Tagboksudlejning.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Super god og hurtig service. Martin har styr på det, og du behøver nærmest ikke kommunikerer med ham. Du kører ind i garagen, han tjekker din nummerplade, sætter tagboksen på og giver dig nøgle... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg skulle for første gang leje en tagboks, endda to gange med et par ugers mellemrum. Efter at have prøvet flere udlejere, hvor det kneb med svar, fik jeg kontakt med Martin, der meget detaljeret f... Voir plus

L'entreprise a répondu

Tak for hjælpen Martin Vi bestilte og betalte for en tagbox 4 dage før vi skulle bruge den Desværre kunne Martin ikke nå at skaffe tagbøjle kit til vores bil så vi måtte annullere ordren ige... Voir plus

1. Magasin d'accessoires automobiles
  2. Accessoires pour voitures
  3. Vacances au ski
  4. Location de vacances

Écrit par l'entreprise

Vi udlejer tagbokse, snekæder, cykelholdere, tagbøjler, anhængerbokse mm til konkurrencedygtige priser! Vi vejleder og hjælper gerne med at finde den bedste løsning til dig. Så ring og få en snak, eller book direkte på hjemmesiden.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

142 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fik rigtig fin hjælp til at finde…

Fik rigtig fin hjælp til at finde tagbøjler der passede til en ældre Ford - modellen var udgået, men blev skaffet alligevel. Montering gik hurtigt og smertefrit 👍

16 février 2025

Det er det vi kan.

5 stjerner for 10. gang :-)

Vi har for 10. år i træk lejet hos Martin. Som altid 100% perfekt, hurtig kommunikation, god hjælp osv. Tak - og på gensyn næste år.

3 février 2025

Réponse de Tagboksudlejning.dk

Mange tak, for stjerner og tilliden.

Tak for hjælpen Martin

Tak for hjælpen Martin

Vi bestilte og betalte for en tagbox 4 dage før vi skulle bruge den
Desværre kunne Martin ikke nå at skaffe tagbøjle kit til vores bil så vi måtte annullere ordren igen

Martin har hele vejen igennem været yderst hjælpsom og informativ 😁

5 store ***** herfra

Mvh Kenneth

20 décembre 2024

Réponse de Tagboksudlejning.dk

vi prøver igen næste gang.

Det bliver ikke bedre

Det var første gang, jeg skulle bruge en tagboks. Var i tvivl om mulighederne på en elbil med glat tag.
Glimrende rådgivning. Hurtig og præcis montering og afmontering. Og ingen problemer med tagboksen på skitur til Norge.

3 février 2025

Réponse de Tagboksudlejning.dk

Det er sådan det skal være.

Martin er super service orienteret og…

Martin er super service orienteret og leverer og instruere omkring tagbøjler på en let forståelig måde og på ingen tid. Vil bestemt vælge ham igen.

16 janvier 2025

Réponse de Tagboksudlejning.dk

Mange tak for de fine ord.

Super koncept!

Super koncept!
Rigtig nem bestilling/booking, afhentning, montering osv. - og gode priser. Kan klart anbefales.

30 décembre 2024

Mange tak

Jeg kan varmt anbefale…

Jeg kan varmt anbefale Tagboksudlejning.dk. Martin er utrolig venlig, hjælpsom og imødekommende. Jeg har lejet bagagebokse af ham én gang om året i de sidste fire år, og jeg har aldrig haft noget at udsætte på hverken boksene, kommunikationen eller servicen. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at leje mine bagagebokse herfra fremover.

20 septembre 2024

Réponse de Tagboksudlejning.dk

Mange tak for de fine ord og de 5 stjerner.

God service, præcis information og stor fleksibilitet og hjælpsomhed.

5 août 2024

Kæmpe anbefaling

Det har været nogle super gode oplevelser at leje bagagebokse hos Martin. Han har en stor viden og erfaring med, hvilke modeller der passer til hvilke behov, og det har været spot on hver gang. Han er virkelig hjælpsom, fleksibel og ekstrem serviceminded. Jeg giver min varmeste anbefaling. Næste gang vi skal leje en bagageboks er det uden tvivl hos Martin.

3 août 2024

Fungerer fint

Fungerer fint. Hurtig afhentning og aflevering. Hjælp til at få det monteret.

29 juillet 2024

Mange tak.

Der er første gang ,jeg har skulle leje…

Der er første gang ,jeg har skulle leje en tagboks og det er ikke sidste gang jeg lejer tagboks hos tagboksudlejning. Dk

Hurtig montering og det samme da den skulle afmonteres og så kan varmt anbefale det , og der bliver svaret hurigt på mail og sms besked.

2 juillet 2024

Perfekt forløb

Perfekt forløb. Lejer igen næste år.

18 mars 2024