarte hud - jeg købte Combo 02 og lipgloss som jeg er meget tilfreds med. De ligger flot og giver en god glød. Og så er det de sødeste og mest hjælpsomme mennesker der er bag den danske webshop.

Réponse de swaecosmetics.com
En savoir plus sur les différents types d'avis.