Vores sommerhus har fået renset og malet taget, og vi har kun ros til overs for hele forløbet. Vi er blevet mødt af nogle af de mest servicemindede og professionelle fagfolk, vi længe har oplevet.... Voir plus

L'entreprise a répondu
Meget godt og flot tag malings arbejde. “Mike” som var her - gjorde virkelig lidt ekstra ud af at gøre tag malingen så professionelt som muligt selv om vejret drillede lidt. Afdækning af sol celler... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dårlig opfølgning på manglende udførsel af sprøjtning af tag og fliser. Taget blev sprøjtet som aftalt ihht. abonnement men der gik en hel uge før fliserne blev sprøjtet trods opringning og mail. Ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har netop fået renset vores fliser af Dansk Tagbearbejdning, og resultatet er blevet virkelig flot. Fliserne har fået et helt nyt udtryk, og forskellen før og efter er imponerende. Hele forløb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dansk Tagbearbejdning A/S har siden 1989 hjulpet private, virksomheder, boligforeninger og landbrug med vedligeholdelse af tage og udendørs arealer. Vi er specialister i tagmaling, tagrensning, algebehandling, fliserensning og facaderensning med fokus på kvalitet, holdbarhed og god service.
Søndergade 12A, 7490, Aulum, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Det har været en fornøjelse fra start til slut, og resultatet er ganske enkelt perfekt!
Stor tak til alle medarbejderne, der har bidraget til det flotte resultat :-)

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Dansk Tagbearbejdning har for os gennemført en meget grundig afrensning af vores tag, hvorefter det har fået 3 gange maling, hvilket vi er meget tilfredse med. Derfor fik vi også selskabet til at rense og efterbehandle 375 kvm fliser, hvor vi også har været meget tilfredse med resultatet.

Hej
Har fået malet vores Tag i Sommeren 2026 er rigtig godt
tilfreds , de over holder aftalerne , og meget dygtige
medarbejder MVH Hans-Jørgen Iversen Toftlund

Meget fin service.
God orientering om ejendomsforhold.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Afdækning af sol celler på taget var helt i orden inden malings arbejdet startede.
Meget god service og kan kun anbefales.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Fik afrenset mit tag med beton tagsten og malet. Kan kun anbefale firmaet, især Ture som malede taget var grundig med at male og omhyggelig med afdækning og ryddede pænt op efter sig. God kommunikation.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Så blev der lagt sidste hånd på vores tag . Taget blev først grundigt renset for nogle uger siden,og de sidste to dage er det blevet malet .
Taget ser ud som nyt , det har også fået tre lag maling . Vi er fantastisk godt tilfredse med resultatet, det kan VARMT ANBEFALES !!

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
DTB overholder altid aftaler og er grundig med tagbehandlingen.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Hele forløbet har været professionelt fra start til slut. Arbejdet blev udført grundigt, der blev passet godt på omgivelserne, og der blev ryddet pænt op efterfølgende.
Vi er meget tilfredse med både arbejdet og resultatet og kan klart anbefale Dansk Tagbearbejdning til andre, der overvejer at få renset deres fliser. 5 stjerner herfra.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Super professionelle. Er godt tilfreds med det arbejde, der er udført. :)

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Det er tag nummer to vi får malet af DTB og begge gange er arbejdet blevet udført rigtigt flot. Vi kan varmt anbefale DTB.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Der er udfordring? Det ser meget dårlig ud nu. Har kontakt dem pr mail og tlf? Der sker så ingenting.
Det så faktisk bedre ud da det var lidt grøn. Nu er det grå og træls at se på.
På lige nu er stjerner nede på to. På grund af manglede respons på henvendelse.
God kontakt. Virkelig flink og høflig ung mand som var her👍. Hvis resultat er lige så godt som service kan det kun blive godt. Resultatet ses første om en lille måned. Men det tyder godt med det man kan se nu👍

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Fik en alge behandling i efteråret, men syntes ikke den havde været så effektiv, stadig alge på taget her i foråret.
Sendte et billede til DTB og de kom og gav en ny behandling ( UB ) og vups total algefri tag.
Så rigtig god service.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Min oplevelse med renovering af tag – en advarsel til andre
Jeg vil gerne dele min oplevelse med en tagrenovering, så andre kan være ekstra opmærksomme, inden de vælger håndværker.
I 2023 fik min kone og jeg udført en tagrenovering og maling af taget på vores hus. Arbejdet omfattede blandt andet udskiftning af knækkede tagplader samt efterfølgende rensning og maling.
Allerede mens arbejdet stod på, opstod der flere udfordringer. Vi måtte blandt andet gøre opmærksom på, at en række skruer i tagpladerne ikke var skruet helt i bund, men stak op fra taget. Det krævede en ekstra dialog, før dette blev udbedret, selv om vi mente, at det burde have været en selvfølge.
Nu, tre år senere, er huset sat til salg, og i forbindelse med udarbejdelsen af tilstandsrapporten blev det konstateret, at flere af de tagplader, som efter aftalen skulle have været udskiftet, fortsat er knækkede. Ifølge den bygningssagkyndiges vurdering ser det ud til, at de knækkede plader blot er blevet renset og overmalet frem for udskiftet.
Hvis denne vurdering er korrekt, er det efter min opfattelse helt uacceptabelt. Vi har betalt for en tagrenovering, hvor udskiftning af beskadigede tagplader indgik i opgaven. Derfor forventer man naturligvis, at arbejdet bliver udført som aftalt – ikke at beskadigede tagplader blot males over.
Jeg deler denne oplevelse for at opfordre andre til at være meget grundige med at kontrollere det udførte arbejde, både undervejs og ved afslutningen af projektet. Få dokumentation for de aftalte reparationer, og sørg for at gennemgå arbejdet nøje, inden den endelige betaling finder sted.
Dette er min personlige oplevelse med forløbet, og jeg håber, at andre kan bruge den til at træffe et velovervejet valg.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Vi har fået de her til at renovere vores tag for 3 år siden. De skulle skifte 10-12 plader, rygning samt male det.
Vi står nu og skal sælge huset, det er grufuld at finde ud af at kun rygningen er skiftet, pladerne er bare malet over og der ligger asbest rester på
Vores loft. Vi er grædefærdig, og firmaet svar ikke på vores henvendelser 😭😭 fusker! Aftalen om rygning og de tagplader var med i prisen iht aftalen, som I også forsøgt at rende fra den gang. I har så ikke udskiftet pladerne, og iflg bygningssagkyndig er det ikke en ny skade. I forsøgt også at få mig til at sige at det var ok med X antal plader, men det vidste jeg ikke noget om, da jeg ikke er håndværker. Konklusion om de 10-12 plader var jeres egen. Ordren var at renovere taget! Håber at folk tænker sig om inden de bruger jer, medmindre de selv er håndværker og kan kravle op på taget og sikre sig.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Rensning af fliser på over 200m2 herregårdssten med flere år bag sig. Fremragende resultat, og de gamle fliser ser mange år yngre ud efter rensning og fugesandet blev fejet ud.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Både rensningen og malingen af taget blev gjort meget grundig. Jeg er meget tilfreds.