Jeg kan varmt anbefale Tanning Danmark og ser altid frem til at komme forbi klinikken! Jeg startede hos Tanning Danmark i april, hvor jeg købte et klippekort til tre behandlinger for lige at prøve d... Voir plus
Jeg efterhånden prøvet rigtig rigtig mange steder - men det her, slår dem alle..... Tanningdanmark Gentofte. Ta' hertil, hvis du ønsker byens ABSOLUT flotteste tan😍 Stedet og personalet fortjener... Voir plus
Jeg blev desværre skuffet over oplevelsen. Servicen virkede lidt forhastet, og jeg fik indtryk af, at hun gerne ville hurtigt videre. Resultatet blev ujævnt på både hænder og fødder, og flere steder e... Voir plus
Signe Heindorfs klinik er det perfekte sted at få lavet spraytan inden en begivenhed eller blot for at holde sommerkuløren hele året rundt. Her får du kyndig vejledning om udførelsen af din sprayta... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Forfærdeligt resultat.
Her en uge efter har jeg stadig plamager på både ben og arme. Farven var så ujævn at jeg ikke kunne have den korte kjole jeg havde påtænkt på til et bryllup men istedet måtte finde en lang kjole og have en blazer udover. Der var kanter ved overgang fra hals til ansigt og fra fødder til ben. Jeg besøgte den i Gentofte.
Virkelig dårlig service - flot resultat
Da jeg kom ind, blev der ikke hilst i forretningen. Det gik meget stærkt, jeg ikke fik nogle instruktioner og vi snakkede ikke sammen. Da jeg var færdig havde hun givet mig en gang på kroppen og to gange på benene. Jeg spurgte om jeg også kunne få to gange på kroppen ligesom benene, hvorefter hun virkede meget irriteret og modvilligt gav mig en ekstra overfladisk gang på kroppen. Jeg følte det var en samlebåndsoplevelse.
Dårlig service, forfærdeligt resultat
Min veninde og jeg havde besluttet at prøve spraytan inden et bryllup i august. Vi besluttede at prøve TanningDanmark i Høj & Heindorfs klinik ved Kongens Nytorv. Vi gjorde tydeligt opmærksom på at det var første gang for os begge, men klinikpigen var ikke videre lydhør. Vi skulle bare hurtigt ind, hurtigt ud. Jeg fik ingen instruktioner da jeg bagefter stod og tørrede, så jeg fik striber og mærker over det hele. Min veninde fik af vide at hun ikke skulle tage sin BH på bagefter, men det fik jeg ikke af vide, så jeg tog min på og fik en "flot" bikini afmærkning. Det tog godt 5 dage før alt farven var af og ikke en eneste af dagene var jeg 100% tilfreds med resultatet. Mine fødder var så grimme at jeg ikke gik i andet end lukkede sko. Når jeg trænede rendte farven af min i lange grimme, pinlige streger - også ud på 4. og 5. dagen! Til sidst var der kun store grimme skjolder tilbage, og det til trods for at jeg fulgte de instrukser der var på hjemmesiden omkring bodylotion etc. Det går sgu ikke til et bryllup. Så NEJ, vi skal ikke prøve TanningDanmark igen.
Perfekt!
Fik min vare hurtigt og nemt :)
Derudover har jeg altid været tilfreds når jeg har været ind og få lavet spraytan på Kgs Nytorv. Søde og høflige.
Øv øv øv..
Sød pige der lavede en spraytan på mig, men heller ikke mere end det. 250 kroner for noget som man ikke kan se, andet end på mine hænder, som ser yderst beskidte ud, med en lang fed brun streg på lillefingrene.
Rigtig dejligt at skulle se sådan ud nytårsaften... :-(
SMUKT!
De er simpelthen så dygtige og imødekommende.
Mange har fordomme omkring spraytan, da de tror at de vil få en plettede eller orange farve.
Jeg kan kun sige farven hos dem, passer til ens hudtype. Jeg har efterhånden været derinde nogle gange og hvergang har min farve været perfekt.
Min veninde og jeg har forskellig hudfarve og efter vores mening, så retter denne spraytan sig efter den pigment man har.
Kan kun give jer 5 stjerner for flot arbejde og godt personale.