Stort tack för hjälpen med felsökningen! Tillsammans lyckades vi snabbt identifiera felet, och när jag väl förstod hur jag skulle göra var det både enkelt och smidigt att åtgärda de ärjade kontakt... Voir plus

Köpte ett Akvamarin av dem i juli som jag är mycket nöjd med. Förutom den fantastiska massagefunktionen är jag mest överaskad över hur hanterbar energiförbrukningen är. Under vintern har det legat ett... Voir plus
Fick rätt reservdel inom utlovad leveranstid. Reservdelen råkade också vara den del som faktiskt var trasig. Fick till mig (när jag tillskrev er) att det kunde vara antingen manöverpanelen eller styre... Voir plus
Så nöjd med den support och snabba svar som Swebad gett. Man kan känna sig trygg med köp från Swebad för de har en ypperlig eftermarknad. Vill speciellt nämna Pierre som inför mitt köp tog verkligen... Voir plus
Swebad är ett familjeägt företag som sedan början av 2000-talet har levererat spabad, swimspa, pooler och inomhusbad till kunder över hela Sverige. Med över 20 års erfarenhet och tusentals genomförda projekt har vi byggt vårt varumärke på kvalitet, kunskap och personlig service. Vi hjälper våra kunder att skapa en plats för avkoppling, återhämtning, träning och kvalitetstid i hemmet. Genom åren har vi blivit ett välkänt varumärke inom branschen och är stolta över att ha barnfamiljer, sportentusiaster, spa-anläggningar, hotell, gym och livsnjutare bland våra kunder. När du väljer Swebad får du mer än en produkt – du får kunskap, trygghet och personlig service genom hela processen. Vi vet vikten av hög kvalitet, tydlig kommunikation och att finnas nära till hands med rådgivning, support och service när det behövs. Utöver spabad, swimspa och pooler erbjuder vi även tillbehör, reservdelar och produkter för vattenvård som hjälper dig att hålla ditt bad i bästa möjliga skick under många år. Med rätt underhåll kan ditt spabad fortsätta vara en källa till välbefinnande och avkoppling varje dag. För dig som drömmer om en egen pool, swimmingpool eller utomhuspool finns vi med som stöd genom hela processen – från planering och val av modell till installation och användning. Vårt mål är att göra köpet tryggt och enkelt genom gedigen produktkunskap, hög kvalitet och ett långsiktigt engagemang för våra kunder. Vi tror på långsiktiga kundrelationer och strävar alltid efter att ge varje kund den bästa möjliga upplevelsen – från första kontakt till många års badglädje.
Leveranstiden är normalt 2–5 arbetsdagar
Fridhemsvägen 3, 60213, Norrköping, Suède
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs

Fått kontakt men ingen återkoppling från tekniker. Väntat över 2 veckor

Réponse de Swebad AB
Extra hjälp med beställning och upphämtning. Hjälp med produkt information och jag kände mig välkommen. mycket trevlig personal.

Réponse de Swebad AB
fin service men dyr reservdel, hittade samma för 1/3 av priset som ni tar.

Réponse de Swebad AB
Bra kontakt och bra kompetens, löste mina problem. Både när det gällde leverans och service

Réponse de Swebad AB
Stort tack för hjälpen med felsökningen!
Tillsammans lyckades vi snabbt identifiera felet, och när jag väl förstod hur jag skulle göra var det både enkelt och smidigt att åtgärda de ärjade kontakterna.
Bemötandet var mycket professionellt och samtidigt väldigt trevligt – supporten höll verkligen hög klass.
Fem stjärnor från mig – och problemet är nu helt löst!

Réponse de Swebad AB
Ett bra bemötande av kunnig, personal och väldigt snabb leverans.