Vores sommerhus har fået renset og malet taget, og vi har kun ros til overs for hele forløbet. Vi er blevet mødt af nogle af de mest servicemindede og professionelle fagfolk, vi længe har oplevet.... Voir plus

L'entreprise a répondu
Meget godt og flot tag malings arbejde. “Mike” som var her - gjorde virkelig lidt ekstra ud af at gøre tag malingen så professionelt som muligt selv om vejret drillede lidt. Afdækning af sol celler... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dårlig opfølgning på manglende udførsel af sprøjtning af tag og fliser. Taget blev sprøjtet som aftalt ihht. abonnement men der gik en hel uge før fliserne blev sprøjtet trods opringning og mail. Ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har netop fået renset vores fliser af Dansk Tagbearbejdning, og resultatet er blevet virkelig flot. Fliserne har fået et helt nyt udtryk, og forskellen før og efter er imponerende. Hele forløb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dansk Tagbearbejdning A/S har siden 1989 hjulpet private, virksomheder, boligforeninger og landbrug med vedligeholdelse af tage og udendørs arealer. Vi er specialister i tagmaling, tagrensning, algebehandling, fliserensning og facaderensning med fokus på kvalitet, holdbarhed og god service.
Søndergade 12A, 7490, Aulum, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
God og professionel oplevelse.
Rens og mal af eksisterende tag med betontagsten.
Oplevelsen kort opsummeret:
Fair pris.
Alle aftaler overholdt til punkt og prikke.
Høflige og hensynsfulde håndværkere.
Slutresultat er pænere end vi havde håbet!
Vi kan faktisk ikke finde et eneste punkt i processen vi kan brokke os over :-)

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Dansk Tag bearbejdning er et meget seriøst og professionelt firma med super gode professionelle og serviceminded folk. Vi er super glade for det flotte resultat og har fået en ny flot rygning med rygnings bånd på vores ja det ligner et nyt tag, samtidig maler de det tre gange og til den bedste pris jeg fik efter en snak med flere firmaer..vi har samtidig fået tilbud på efterfølgende algebehandling for at blive ved med at vedligeholde taget.
Vi anbefaler meget dansk tag bearbejdning og vi har allerede anbefalet det til et vennepar.
Tak til jer Dansk Tagbearbejdning
Hilsen
Diana og Klaus Esbjerg

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Vi har indgået en aftale om maling af vores tag.
I den forbindelse havde vi i dag besøg af to meget kompetente medarbejdere , der skulle afvaske og desinficere vores tag .
Super flot arbejde og alt afleveret rengjort....en ren fornøjelse!!
Nu glæder vi os til selve tagmalingen og det færdige resultat.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Bestilt til rens af tag i forbindelse med at taget skal males. To dygtige medarbejder som lavede et godt stykke arbejde, pænt ryddet op, minimal det skulle gøres rent efterfølgende 😊 Tak til Christian som fik løst en tæt på aflysning på dagen, ved at flytte en anden aftale. Kan varmt anbefale DTB. 🙌🏻🙌🏻

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Seriøst firma, der overholder aftaler. Venligt og servicemindede medarbejdere. Har algebehandlet vores tage i flere år.

Veludført rensning af taget. Flinke folk. Aftaler i kontrakt overholdt

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Alle aftaler overholdt, fornuftig pris, udført et professionelt stykke arbejde, meget behagelige folk at kommunikere med, så kan ikke rigtigt finde noget negativt

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Arbejdet med fliserens og imprægnering, samt tagrens er udført meget tilfredsstillende.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Hårdt arbejdende mandskab og effektivt resultat af foreløbig afrensningen. Pæn oprydning efterfølgende.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
En god service fra behandleren til en rimelig pris.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Flot arbejde 👍 flere spørger om hvem der udfører arbejdet. Giver helt sikkert flere kunder.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Ved første algebehandling var indkørslen ikke behandlet godt nok
Firmaet kom hurtigt - og uden brok og udbedrede manglerne 👍