Kontakt til Ole Olsen hos Tag&Isolering aps, meget behagelig og ærlig samtale, super fin kommunikation og rådgivning om hulmur isolering. Firmaet kan absolut 💯 % anbefales. Jeg vil helt sikkert konta... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har benyttet dem til en renovering af taget, fjerne en skorsten og efterisolere så der nu er 400 mm. Alt gik planmæssigt og yderst kompetente og lyttende med arbejdere😊 Var lidt mistænkelig da jeg... Voir plus
Vi fik af Tag og Isolering lavet flere ting, bl.a. skiftet en del trækværk til vedligeholdelsesfrit træ, lukket et hul i taget efter nedtagning af skorsten og lavet nye tagrender. Vi er meget meget gl... Voir plus
VEDLIGEHOLDELSESFRIE vindskeder i trælook monteret på 3 gavle til kr 12.800 ex moms afskaller fordi de er savet igennem og derefter monteret. I pladernes fulde længde har vi grimme hvide afskalled... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi tager os af alle opgave omkring dit hus, bla. alle typer af isolering, nyt tag og tagrender. Algebehandling, samt rensning og maling af tag. Vi er medlem af Dansk Byggeri og er omfattet af Byg Garanti Ordningen
Coordonnées de contact
Industrivej 9C, 3000, Helsingør, Danemark
- +4520290934
- info@Tagogisolering.dk
- tagogisolering.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Tag og Isolering Aps
Tag og Isolering Aps. Helsingør
Må sige man skal være utrolig meget på mærkerne, vi fik skruet ca. 25 skruer ned igennem taget, så de stak ud af lofterne i stuen og 2 soveværelser, han skruede de fleste ud igen, men der var 7 - 8 stykker han skar over med en vinkelsliber
Da vi ville have kompensation for svineriet og alt det der skal gøre ved lofterne efter hans sjusk, havde han pludselig lavet en masse, han skulle have ekstra for, så for at slippe af med ham, endte jeg med at afregne til lidt over det oprindelig aftalte beløb, så pas på.
Har aldrig haft nogen samtale angående det kostede ekstra med andre spær, ej heller om genopretning af tagfladen og iøvrigt er det jo en del af opgaven og tilbuddet, at man tager højde for at der kan ske noget uforudset, men der var jo ingen tvivl om at tagest skulle hæves, men længden af taget overraskede også, det var lige lidt længere dvs. ikke målt op da taget blev besigtiget og sternbrædderne blev også købt for korte osv. osv., kan da nævne at skorstensindækningen heller ikke var med i tilbuddet på trods af besigtigelse inden tilbuddet.

Réponse de Tag og isolering ApS
Efter at være blevet snydt…
Efter at være blevet bedraget og snydt af et andet svindelfirma, ringede jeg til tag og isolering, de kom ugen efter, rensede taget og malede det.
Hurtigt og præcist, mange tak
Kan kun varmt anbefale dette firma
L’expérience Trustpilot