Jeg kan varmt anbefale Tanning Danmark og ser altid frem til at komme forbi klinikken! Jeg startede hos Tanning Danmark i april, hvor jeg købte et klippekort til tre behandlinger for lige at prøve d... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg efterhånden prøvet rigtig rigtig mange steder - men det her, slår dem alle..... Tanningdanmark Gentofte. Ta' hertil, hvis du ønsker byens ABSOLUT flotteste tan😍 Stedet og personalet fortjener... Voir plus
Jeg blev desværre skuffet over oplevelsen. Servicen virkede lidt forhastet, og jeg fik indtryk af, at hun gerne ville hurtigt videre. Resultatet blev ujævnt på både hænder og fødder, og flere steder e... Voir plus
Signe Heindorfs klinik er det perfekte sted at få lavet spraytan inden en begivenhed eller blot for at holde sommerkuløren hele året rundt. Her får du kyndig vejledning om udførelsen af din sprayta... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Er blevet tannet mange gange og er …
Er blevet tannet mange gange og er altid glad! Blev tannet for nyligt inden min ferie og var dejligt at ankomne uden at være helt bleg. Kan klart anbefales :-)
Bruger altid tanning Denmark når jeg …
Bruger altid tanning Denmark når jeg skal til fest. Danmark har aldrig vejret til en god kulør, der er tanning Denmark god 👌🏼😊 har aldrig været utilfreds.
GENTOFTE 4 EVER
Tanning Danmark i Gentofte har den bedste service man kunne ønske sig. Smilende og imødekommende personale som altid er glad for at se én. De går op i detaljer og hvad kunden ønsker sig. Og så gør de lige det ekstra for én så man føler sig hjemme og ikke mindst lækker når man kommer ud :) Jeg har været fast kunde i et halvt år og jeg er aldrig gået derfra med et dårligt resultat. Tak for en perfekt oplevelse. Det bliver bestemt ikke sidste gang vi ses!
Flotte resultater - god holdbarhed!
Jeg har altid været meget tilfreds med mine behandlinger hos Tanning Danmark. Behandlingerne er holdbare og der bruges tid på den enkelte, så resultatet bliver efter ønske. Intensiteten af farven tilrettelægges også efter, hvis man skal deltage i særlige begivenheder, hvor farven skal stå ekstra skarpt. Det er stor fleksibilitet ift. Tidsbestilling, hvilket gør Tanningdanmark til min foretrukne udbyder. Sammenlignet med andre udbydere ligger prisen i den høje ende, hvorfor det godt kan betale sig at købe klippekort. Det kunne dog være ønskværdigt med kampagner, hvor der på én aller anden vis var mulighed for at købe behandlinger til tilbudspris.
Kongens Nytorv
Kongens Nytorv: min søster og jeg fik en rigtig dårlig service da vi ankom. Vi skulle selv spørge efter information, og der blev ikke spurgt ind til hvor meget farve vi ønskede og hvornår det var til. Da det er første gang for os, vidste vi slet ikke hvad vi skulle gøre af os selv. Vi følte os ikke velkommne på nogen måde. Jeg har fundet ud af, at man skal lufttørre i 5 minutter efter, men personalet havde så travlt med at få os ud, for at de kunne hyggesnakke, så vi blev jeg bedt om at tage tøjet på med det samme - det var dumt, men jeg vidste ikke bedre... Vi forlod butikken uden personalet, eller et farvel på veje ud, da de skulle ind og sludre videre.
Farven har været fin farve de første 24 timer, men derefter er det falmet betydeligt meget - så meget at jeg føler at det var spild af både penge og tiden - Dyr og dårlig oplevelse..
Jeg bruger altid TanningDanmark
Jeg bruger TanningDanmark hvert år i forbindelse med Københavns Karneval. Jeg kommer altid igen fordi resultatet altid er fantastisk og pigerne i salonen er utrolig søde og behagelige. Hvilket er meget vigtigt for mig, når man skal stå der nøgen og blive sprayet. Så er det altså fedt, når man føler sig godt tilpas og tryg også.
Super til gallafest!!<3
Jeg har de seneste år skulle til gallafest og normalt synes jeg ikke om den orange farve man ofte kan komme ud for men jeg må sige at jeg meget meget tilfreds med den behandling jeg får når jeg skal til den årlige fest!!:) stort kram Suzanne carlsen<3
Lav service nivå
Kongens nytorv: Ekstremt dårlig service i form af dårlig information under behandling og uhøflige medarbejdere med dårlig attitude. Mine veninder og jeg følte og alle sammen som om vi skulle "undskylde" for at vi ville købe deres produkt. Vi ankom 10 min før vores tanning tid, og personalet lagde ikke skjul på at de synes at det var irriterende. Stemningen i klinikken var generellt virkelig negativ.
Tannen i sig selv, er helt fin. Ærgerligt at personalet skulle ødelægge oplevelsen på den måden.
Rigtig flot klinik med utroligt sødt og …
Rigtig flot klinik med utroligt sødt og behageligt personale. Jeg fik lavet spraytan og følte på intet tidspunkt ubehag ved behandlingen ift. at man står halvt nøgen. Der blev taget rigtig godt imod en og man føler sig i trygge hænder. Jeg gik i hvert fald der fra med en god oplevelse og et resultat jeg er glad for:)
Klart de BEDSTE
Ingen tvivl !! - Det bedste sted i hele københavn!
Du kan muligvis spare 50 kr på din solbrune glød, andre steder i københavn, men det her er alle pengene værd og så får du uden sammenligning det bedste resultat!
ALTID det smukkeste og bedste resultat
ALTID det smukkeste og bedste resultat. Er kommet her i mange år til både tanning, tandblegning og ansigtsbehandling og resultaterne har altid været til ug
The Best clinique in Copenhagen
The Best clinique in Copenhagen, and especially when it comes to flexibility. You can always get time for a tan, and the team is very polite and efficient.
MEGET unaturlig farve og dårlig service
Virkelig dårligt og uprofessionelt. Jeg var ved kongens nytorv, og jeg blev mødt med et "hvad vil du?". Jeg havde endda skrevet i min booking, at det var første gang jeg skulle tannes, og jeg fik alligevel intet forklaret, om hvad der skulle foregå. Farven var desuden al al AL for mørk til mig og min danske, lyse vinterhud, og blot to timer efter var jeg blevet så mørk, at jeg skyndte mig i bad, så jeg ikke blev mørkere - spild af penge! Lad vær med at bruge Tanning Denmark på Kongens Nytorv!
Signe Heindorf Clinique
Det er et super lækkert sted, der er en skøn energi og der en god ro. Det er nogle produkter, og det holder godt 😊
Danmarks bedste spraytan uden tvivl!!
Jeg har brugt tanning danmark i 7 år, og hun er klart den beste og laver altid et helt fantastisk og jævnt resultat.
Super god service..
Tusinde tak for hjælpen med gavekortet - det var virkelig et hit :) Utrolig god service, og fantastisk betjening.. Det er bestemt ikke sidste gang min kone tager derind forbi...
Bedste spraytan og skønneste personale
Personalet er meget imødekommende og kompetente. Farven er absolut en af de flotteste jeg har prøvet, ligesom den næsten er lugtfri. Vil klart anbefale stedet til andre, der ønsker en flot og gylden sommerfarve.
Super dejlig oplevelse idag, proffesionelt og rar atmosfære, og så en smuk og lækker farve😃
Super dejlig oplevelse idag, og dejligt så hurtigt at få en lækker brun farve, proffessionelt og behageligt, tusind tak👍😃
Lækker klinik
Hvilken lækker klinik. Så god stemning. Personalet er fantastiske. Virkelig god rådgivning. Jeg kommer klart igen.
Magdalena B
Fantastisk god behandling, som holder ! Skøn atmosfære og de sødeste behandlere . Ikke sidste gang jeg kommer her!
L’expérience Trustpilot