Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot arbejde Fik hustag og garagetag renset og malet 2 gange. Flot arbejde og flinke folk Kan kun anbefale DTI Chefen Kristian kom og kikkede og 3 arbejds dage efter var de færdig. Hilsen Flemm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er rigtig glad og tilfreds med arbejdet. 😊 Firmaet var professionelle, venlige og meget hjælpsomme gennem hele forløbet. Arbejdet med isoleringen blev udført rigtig godt og med stor omhu. Jeg fø... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt arbejde. Sendte en forespørgsel via hjemmesiden og blev kontaktet dagen efter hvor der blev aftalt besøg. Fik kort tid efter besøget et tilbud med alt der var aftalt. God kontakt ti... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur spécialisé dans l'isolation

Écrit par l'entreprise

Vores kompetence, som håndværker gør at vi kan se på projektet som en overordnet helhed, og vi kender til de faldgrupper der er på markedet idag, både i forhold til byggeri og efterisolering, som er vores kernekompetance. Vi har branche kendskab indenfor byggeri gennem 20 år. Vi sætter en ære i et godt håndværk og glade kunder, og gør os altid umage i alt hvad vi beskæftiger os med

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Flot arbejde

Flot arbejde
Fik hustag og garagetag renset og malet 2 gange. Flot arbejde og flinke folk
Kan kun anbefale DTI
Chefen Kristian kom og kikkede og 3 arbejds dage efter var de færdig.
Hilsen Flemming

16 septembre 2026

Hej Flemming

Tusind tak for de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at alt forløb som aftalt, og at du oplevede et godt samarbejde med os. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, at det skal være 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ⭐

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er rigtig glad og tilfreds med…

Jeg følte mig tryg og godt behandlet, og resultatet er virkelig flot. Jeg kan varmt anbefale firmaet til andre, der har brug for isolering , tagplader,taghætte.

4 septembre 2026

Hej Bashra

Tusind tak for din flotte anmeldelse det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at du igen har haft en god oplevelse med os. Tak for din tillid og varme anbefaling.

Alt var bare i orden

God kommunikation. God pris. Godt udført arbejde. Pæn oprydning.

25 août 2026

Hej Kasper

Tak for din anmeldese. Den sætter vi stor pris på.
Rigtig go sommer i Vandel

Kristian B

Professionel maling af tag

Fik malet mit tag med et meget flot resultat til pris stærk pris
Ingen klatten med maling over alt og da de var færdige var der pænt ryddet op
Jeg kan varmt anbefales DTI

4 août 2026

Hej Eric

Tusind Tak for din anmeldese . Den sætter vi stor pris på

Og Tak for en dejlig frokost dig og konen havde stillet an med.

Rigtig go sommer i Holsted

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan på ingen måde anbefale at bruge…

Jeg kan på ingen måde anbefale at bruge DTI - Dansk Tag og Isolering (Christian Bentzen) til at udføre maling af tag. Fik tilbud på algebehandling og to gange maling. Det blev også udført, men der er ingen overensstemmelse mellem det oplyste på website og det, der blev udført. I processen påtalte jeg, at der stadigvæk var belægning på taget. Bortforklaring om vask af tag ikke var muligt. Der blev fjernet lidt med hånden og sagt: ”Det kigger vi på” – det var også det eneste de gjorde - ”kigger på”. Afslutning af kant med pensel blev heller ikke udført.
På website reklameres der med Byg Garanti, denne Garanti omfatter ikke maling af tag, idet firmaet ikke er medlem af Malersektionen under DI.

5 août 2026

Kære Hans Chr Sørensen

Vi er naturligvis kede af at læse,at du har haft en oplevelse af, at arbejdet ikke er udført tilfredsstillende.

Det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker at vores kunder skal have.

Jeg syntes dog ikke din anmeldelse er helt fair.
Du får et skriftligt tilbud hvad jeg/vi kan tilbyde dig. Og det er nøjagtig det som der bliver udført hos dig.

Vi kan desværre ikke hjælpe dig med af rense dit gamle eternit tag ned.
Men nå det er sagt så er dit tag mere eller mindre rent for skidt og alger. Da du selv har været god til at holde dit tag rent for alger.

Det er vigtigt du lige sætte dig ind i hvad det endelig er du bestiller.

Arbejdet er blevet udført til de aftalte tider og besked her om.

På hjemme siden vises der rens+maling af et betontag. Og ikke et eternit.
Beton tagsten kræver lidt en anden maleproces!

Du spurgte om du måtte få noget maling fordi du selv ville gå og male efter.
Dette fik du gratis.

Vi har ikke behov for byggaranti da vi tager evt reklamationer meget alvorlig. Og laver gerne noget om hvis det skulle være nødvendigt.

Vi har eksisteret i 18 år har har endnu ikke haft nogen sager ved byggeries ankenævn.

Vi skal over til din nabo om 14 dage. De er meget imponeret over det flotte resultat og ønsker samme behandling som den du har fået. Så må du meget gerne vise mig hvad det er du er så utilfreds med siden du kun giver 1 stjerne.

Du har fået udført et stk arbejdet langt under markedsprisen.

Ønsker dig en go dag i Sønderborg.

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt exceptionelt god service fra start…

Helt exceptionelt god service fra start til slut - skade efter mår udbedret med efterisolering af etage adskillelse samt tag, kompetente medarbejdere oprydlige og til at snakke med, kan klart anbefales

11 mars 2026

Hej Rasmus
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at arbejdet blev udført som aftalt, og at resultatet lever op til dine forventninger

Noté 5 sur 5 étoiles

Super venlighed og hurtig indsats.

Jeg kontaktede firmaet.
1 time senere havde jeg besøg.
14 dage efter har jeg nu fået hulmur + loft
isoleret + ny gangbro + ny lofttrappe/lem.
Flinke, rare montører der var her.
Alt har bare været super effektivt.
Nu er der gået endnu et par dage
og det er godt nok mærkbart.
Hjemmet er væsentligt lunere og ikke mindst
mindre støj fra vejnettet.
Tusind tak for en super go' og hurtig indsats.

5 novembre 2025

Hej Anne.

Tusind tak for den flotte anmeldelse!Tak for din positive tilbagemelding!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med mine medarbejder,

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel service fra start til slut

At få malet taget kan være en stor beslutning, men med Dansk Tag & Isolering viste processen sig at være både tryg og problemfri. Allerede ved første kontakt stod det klart, at firmaet prioriterer kundetilfredshed højt. Ejeren, Kristian, tog telefonen med det samme og tilbød hurtigt at komme forbi og vurdere opgaven. Efter en grundig besigtigelse præsenterede han et yderst konkurrencedygtigt tilbud, hvilket straks gav mig tryghed i forhold til opgavens omfang og pris.

Hele forløbet har været præget af professionalisme og imødekommenhed. Medarbejderne hos Dansk Tag & Isolering var ikke blot dygtige, men også venlige, og det var tydeligt, at de lagde vægt på kvaliteten af deres arbejde. Oprydningen efter tagrensningen var upåklagelig – alt blev efterladt pænt og ordentligt. Selve tagmalingen blev udført effektivt og omhyggeligt, med Kristian selv som tovholder gennem hele processen.

Resultatet taler for sig selv: Taget fremstår som nyt, og det er tydeligt at mærke, at det udførte arbejde bærer præg af engagement og stolthed. Man får en klar fornemmelse af, at der bliver gjort en ekstra indsats for at levere det bedste resultat.

Afslutningsvis kan jeg kun give Dansk Tag & Isolering mine varmeste anbefalinger. Hvis du ønsker et flot og holdbart resultat, hvor både service og kvalitet går hånd i hånd, er dette firmaet, du skal vælge.

9 septembre 2025

Hej Søren

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med dig, og vi sætter stor pris på din tillid til os.

Hvis du har brug for yderligere hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at arbejde sammen igen.

Med venlig hilsen,
Kristian

Hulrumsisolering

Vi er meget tilfredse med det arbejde, der er udført. Vi har fået hulrumsisolering og isolering af loftet, og vi kunne mærke en tydelig forskel i hjemmet med det samme.

16 août 2024

Hej Isra

TAK for din anmeldese!

Vi er meget glade for at høre at du har haft en god oplevelse med vores service.

Superservice og topkvalitet.

Sendte en søndag aften en forespørgsel om tilbud på efterisolering af loft. Mandag eftermiddag fik jeg et opkald fra Kristian som lige ville spørge ind til nogle væsentlige detaljer. Tirsdag formiddag lå der et skriftligt tilbud som vi straks accepterede og kort tid efter fulgte en ordrebekræftelse med besked om at de ville komme allerede den følgende mandag for at isolere. Det er godt nok hurtig ekspedition. Mandag morgen dukkede 2 flinke folk op og gik straks igang med opgaven. Omkring kl. 13.30 var opgaven løst med et flot resultat. Der var lavet en ny flot gangbro i hele loftets længde og der blevet pænt ryddet op og "støvsuget" såvel inde som ude for isoleringsaffald.
Senere på dagen ringede Kristian så for at høre om alt var som forventet, hvilket jeg kun kunne bekræfte.
Denne kundeservice og effektivitet er der mange firmaer der kan lære noget af. De bedste anbefalinger herfra.

20 janvier 2025

Réponse de Dansktagisolering

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Her i Dansk Tag & Isolering elsker vi at yde en god oplevelse

Noté 5 sur 5 étoiles

En super god service og kompetent sparring

En super god service og kompetent vejledning fra start til slut - hurtig udførelse af arbejdet og virkelige gode medarbejdere, der tog sig tid til sparring ved udførelsen af deres arbejde. Vi har fået isoleret loft og mure, med stor tilfredsstillelse, og kan kun anbefale firmaet til alle andre.

4 novembre 2024

Hej Kent
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service og kvaliteten af arbejdet.

Godt arbejde.

Super godt arbejde.
God kontakt til Kristian hele vejen igennem, selv når jeg havde "dumme" tvivlsspørgsmål.
Søde folk der kom ud og ordnede det hele, ikke noget roderi eller andet. Spulede hele facaden og fliser ren efter rens.
Rart at blive gjort opmærksom på hvor tagmaling evt. kunne risikere at ramme (lukkede tagrender) på forhånd.
Rigtig god oplevelse.
Har tilvalgt serviceaftale.

24 octobre 2024

Hej Sara
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse fra start til slut. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både vores tilbud og det udførte arbejde

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse med firmaet DTI…

Rigtig god oplevelse med firmaet DTI lige fra første kontakt med Kristian og til malerbilen forlod min indkørsel. God kommunikation med firmaet i tvivlsspørgsmål og fair tilbagemelding på mine kritiske spørgsmål vedrørende opgaven.
Selve opgaven, som bestod i tagrens og efterfølgende maling, blev udført meget effektivt og hurtigt af 2 medarbejdere, som også gav sig tid til at besvare spørgsmål fra mig. Venlige og kompetente var mit indtryk af dem og jeg ser dem gerne tilbage for en algebehandling næste år.

26 août 2024

Hej Neils

Vi er glade for du har haft en god oplevelse med vores service og en professionel rådgivning.

Topkarakterer

Vi har fået renset, algebehandlet og malet vore tag og vi er simpelthen SÅ glade for resultatet. Så flinke folk, der har været forbi. Hurtig ekspedition og rent faktisk nogle håndværkere, der holder hvad de lover og som kommer på aftalte tidspunkter (sådan ER sønderjyder). Vi vil til hver en tid anbefale Dansk tag & Isolering så der er udelukkende gode anmeldelser herfra.

27 juin 2024

Hej Dorthe

1000 Tak for din anmeldelse. Den er vi virkelig glade for.
Vi syntes os resultatet blev rigtig godt.
Vi ses til forår 2025

Go sommer

Vh Kristian
Dansk Tag & isolering

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har fået algebehandlet tag og flisebelægning af en meget dygtig og venlig medarbejder. Det har været en positiv oplevelse og kan varmt anbefales til andre.

10 avril 2024

Hej Lis

Tusind tak for din anmeldelse
Vi er glade for du har haft en god oplevelse med vores service.

Vh Kristian

Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu en god oplevelse med Dansk…

Endnu en god oplevelse med Dansk tag&isolering.

I 2022 fik vi renset og malet vores tag, og det ser bare flot ud - her i 2024 gav firmaet taget en omgang algefjerner, hvilket allerede 3 dage efter har en positiv effekt - i samme ombæring fik vores belægning samme behandling - med det samme gode resultat.

Kvalitet til en god pris

Jeg sender de varmeste anbefalinger.

20 mars 2024

Hej Morten

Det glæder os at du har haft en god oplevelse med vores service.

god sommer

Dansk Tag isolering

Noté 5 sur 5 étoiles

To meget flinke og dygtige tagfolk

Der ankom to meget flinke folk om morgen. Da de var gået så huset helt anderledes ud.
Det er ikke billigt men alle pengene værd.
Der var et par udfordringer pga vores grund, men de blev løst.
De to var tag-folk var yderst flinke. Med en hel del humor og godt humør fik vi, sagt med et stort glimt i øjet, undgået behovet for en simultantolk der kunne oversætte deres sønderjyske til mit fynske :-)

9 octobre 2023

Hej Jan

Det glæder mig at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi syntes os selv det er blevet rigtig flot hos jer.

En fornøjelse at arbejde for dig.

Maling af tag.

Tog kontakt til Kristian fra Dansktagisolering og efter en god dialog,fik vi malet vores tag et par dage efter.Taget blev flot og der var rengjort og tagrender tømte.
Kan kun anbefale dem.

7 septembre 2023

Hej Torben

Det glæder os meget at du har haft en god oplevelse med vores service.
Vi syntes os selv det er blevet rigtig flot hos jer.

Mvh
Kristian

Maling af tag

Maling af tag. Fint udført arbejde med gode medarbejdere.

24 août 2023

Hej Bent

Tusind tak for din fine anmeldelse det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med os

Dansk Tag & isolering

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus