Jeg kan varmt anbefale Tanning Danmark og ser altid frem til at komme forbi klinikken! Jeg startede hos Tanning Danmark i april, hvor jeg købte et klippekort til tre behandlinger for lige at prøve d... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg efterhånden prøvet rigtig rigtig mange steder - men det her, slår dem alle..... Tanningdanmark Gentofte. Ta' hertil, hvis du ønsker byens ABSOLUT flotteste tan😍 Stedet og personalet fortjener... Voir plus
Jeg blev desværre skuffet over oplevelsen. Servicen virkede lidt forhastet, og jeg fik indtryk af, at hun gerne ville hurtigt videre. Resultatet blev ujævnt på både hænder og fødder, og flere steder e... Voir plus
Signe Heindorfs klinik er det perfekte sted at få lavet spraytan inden en begivenhed eller blot for at holde sommerkuløren hele året rundt. Her får du kyndig vejledning om udførelsen af din sprayta... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Arrogante medarbejdere
Knap så god tanning oplevelse i store Kongensgade. Først og fremmest tager de ikke særlig godt imod kunderne og virker super arrogante. Når man kommer som ny, får man ingenting at vide. Du bliver vist ind i et lille rum og bliver bedt om at vente og skal selv regne ud hvad du skal derfra. Når du er færdig får du ingenting at vide, jeg måtte spørge hvornår jeg kunne tage tøj på og tjekke hjemmesiden i forhold til bad osv. Udover det var farven ret dårligt steder som under armene og generelt der hvor man bukker ben/arme osv.
Brug tanning Danmark i Gentofte!
Tanning Danmark i Gentofte er fantastisk!!!!! Har prøvet tanning Danmark i store kongensgade og det kan jeg virkelig ikke anbefale, men den i Gentofte er virkelig det bedste sted! Servicen er super og resultatet bliver altid spot on.
Vil klart anbefale det videre.
UDEN sammenligning den bedste spraytan…
UDEN sammenligning den bedste spraytan i Danmark 😍
Jeg har efterhånden prøvet et par steder & hverken resultatet eller servicen har været tæt på den man får i TanningDanmark🏆
Personalet lytter til hvilken farve man ønsker & gør meget ud af at instruerer en således at ens tan holder så lang tid som mulig!
Smuk tan der holder farven, fantastisk personale og i det hele taget bare en fornøjelse, HVER GANG ☀️
De aller varmeste anbefalinger herfra❤️☀️
Orange farve
Oplevede fin service, men blev meget mørk i huden, og de efterfølgende dage orange. Ikke så fedt at være helt orange når man skulle til galla med kort kjole :((
Det bedste sted at få lavet spraytan
Det bedste sted at få lavet spraytan - altid et perfekt resultat, hvor man føler sig i gode hænder hver gang :)
Hyggeligt sted, fantastisk service
Hyggeligt sted, fantastisk service og nu glæder man sig endnu mere til at komme syd på med en flot tan☀️
Det eneste rigtige sted at få lavet …
Det eneste rigtige sted at få lavet spraytan! Resultatet er SÅ flot!
Ta' til Gentofte og få byens flotteste tan....🌟
Tanningdanmark Gentofte.
Ta' hertil, hvis du ønsker byens ABSOLUT flotteste tan😍
Stedet og personalet fortjener virkelig den bedste anmeldelse! Det er perfekt hver eneste gang! Og du bliver mødt af de dygtigste og sødeste mennesker! TOPkarakterer herfra🥇 Nyt fast yndlingssted på alle måder....😍😍😍 Tak for den bedste behandling og det flotteste resultat - vi ses helt sikkert snart igen....
de er så dygtige :-) tusind tak for den …
de er så dygtige :-) tusind tak for den flotte farve
Super god oplevelse!
Jeg har i dag været model hos Tanning Danmark som er ved at lære en ny medarbejder op. Jeg fik det fineste resultat! Er nu lækkerbrun midt i det kolde efterår :)
Uden tvivl det bedste sted at blive …
Uden tvivl det bedste sted at blive tannet i kbh.
Jeg personligt, får det altid lavet af Signe, på store kongensgade, den sidder altid lige i skabet <3 Mine bedste anbefalinger herfra.
Altid en god oplevelse!
Er efterhånden blevet tannet en del gange hos Tanningdanmark (Store Kongensgade) og resultatet er altid perfekt!
Jeg har prøvet en del forskellige steder gennem tiden, men ikke med så fint resultat. Farven er så fin og ensartet - ingen striber eller mørke områder og farven passer perfekt til skandinavisk hud.
Er blevet møde af smilende og imødekommende personale og har ligeledes fået fin vejledning ift. at få det bedste resultat.
Gode vibes
Gode vibes
Trods der 'kun' er sat 10 min af til hver kunde så tager personalet sig alligevel god tid til en og hvis der er lidt stress bliver det stadig gjort ordentligt. Super sted med god service
Sikke en positiv oplevelse!
Sikke en positiv oplevelse!
Farve, service og miljø er i topklasse, uden sidestykke bedste behandling jeg har modtaget! Farven holder oftest en hel uge, og er gylden brun og ikke "orange".
Klart anbefalelsesværdigt.
Super dejlig Tan og sød personale
Super dejlig Tan og sød personale! ❤️
Det gør jeg ikke igen!
Behandlingen på stedet (Birkegade) var okay, selvom de virkede til at have en smule travelt med alt muligt andet og set i bakspejlet blev jeg ikke informeret nok om diverse ting. Jeg fulgte guiden på deres hjemmeside og det information jeg fik af hende der udførte spaytanningen.
Resultatet var ikke imponerende. Jeg fik af vide at jeg ikke måtte vaske mine hænder i 6 timer - hvilket jeg ville ønske jeg havde gjort, da jeg havde fået ALT for meget farve på hænderne (det samme havde mine fødder) og det samlede sig i diverse folder og linjer. Øv! Resten af kroppen så fin ud, men mine hænder og fødder måtte jeg skjule lidt til det bryllup jeg skulle til...
Resultatet holdt nogle dage, men så begyndte afskalningsprocessen, som jeg heller ikke var blevet informeret om.. det var maaaange dage hvor min hud lignede noget der var løgn, selvom jeg prøvede at få det væk med scrubs m.m.
Nu sidder jeg så halvanden måned efter og mine negle er stadig misfarvet - skide fedt - det skal åbenbart gros væk 😓
Altid en fornøjelse!!!
Det er altid en fornøjelse! Personalet er spækket med godt humør og god kundeservice. Absolut yndlingssted at blive tannet, som altid giver et godt resultat!
Altid dejligt at komme og blive klar …
Altid dejligt at komme og blive klar til et kæmpe stort event!
Kan kun anbefales 👍🏻
Er lige blevet tannet inden jeg skal på …
Er lige blevet tannet inden jeg skal på ferie i morgen, og jeg er helt vild med det! 😍
L’expérience Trustpilot