Empfohlene Wahl 🎯 Bestes Bonusangebot heuteAvis

5. Maison de jeux
  6. Casino en ligne

Empfohlene Wahl 🎯 Bestes Bonusangebot heute

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Bestellung nie erhalten

Vor ueber drei Wochen bestellt und bezahlt, bis heute nichts erhalten. Keine Antwort auf meine Mails, Support nicht erreichbar. Auch keine Rueckerstattung. Finger weg.

Ware nie angekommen

Hab das Gadget für 80 Euro bestellt und bezahlt, seitdem ist Funkstille, keine Lieferung, keine Antwort auf meine Mails. Langsam komm ich mir echt verarscht vor.

25 juin 2026

Quick Registration, No Drama

They didn’t ask me for a hundred things when signing up. Email, password, some basic info and I was in. Later when I withdrew they wanted documents of course, but that’s normal. Overall a pretty painless setup compared to some places.

Funker fint på gammel Android

Har en ganske gammel telefon, og en del andre casinoer kræsjer eller går veldig tregt. Her gikk det bedre enn forventet. Spillene tok litt tid å laste første gang, men etterpå var det greit. Vant ikke noe stort, men det var i hvert fall spillbart uten irritasjon.

26 juin 2026

Good for late night checking on phone

I was lying in bed at like 2 am, couldn’t sleep, scrolling through casinos and constantly switching back to this site to see which ones were actually okay. Ended up playing only with money I set aside and the casino behaved like they wrote, so no surprises.

Defekt und kein Umtausch

Das Gerät hat von Anfang an nicht funktioniert, ging direkt beim ersten Einschalten nicht an. Die Verarbeitung wirkt billig, sieht für mich eher nach einer Fälschung aus als nach Originalware. Und als ich es zurückschicken wollte, wurde der Umtausch einfach abgelehnt, 89 Euro für nichts.

21 juin 2026

Bestellung bezahlt, nie geliefert

Hab vor über drei Wochen für 89 Euro bestellt und bezahlt, seitdem ist nichts angekommen. Auf meine Mails antwortet keiner und telefonisch erreicht man da sowieso niemanden. Langsam glaub ich nicht mehr, dass ich mein Geld nochmal sehe.

21 juin 2026

Just wanted free spins

Saw an ad for some free spins, signed up basically for that. They actually credited them, no hidden nonsense. I didn’t win huge, but my balance grew enough to try a few more games, so it was a fun little evening.

24 juin 2026

Real dealer felt more social

Tried the live dealer blackjack for the first time here. Was nice to see a real person dealing the cards instead of just a machine. The chat was mostly quiet, but the option is there if you want it. Stream quality was solid.

23 juin 2026

Good for people who read stats

I’m a bit nerdy and like to check game info. Their slots show RTP and volatility details clearly, which helps me pick what mood I’m in. Doesn’t mean I win more, but at least I know what I’m stepping into.

23 juin 2026

Tiny bets, long sessions

I set my bet really low and manage to play for hours on a small deposit. Sometimes I even end up a little bit ahead. Feels like good value for time.

22 juin 2026

Gentilezza e serietà

Gentilezza e serietà da parte del venditore ho acquistato un paio di occhiali uomo perfetti come in descrizione tempi di spedizione veloce max 2 gg ve lo consiglio takemygadget una garanzia.

2 mai 2023
Logo de Empfohlene Wahl 🎯 Bestes Bonusangebot heute

Réponse de Empfohlene Wahl 🎯 Bestes Bonusangebot heute

Grazie ancora per aver condiviso la tua esperienza positiva. Apprezziamo il tuo supporto e speriamo di servirti ancora in futuro.