Jeg kan varmt anbefale Tanning Danmark og ser altid frem til at komme forbi klinikken! Jeg startede hos Tanning Danmark i april, hvor jeg købte et klippekort til tre behandlinger for lige at prøve d... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg efterhånden prøvet rigtig rigtig mange steder - men det her, slår dem alle..... Tanningdanmark Gentofte. Ta' hertil, hvis du ønsker byens ABSOLUT flotteste tan😍 Stedet og personalet fortjener... Voir plus
Jeg blev desværre skuffet over oplevelsen. Servicen virkede lidt forhastet, og jeg fik indtryk af, at hun gerne ville hurtigt videre. Resultatet blev ujævnt på både hænder og fødder, og flere steder e... Voir plus
Signe Heindorfs klinik er det perfekte sted at få lavet spraytan inden en begivenhed eller blot for at holde sommerkuløren hele året rundt. Her får du kyndig vejledning om udførelsen af din sprayta... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Helt fantastisk og hyggelig klinik 😃
Det er første jeg prøver at blive Spray tan og må sige jeg er så tilfreds. Var bange for jeg skulle blive orange og det ville se unaturligt ud men det er så flot. Kan varmt anbefale klinikken og det fantastiske personale ❤
Når man vil have det bedste af dét bedste!
Klinikken her er fantastisk! Altid god atmosfære og servicen er i top! Jeg er i forvejen mørk i huden, men det har ikke hold mig tilbage for en spraytan. Min hud har kun godt af en ekstra glød i vinterperioden. Man får et rigtig flot resultat og det ser meget naturligt ud! Så jeg vil varmt anbefale det her sted - også er de andre behandlinger man kan få derinde også super gode. Jeg er tit kørt nordfra ind til byen, og det er klart køreturen værd!
Super dygtige, altid et godt resultat, og god service
Jeg er blevet tannet flere gange hos Tanning Danmark og har været 100 % tilfreds hver eneste gang. De er gode til at vejlede og er rigtig søde.
Tanning Danmark Gentofte
Tanning Danmark v/Inge i Gentofte er helt i top. Jeg lider af hudsygdommen Vitiligo og en gang i mellem er det så rart at være "ensfarvet brun" over det hele.
Inge og hendes team er altid søde, glade, servicemindet og man føler sig velkommen i en særlig grad. Jeg giver Tanning Danmark i Gentofte 5 stjerner.
Bedste spraytan sted i Kbh!
Nu har jeg gået inde hos Tanningdanmark på St. Kongensgade i små 3 år. Det er simpelthen det bedste sted, at få den mest perfekte tan. Pigerne er så søde og kompetente! Farven er smuk HVER gang og holder længe. Lækreste klinik i hjertet af Kbh. Jeg anbefaler dem til alle, jeg møder på min vej! Vil du også have den smukkeste kulør/glød, uden man kan se det er tan, så er stedet helt klart et besøg værd. De har min varmeste anbefaling ❤️ Hilsen en MEGET tilfreds kunde.
Perfekt resultat, hver gang!
Jeg har været kunde hos Tanning Danmark i over 3 år og jeg er lige imponeret over resultat og service både i Birkegade og Store Kongens gade, hver gang. Man bliver virkelig brun og det ligger pænt og ser naturligt ud. Udover det er Signe og de andre piger super søde, det er altid hyggeligt at komme derned og de er altid gode til at hjælpe hvis man oplever problemer med sin tan eller lign.
Kan klart anbefales herfra! Vil personligt ikke tannes andre steder end her. ✌❤
Fantastisk sted, fantastisk service.
Jeg er meget glad for at komme hos Tanning DK. Professionelt, effektivt og altid god service! Lige købt deres selvbruner, og virker rigtig godt og er nem at påføre.. TAK! :)
Super lækker farve
Jeg er meget tilfreds! Er vild med den flotte kulør man får og ikke mindst servicen, hun er virkelig sød hende på Nørrebro og behagelig -dejlig behandling:-) Er ikke sidste sidste gang jeg kommer der.
Flot resultat hver gang
Jeg har efterhånden fået en spray tan 12-15 gange i forbindelse med mit job i reklame- og tv-branchen og farven er perfekt hver gang. Den er naturlig og jævn, og hver gang jeg jar fået en spray tan, stiller mange spørgsmålet, om jeg har været på ferie, for jeg har så dejlig farve. Og det er lige præcis det resultat jeg ønsker, nemlig at det ser naturligt og sundt ud. Vil klar anbefale Signe og hendes behandlinger!
Byens bedste tanning 😍
Har været fast kunde de sidste 5 år. Hos signe heindorf klinik og det kan klart anbefales, hvis du vil opnå den bedste naturlige tan😃 jeg har selv lidt mørke pigmenter, der kommer rigtig godt til udtryk efter behandlingen, jeg opnår en naturlig glød og en lækker hud, samt en vedvarende tan der holder !
Klinikken er utrolig lækker og eksklusiv og man får den bedste personlige service 👌
Super professionelt og flot resultat!
Jeg var lidt bekymret inden behandlingen for at det skulle blive "for meget". Det talte jeg med Signe om, som vidste præcis hvad jeg mente. Farven blev naturlig, fin og diskret, samtidig med at jeg selv ku´ se forskellen.
Signe og hendes kolleger er yderst professionelle. Jeg er opereret flere gange og alligevel formår de at sørge for, at jeg ikke tænker over ar og andre skavanker. De varmeste anbefalinger herfra :)
Elendig service samt dårligt resultat
Står uforstående overfor alle anmeldelser om "den gode service". Ejeren, Signe virkede sur og irriteret fra start til slut. Intet smil og ingen ordentlige instruktioner, omend det var første gang, jeg skulle tannes.
Ingen information om, hvor lang tid man skal tørre sig, før man tager tøj på. Man står nøgen i et lille omklædnings"rum" og pludselig trækker hun gardinet fra og bum, så skal man op på spraytannings-området og så går hun straks i gang uden så meget som en eneste instruktion. Man føler sig til besvær, hvilket er yderst uprofessionelt af Signe, da hun arbejder i servicebranchen.
Hun virker som en sur dame, som åbenbart forbeholder sin service til nøje udvalgte personer.
Derudover er selve resultatet blevet dårligt, da jeg har store plamager på lår og ben (nok grundet den ringe information om, hvor længe man skal vente med at tage tøj på).
Hun får 0 stjerner og absolut ingen anbefaling herfra. Besynderlig måde at føre forretning på.
Fin og naturlig glød
Jeg har fået lagt et fint naturligt lag spraytan i ansigtet de gange jeg har skulle stå på en scene. Jeg er ret bleg fra naturens side, så det har gjort rigtig meget for mig, da jeg ser lidt mere frisk ud. Tak for altid god service. Venlig hilsen Frank
Bedste spraytan i Byen!
Jeg er blevet spraytannet i Tanning Danmark i flere år nu og jeg er altid glad for resultatet . Dejlige omgivelser , god service og farven ser altid naturlig ud. Kan kun anbefale Tanning til alle .
Super godt
Super god betjening og søde medarbejder.
Flot og naturlig tanning.
Kan klart anbefaledes.
Lækker tan
Super god service og super flot naturlig tanning, kan klart anbefales
Perfekt hver eneste gang!
Så fint resultat hver eneste gang! Ingen striber eller plamager, og den flotteste naturlige farve! Jeg skal aldrig tannes andre steder igen :-)
L’expérience Trustpilot