Lisez les avis des autres
Zoals gewoonlijk, koop ik mijn Oral-B opzetborstels hier. Ontvang altijd originele producten, en mocht het eens fout gaan dan wordt dit prima opgelost! De klantenservice is ook goed bereikbaar, ook... Voir plus
Wat een verademing, een webwinkel waar de klant koning is. Ik zocht naar een elektrische tandenborstel, en kwam bij Tandenborstelexpert uit. De webwinkel heeft een groot aanbod voor mijn gebit, waardo... Voir plus
Nette prijs, tijdig geleverd, goed te vinden via Google. Nergens anders was deze elektrische tandenborstel meer te krijgen, maar deze website had nog een voorraad.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Onze missie is om iedereen te voorzien van hoogwaardige tandenborstels en mondverzorgingsproducten tegen de beste prijs. Als grootste aanbieder combineren we een uitgebreid assortiment met diepgaande expertise, zodat je altijd het juiste product kiest voor een gezond gebit. Wij delen onze kennis op een duidelijke en betrouwbare manier, zodat elektrisch poetsen toegankelijk wordt voor iedereen.
Coordonnées de contact
Plesmanweg 13 BLOK C, 7602PD, Almelo, Pays-Bas
- info@tandenborstelexpert.nl
- tandenborstelexpert.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Geen automatische terugbetaling
We krijgen 3 weken, nadat ze het pakket terugontvangen hebben, pas het geld terug en dan pas nadat we naar hen gemaild hadden waar het geld bleef. Als we niet zelf aan de bel hadden getrokken, dan kunnen we de terugbetaling wel vergeten. Op hun website staat echter duidelijk dat de verwerkingstijd voor terugbetalingen gemiddeld 2 tot 4 werkdagen na ontvangst zijn.
Ook hebben ze retourkosten in rekening gebracht terwijl het pakket automatisch is teruggestuurd door de bezorger en ze geen verzendkosten doorberekend krijgen van de bezorger.
Heel fijn apparaat
best price and nice customer care
I found the best price with them. I received a call right after ordering to check a detail in my order and I received it very quickly. Highly recommended.
Goede prijs en zeer snelle levering.
De bestelde Oral B tandenborstel snel…
De bestelde Oral B tandenborstel snel en op een correcte manier ontvangen.
Duidelijke website.
Duidelijke website.
Alleen klopt de levertijd niet als je in het weekend besteld.
Voor de rest prima.
Snelle levering en goedkoper dan elders.
De aankoop bevalt goed.
Uitstekende service!
Ondanks dat mijn bestelling in eerste instantie niet compleet was, heeft Tandenborstel Expert dit ongelooflijk snel en netjes opgelost. Binnen een half uur kreeg ik reactie en de ontbrekende producten werden meteen verstuurd. De volgende dag had ik alles al in huis. Super klantvriendelijk en betrouwbaar – echt topservice! Ik bestel hier zeker opnieuw.
Snelle bezorging
Snelle levering,betrouwbaar,Zeer goed…
Snelle levering,betrouwbaar,Zeer goed product.

Prima product
Prima product. Bevalt goed. Netjes verpakt. Aflevering duurde langer dan tot twee keer toe werd toegezegd.

Réponse de Tandenborstelexpert
Voor de tweede maal besteld Sonicare HX…
Voor de tweede maal besteld Sonicare HX 9034/10 G2!!!!
Ontvang standaard Sonicare HX9034/10
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.