Måtte vente litt for lenge på varene desverre...... Og blei skuffet over noen produkter.... 2 av 3 pakker kjeks smakte ikke bra, må rett og slett kaste de😩 'pasta' var overraskende god til å ikke vær... Voir plus

L'entreprise a répondu

Veldig fin nettbutikk. Rask levering. Ikke hatt noen problemer. Fikk mail fra kundeservice om at varen jeg hadde bestilt ikke var inne og fikk 2 ekstra flasker med annen smak. Det må jeg si er supert.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Rask levering, god kundeservice. Har bare gode ting å si om Sweetmood og deres ansatte. Quick delivery, good customer service. Have nothing bad to say about this company.

L'entreprise a répondu

Endelig keto varer i Norge 😃 jeg er kjempe fornøyd med produktene jeg kjøpte i hvertfall pizza deigen den smaker det samme som vanlig pizzabunn ☺️☺️. Keto cookies er også gode anbefales på det ster... Voir plus

1. Maché en ligne
  2. Boutique de santé et beauté
  3. Boutique de produits diététiques
  4. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Écrit par l'entreprise

Norsk nettbutikk - Salg av premium kosttilskud, matvarer & Rene hudpleie & velvære produkter.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

138 avis

Demande des avis aux clients

Gode produkter

Gode produkter! Rask levering. Gode tilbud

1 juillet 2023

Tusen takk Julie! ❤️ Vi ønsker deg en god sommer!☀️

Super bra!

Hele opplevelsen av kjøpet var veldig bra fra kjøp til levering.

Pakken kom raskt, bra innpakka og sto til forventningen, kjøper garantert her ifra igjen ❤️👍

23 juin 2023

Tusen takk Sandra! Vi er veldig glad for at du er fornøyd ❤️ God sommer!☀️

God service og fine produkter

God service og fine produkter. Rask levert og aldri noe tull med bestillingen. Har bestilt flere ganger der.

26 mai 2023

Réponse de Sweetmood

Tusen takk Kristin for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på!💕 Vi ønsker deg en fantastisk god helg!🌸

Sweetmood har både bredt utvalg av…

Sweetmood har både bredt utvalg av produkter men også rask levering og topp kundebehandling. Anbefales 🤩

10 novembre 2022

Réponse de Sweetmood

Tusen takk for din tilbakemelding Emilie, det setter vi stor pris på!💕

Jeg fikk ikke det jeg bestilte

Jeg fikk ikke det jeg bestilte, og heller ikke svar på oppfølging over e-post sendt i etterkant.

23 mars 2023

Réponse de Sweetmood

Hei Oda og takk for din tilbakemelding😊
En sjelden gang skjer det menneskelig feil og som i ditt tilfelle manglet det et produkt. Du fikk da selvfølgelig refundert beløpet for produktet som var en av løsningene du ønsket. Hvis det er noe mer vi kan hjelpe med kan du selvfølgelig ta kontakt med vårt kundeservice😊

Bra service

Bra service, men den ene pakken var ødelagt da jeg fikk den.

1 février 2023

Réponse de Sweetmood

Hei Vilde! Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på. Ta kontakt med vårt kundeservice så skal vi selvfølgelig ordne opp for den pakken som ødelagt. Slik skal det ikke være. Ønsker deg en fin uke 😍

Bra utvalg av mange ulike varer

Bra utvalg av mange ulike varer. Rask levering. Anbefales på det sterkeste!

30 janvier 2023

Réponse de Sweetmood

Hei Stefka! Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på 🤩 Ønsker deg en fin uke 😍

Kjapt og enkel handel

31 janvier 2023

Réponse de Sweetmood

Hei Camilla! Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på 🤩 Ønsker deg en fin dag 😍

Anbefales på det sterkeste 🤩

Svært fornøyd med handelen hos SweetMood 👏🏽 Rask levering og god service, og produktene jeg kjøpte var kjempegode! Kommer definitivt til å handle der igjen. Anbefales på det sterkeste! 🤩

29 janvier 2023

Réponse de Sweetmood

Hei Elise! Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på 🤩 Ønsker deg en fin dag 😍