Måtte vente litt for lenge på varene desverre...... Og blei skuffet over noen produkter.... 2 av 3 pakker kjeks smakte ikke bra, må rett og slett kaste de😩 'pasta' var overraskende god til å ikke vær... Voir plus

L'entreprise a répondu

Veldig fin nettbutikk. Rask levering. Ikke hatt noen problemer. Fikk mail fra kundeservice om at varen jeg hadde bestilt ikke var inne og fikk 2 ekstra flasker med annen smak. Det må jeg si er supert.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Rask levering, god kundeservice. Har bare gode ting å si om Sweetmood og deres ansatte. Quick delivery, good customer service. Have nothing bad to say about this company.

L'entreprise a répondu

Endelig keto varer i Norge 😃 jeg er kjempe fornøyd med produktene jeg kjøpte i hvertfall pizza deigen den smaker det samme som vanlig pizzabunn ☺️☺️. Keto cookies er også gode anbefales på det ster... Voir plus

1. Maché en ligne
  2. Boutique de santé et beauté
  3. Boutique de produits diététiques
  4. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Écrit par l'entreprise

Norsk nettbutikk - Salg av premium kosttilskud, matvarer & Rene hudpleie & velvære produkter.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Rask levering

Rask levering, veldig bra og gode produkter. Kvalitet er i fokus!

24 novembre 2023

Réponse de Sweetmood

Vi er glad for at du er fornøyd. Tusen takk for din tilbakemelding Vilde❤️

Jeg er veldig fornøyd med min handel

Jeg er veldig fornøyd med min handel. Det kommet akkurat på tide som skrives i website.alt var veldig lett og bra.

24 septembre 2023

Réponse de Sweetmood

Tusen takk for din tilbakemelding Liza!💕 Vi er veldig glad for at du er fornøyd!

Rask levering

Veldig fornøyd, alltid rask levering.

25 août 2023

Réponse de Sweetmood

Tusen takk for en fin tilbakemelding Ruth❤️
Vi er veldig glad for at du er fornøyd!

Endelig keto varer i Norge 😃 jeg er…

Keto cookies er også gode anbefales på det sterkeste. Very happy 😀

24 août 2023

Réponse de Sweetmood

Tusen takk Sam for en fin tilbakemelding!❤️ Godt å høre at du er fornøyd med produktene🌸

Veldig bra service og produkter

Veldig gode produkter man ikke får andre steder. Superrask levering

24 août 2023

Réponse de Sweetmood

Tusen takk Isabelle for en fin tilbakemelding, det setter vi stor pris på!🌸

Rask levering

Rask levering, gode, sunne og økologiske produkter
➖ Gratis frakt over 1000,- derfor 4 stjerner

7 août 2023

Réponse de Sweetmood

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på!❤️

Fin nettbutikk

Fin nettbutikk
Lett å finne næringsinnhold
Lett å finne fram på nettsiden

25 juillet 2023

Réponse de Sweetmood

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på!🌸

Rask levering

God service, rask levering, gode produkter og de bruker Posten.

25 juillet 2023

Réponse de Sweetmood

Tusen takk Torill-Marie for din tilbakemelding!❤️

Rask levering og god allergivennlig snack

Rask levering og stort sett digge produkter. Et av produktene var veldig annerledes enn jeg forestilte meg og falt ikke i smak, derav 4 stjerner. Ellers veldig fornøyd. Prisen er noe høy.

26 juin 2023

Hei Wenche!🌸 Tusen takk for din tilbakemelding!❤️

Husk at du kan alltid nå oss på mail hvis det er noe du lurer på. Vi har et team som kan hjelpe og veilede deg når det kommer til produkter og oppskrifter.😊

Rask levering

Smaken med bare vann syntes jeg ikke var god, men blanding i smoothie er ok👍🏼

24 juin 2023

Réponse de Sweetmood

Hei Hilde-Kristin!🤩 Tusen takk for din tilbakemelding❤️ Husk at du kan alltid nå oss på mail hvis det er noe du lurer på. Vi har et team som kan hjelpe og veilede deg når det kommer til produkter og oppskrifter.

Mangler en stjerne fra meg fordi…

Mangler en stjerne fra meg fordi hentested stenger så tidlig at jeg ikke rekker det. Tidligere kunne vi som bor i nærheten hente på Norli. Det fungerte fint.

26 juin 2023

Réponse de Sweetmood

Tusen takk for tilbakemeldingen Camilla!🌸 Husk at du kan ta kontakt med oss eller postnord så kan vi endre hentested til der du ønsker🤩 Dette kan også gjøres i postnord appen.
Vi ønsker deg en god sommer!☀️