Een extra storting zal bij weinig fondsbeheerders onwelkom zijn..ook niet bij Synvest. Alleen moest ik bij de benk voor overmaken groot bedrag eerst limiet verhogen en daarna 4 u wachten (fraude c... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dus ik heb 10000 euro belegd bij synfest na 12 maanden een dikke vette winst van 229.32 gemaakt en hierbij heb ik ook elke maand 100 euro ingelegd doe jezelf een plezier en leg het in op de Dow Jones... Voir plus
Synvest komt tot nog toe de afspraken goed na met maandelijkse uitkeringen van een voorschotrente. Of de uiteindelijke opbrengst hoger wordt, is nog in de nevelen van de toekomst verborgen. Het lijkt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Op uitnodiging van Synvest deed ik een extra inleg. Goed dat ze die mogelijkheid beden. Maar ook belangrijk is dat het heel erg simpel is om bij te storten. Een Wero betaling en het is gereed! De bonu... Voir plus
T. +31 (0)20 23 51 490
Paasheuvelweg 20, 1105 BJ, Amsterdam, Pays-Bas

Réponse de SynVest
Recent is gebleken dat ik na ruim 5 jaar posities te hebben bij Synvest geen updates over de fondsen ontving. Wel zocht vaak op de site naar informatie, maar was niet echt tevreden over de informatievoorziening. Synvest is er op basis van mijn vragen nu pas achter gekomen dat de updates niet naar mij werden verzonden. Nu gelukkig hersteld en informatie is ook duidelijk.

Réponse de SynVest
Ten eerste beleg ik al jaren bij Synvest. Ik ben geen nieuwe klant.
Als tweede vind ik het German fonds erg slecht presteren. Veel verhalen er omheen, maar elke keer verlagen jullie de waarde van het fonds.
Jullie bellen om te zeggen dat het nu wel goed gaat en dan halen jullie daarna het voorschotdividend weg.

Réponse de SynVest
Bedenkelijk dividend beleid bij het German Real Estate fund dat sterk in koerswaarde is gedaald laatste 2 jaar. Dividend was 6%, enkele jaren geleden verlaagd naar 4%, om vorig jaar te verhogen naar 5% en in maart naar 6%. In mei komt mailing met toelichting dat het voorschot dividend voorlopig tot einde 2eQ 2026 wordt opgeschort vanwege teleurstellende marktomstandigheden de laatste 3 jaar.

Réponse de SynVest
Ik krijg vraag om een beoordeling te maken omdat ik een nieuwe klant zou zijn. Dat is niet het geval. Wat wel het geval is dat ik al sinds eind 2024 mijn investering bij Synvest probeer op te zeggen. Toen ik daar onlangs met Synvest over belde bleek dat ik door allerlei procedures en regels tot einde van dit jaar op mijn geld moet wachten. In het telefoongesprek bleek ook dat ik nooit op de email-lijst was geplaatst als klant en dus ook nooit actuele informatie had ontvangen. Door plaatsing op die lijst ben ik dus nu een "nieuwe" klant.

Réponse de SynVest
Minder bewust manipuleren. Eerlijker zijn in de communicatie en problemen niet steeds vooruit schuiven tot dat heel slecht nieuws alsnog gecommuniceerd moet worden. Gegevens delen op basis van feiten en gegevens en niet op basis van luchtfietserij.

Réponse de SynVest
Ik wacht al een jaar op de verkoop van mijn aandelen. Inmiddels 4000 euro verlies.

Réponse de SynVest
Synvest German Real Estate Fund moet de tijdelijke nadelen van vastgoed afwaardering en de hoge rente in 2023 opnieuw handhaven in hun fonds management.

Réponse de SynVest
Duidelijke info en makkelijk om digitaal te investeren.
Alleen de extra maandrente zou uitgekeerd moeten worden ipv herbeleggen.
Komt meer voelbaar over.

Réponse de SynVest
'ikhet is een markt dieonderhevig is aan koers ontwikkeling echter je geeft je geld uit handen aan een partij die zeer mooie revieuws heeft of dit klopt met name duits vastgoed is de vraag
naar mijn mening klopt dit niet en is een omleiding van uitstel en je raadt het al van afstel dus van je geld wat je geinvesteerd hebt krijg je van de een op andere dag geen uitkering meer en is bevroren nadat het eerst met 25 % gezakt was met andere woorden voorlopig ben je alles kwijt en geen maandelijkse uitkering meer het lijkt op ..........dit is hoe ik er over denk
Bedankt voor u reactie echter ik ben van mening dat dit al geruime tijd voorzien, was tevens blokt synvast uitstap en doet dit alleen onder hoge kosten en slechts 5 % van de inleg mag per jaar uitstappen dus je hebt geen zeggenschap als je uitstapt kun je het verlies niet nemen
de maleise in Duitland is niet in een paar jaar opgelost waarom niet gewoon het verlies nemen en de boel verkopen koste wat koste.
het lijkt niet op een juist beleid en er blijft teveel aan de strijkstok hangen

Réponse de SynVest
Zozo zelfs het dividend is opgeschort per juni dit jaar bij het German fund. Op 8 november vorig jaar schreef ik al, Synvest gaat het Niet redden. Helaas zijn ze al een eind op weg. Nu er geen nieuwe aanwas meer zal zijn kun je het vergeten.

Réponse de SynVest
Na 5 dagen wachten op de uitkering van mijn dividend (is mijn pensioenaanvulling) heb ik maar eens gebeld. Ik kreeg iemand aan de lijn die mij lacherig en erg laconiek vertelde dat alle uitkeringen met een jaar zijn opgeschort! Er werd verwezen naar een mailtje, dat ik nooit heb ontvangen. Zoiets belangrijks stuur je (ook) per post! Geen brief gekregen,
helemaal niks! Mijn vertrouwen in Synvest is zeer ernstig geschaad.

Réponse de SynVest
Stuurt ongevraagd post naar je adres met 'aan bewoners van' terwijl er een postfilter van toepassing is. Heeft niet het fatsoen om op klacht te reageren. Waardeloos, dan weet je genoeg over zo'n bedrijf die mensen spamt. Weer zonde van het papier en zonder openen in de kliko.
M.b.t. geen klacht binnen zien komen, daar heb ik op gereageerd, ik heb de mail nogmaals gestuurd. Deze was bij Synvest tussen wal en schip terecht gekomen kreeg ik te horen via mail daarnet.

Réponse de SynVest
En savoir plus sur les différents types d'avis.