Een extra storting zal bij weinig fondsbeheerders onwelkom zijn..ook niet bij Synvest. Alleen moest ik bij de benk voor overmaken groot bedrag eerst limiet verhogen en daarna 4 u wachten (fraude c... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dus ik heb 10000 euro belegd bij synfest na 12 maanden een dikke vette winst van 229.32 gemaakt en hierbij heb ik ook elke maand 100 euro ingelegd doe jezelf een plezier en leg het in op de Dow Jones... Voir plus
Synvest komt tot nog toe de afspraken goed na met maandelijkse uitkeringen van een voorschotrente. Of de uiteindelijke opbrengst hoger wordt, is nog in de nevelen van de toekomst verborgen. Het lijkt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Op uitnodiging van Synvest deed ik een extra inleg. Goed dat ze die mogelijkheid beden. Maar ook belangrijk is dat het heel erg simpel is om bij te storten. Een Wero betaling en het is gereed! De bonu... Voir plus
T. +31 (0)20 23 51 490
Paasheuvelweg 20, 1105 BJ, Amsterdam, Pays-Bas
Goede communicatie met medewerker moest wel wachten op bevestiging meer dan een week

Réponse de SynVest
Beleg,subatantieel in het GermanRealEstatefonds. Al jaren achtereen levert dit fors verlies op, zelfs als je het voorschotdividend herbelegt. De beheerkosten en de uitstapkosten zijn torenhoog in vergelijking. andere vastgoedfondsen. Gaf vorige maand aan dat ik het voorschotdividend voortaan uitgekeerd wilde hebben. Ze voerden dit door in de administratie terwijl ze toen natuurlijk al lang wisten dat ze de uitkering van het voorschotdividend zouden opschorten vanaf 1 juni 2025 t/m 1e kwartaal 2026. Ook verzoeken om (gedeeltelijke) uit te stappen worden niet of mondjesmaat gehonoreerd i.v.m. de liquiditeitspositie van het fonds zoals ze zeggen. Je zit als belegger in dit fonds dus behoorlijk klem...ergo...je kan praktisch geen kant uit. Om aan te geven wat voor plaat ze voor de kop hebben stuurden ze beleggers in het GermanRealEstatefonds recentelijk 'n brief om te gaan investeren in het DutchRealEstatefonds omdat in Nederland heel andere (gunstigere) marktomstandigheden zouden gelden dan in Duitsland. Je kan dus wachten totdat het daarmee net zo fout gaat als met 'n ander fonds van ze dat in liquidatie verkeert of inmiddels is afgerond. Al met al ben ik dus zeer teleurgesteld in mijn Synvestbelegging gelet op de jaarlijkse forse verliezen die ik lijd. Er is in deze maar één partij die er jaarlijks positief uitspringt en niets tekort komt en dat is Synvest zelf. Mijn advies aan eventuele prospects om hun zuur verdiend geld door Synvest te laten beheren.....AFBLIJVEN!!!

Réponse de SynVest
Synvest was mijn op 1 na slechtste investering ooit. Gaat alleen maar naar beneden en heb nu al 10% verloren. Advies: nooit in investeren want ook tussentijds uitstappenkost je een giga bedrag.

Réponse de SynVest
Goede en volledig informatievoorziening. Makkelijk onboarding proces met vlotte opvolging en after sales service.

Réponse de SynVest
Grote misleiding doordat voorgespiegeld wordt dat je ieder moment kunt uitstappen zonder boete. Na meermaals contact te hebben gezocht waarbij terugbelverzoek nooit werd opgevolgd werd er geschermd met artikel 10 hoewel er niet eens een schriftelijke overeenkomst is opgesteld. Boevenbende is het niet meer en niet minder. S.v.p. ver weg blijven van deze oplichters!!

Réponse de SynVest
Ik vond het gesprek met de adviseur erg goed, betrouwbaar en eerlijk. De prestaties van Synvest zelf zijn voor mij nog onbekend, dus even afwachten mbt een review.

Réponse de SynVest
De intermediair (Excellent Fondsen) in Enschede was voor mij een voordeel. Ik kon langs voor een gesprek wat vertrouwen geeft.
Verder is de communicatie met SynVest zelf prima verlopen.

Réponse de SynVest
Vragen aan de servicedesk werden snel en correct beantwoord

Réponse de SynVest
Ik ben nu twee keer met een bepaald bedrag uit het fonds gestapt en heb de eerste keer meer dan 8 maanden moeten wachten op uitbetaling. De tweede (en laatste keer!) wacht ik nu nog steeds. We zijn bijna een jaar verder. Ik krijg steeds dezelfde reactie terug met een flinke uitleg maar geen stap naar de oplossing.

Réponse de SynVest
De resultaten spreken voor zich en ga nu concentreren op Duitsland

Réponse de SynVest
Ontzettend behulpzaam met email correspondentie en telefoon support en geruststelling als ik even codes etc vergeten ben in te voeren. Ik ben op leeftijd en zonder persoonlijke hulp ben ik in de digitale wereld niet voldoende weerbaar voor grote financiele transacties

Réponse de SynVest
Het telefonisch onderhoud met uw adviseur was zakelijk en correct en bovenal werd er geen druk opgelegd om vooral in te stappen.
Het inschrijven via de site was overzichtelijk en duidelijk.

Réponse de SynVest
Tot zover ben ik tevreden over Synvest. Ze houden je keurig op de hoogte van de ontwikkelingen en doen wat ze zeggen dat ze gaan doen.
Enige minpunt is de interface van het online portaal. Deze kan soms wat onoverzichtelijk/ onduidelijk zijn.

Réponse de SynVest
Ben nog maar net ingestapt, dus kan er weinig over zeggen, anders dan de contacten goed verliepen

Réponse de SynVest
En savoir plus sur les différents types d'avis.