Vores sommerhus har fået renset og malet taget, og vi har kun ros til overs for hele forløbet. Vi er blevet mødt af nogle af de mest servicemindede og professionelle fagfolk, vi længe har oplevet.... Voir plus

L'entreprise a répondu
Meget godt og flot tag malings arbejde. “Mike” som var her - gjorde virkelig lidt ekstra ud af at gøre tag malingen så professionelt som muligt selv om vejret drillede lidt. Afdækning af sol celler... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dårlig opfølgning på manglende udførsel af sprøjtning af tag og fliser. Taget blev sprøjtet som aftalt ihht. abonnement men der gik en hel uge før fliserne blev sprøjtet trods opringning og mail. Ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har netop fået renset vores fliser af Dansk Tagbearbejdning, og resultatet er blevet virkelig flot. Fliserne har fået et helt nyt udtryk, og forskellen før og efter er imponerende. Hele forløb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dansk Tagbearbejdning A/S har siden 1989 hjulpet private, virksomheder, boligforeninger og landbrug med vedligeholdelse af tage og udendørs arealer. Vi er specialister i tagmaling, tagrensning, algebehandling, fliserensning og facaderensning med fokus på kvalitet, holdbarhed og god service.
Søndergade 12A, 7490, Aulum, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Fair pris og tager også kretik til sig, og gør det om, hvis alge dræber ikke virker pga regnvejr samme dag. Kan klart anbefales at bruge dem.
Vh Nicolai Faaborg.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Fin høflig betjening af jeres medarbejder Joakim med et ordentlig smil, vi har brugt DTB i mange år - og fortsætter selvfølgelig fremadrettet, da vores tag og fliser bare ser godt ud efter behandlingen :-) det er effektiv - vh Søren

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt, helt uproblematisk og til de udmeldte tid.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Jeg er meget tilfreds og anbefaler gerne dette firma.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Godt arbejde, som blev udført af en virkelig venlig ung mand. Rengøring af vinduer efter arbejdet helt i top. Også god betjening, når man ringer til virksomheden. Vi vil absolut fortsætte med denne virksomhed.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
God og reel behandling, samt god kvalitet af udført arbejde.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Mødet med jeres medarbejder var ekstremt positivt og imødekommende

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Tak for veludført arbejde - en god oplevelse.
Hilsen Stinne Juhl

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Vi har fået sprøjtet tag i rigtig mange år. Både i vores villa og vores sommerhus. Sker for os hvert 2. år. Virker rigtig godt. Og prisen er fin. Lever op til vores forventninger. Og konsulenterne virker professionelle ved tvivlspørgsmål.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
At man kommer og renser tag 2 dg efter man har været og rense tagrender . For mig er det den omvendte
rækkefølge . 26/11/25 har man været og genrense tagrenderne efter dialog med DTB valgte de at rense dem uden beregning må dertil siges at være Service

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Vi venter 5 uger og ser om alt er fint!

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
der blev sprøjtet meget på vinduerne på den ene side af huset, håber det var et uheld, ellers okay

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Vi fik malet vores gamle betontag som var blevet præget af tidens tand, vi er meget tilfredse med resultatet. Vi kan kun anbefale Dansk Tagbearbejdning til andre.

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Har haft Dansk Tagbearbejning i mange år og udøver professionel arbejde hvor tag ser ud som nyt tag som udføres af professionelle medarbejdere

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Afrensning af taget var virkelig effektiv og blev pænt
Malerarbejdet var også meget samvittighedsfuldt udført og taget er blevet virkelig flot

Réponse de Dansk Tagbearbejdning
Vi er meget tilfredse med den måde at få behandlet vores tag på ,søde og rare mensker kommer og gør deres arbejde