sydvestjysksygehus.dk Avis 6

2,9

2,9

Moyen

Kikkertundersøgelse

Indkaldt til kikkertundersøgelse af spiserør, mavesæk og tolvfingertarm på Kirugisk Mave og Tarm ambulatorium.
Var lidt nervøs, grundet kræftmistanke.
Blev modtaget af usædvanlige venlige, kompentente sygeplejersker og læge, navnene på disse er Anne, Didde samt Benjamin og som jeg aldrig vil glemme.
Undersøgelsen var totalt smertefri, forklaring under hele undersøgelsen, mindre samtale med lægen efter den overståede undersøgelse.
Efter denne samtale forsvandt mine tanker om kræft, hvilket gjorde mig utrolig lettet.
En utrolig positiv behandling, som jeg ikke nogensinde vil kunne glemme, så endnu engang TAK.

1 juillet 2025

Fejl på fejl i behandling under…

Fejl på fejl i behandling under indlæggelsen, bl.a. resulterende i en syreforgiftning. 14 dages opkast/kvalme fordi man fejlagtig fjerner syreneutraliserende medicin. Efter 14 dage synes man så åbenbart det er bevist medicinen skal gives igen!!
Førlighed og kræfter er dog helt væk, stadig beskrives patient som selvhjulpen og har ikke fået hjælp til personlig pleje eller andet.!
Da man så giver hjælpen udskrives patient som selvhjulpen!!
Undersøgelser mislykkes pga medicin op til ikke er givet osv.
Et held patient slap levende igennem og KUN mistede alle kræfter og taber færdigheder samt en del vægt (ingen særlig fødeindtag i ca 3 uger)!

11 octobre 2022

Udskrivning fra sydvestjysk sygehus…

Udskrivning fra sydvestjysk sygehus efter akut indlæggelse med opkast og mistanke om meget forstørret prostata ingen mad eller vand i næsten 1 døgn pga faste , og først efter 1 døgn kommer en læge og fortæller at han skal at han skal have kateter op og så sender vi dig lige hjem med det uden at sætte ham ind i hvordan dette håndteres ang hygiejne og infektion afgang med dig vi har ingen ledige pladser så må du vente på at blive indkaldt til nærmere undersøgelse i Vejle ,tja med en tid den 29 juli ,dette er F..... ikke i orden og det kalder man et rigtig godt sygehus væsen ,hvad er det lige vi betaler skyhøje skatter for i DK ,jeg syntes at FAM 1 sydvestjysk sygehus i Esbjerg burde have sådan en røffel og advarsel for at sende en person hjem med kateter efter under 1 døgn hvor man havde det rigtig dårligt og bare få ingenting at vide om hvordan man skal for holde sig føj siger jeg bare FAM 1 og der siges kommer man først på FAM så kommer man ikke levende ud igen

28 juin 2022

Overlæge med manglende kompetance

Var i dag indkaldt til samtale i forbindelse med prostata kraft kom ind til en overlæge og må ærligt indrømme jeg fattede ikke det mindste af hvad hun sagde og selvom man gav klart udtryk for at man intet forstod - så forstod jeg da 1 ting - hun vidste hvad det drejede sig om - vorherre bevares - det er det vores skatte penge går til - jeg viser mig ikke der igen hvis man ikke kan få en der taler dansk - tænk sig man som Dansker skal have en tolk med på et dansk sygehus - føj siger jeg bare.
Det skal de ikke gøre med mig igen og så med en så alvorlig diagnose som kraft - blev ikke det mindste klogere.

2 mai 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit