Tanterneshus Avis

TrustScore 3.5 sur 5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

8 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Hvis du leder efter et sted med ægte…

Hvis du leder efter et sted med ægte anholtsk hygge og gæstfrihed, så skal du besøge Tanternes Hus. Vi spiste fantastisk god mad under vores ophold. Det, der virkelig gjorde forskellen for os, var den store fleksibilitet – eftersom vi kom uden for sæsonen, måtte vores hund komme med, hvilket gjorde vores ferie helt perfekt. Tusind tak for jeres tillid til os. 5 ud af 5 stjerner.

18 septembre 2026

Skuffende ophold

Vi havde flere mdr forinden booket to overnatninger i Tanternes B&B. Var inspireret af det vi havde set derfra på IG og FB m. små hyggelige hytter. Desværre fik vi anvist et værelse lige op af de to toiletter der fandtes.Det brugte både gæster i caféen og B&B gæster., så folk gik ud og ind konstant når vi sad på terrassen. Hver gang der blev trukket i toilettet stank der frygteligt fra septitanken, hvor dækslet ikke sluttede tæt. I brusekabinerne var der fugt og skimmelsvamp og afløbet stoppet. Morgenmad ml 8-10 fungerede fint første dag. På anden dagen ingen morgenmad kl. 8 og døren låst. Vi stod 10 gæster og bankede på. En af pigerne, som boede ovenpå Anne hed hun, kom ned og sammen fik vi alle stablet morgenmad på benene. Anne gik i Brugsen efter brød og vi gæster lavede selv kaffe/the og dækkede op. En time efter kom ejeren af stedet. Om hun havde sovet for længe vides ikke, for hun valgte at gemme sig i køkkenet! Virkelig dårlig stil ikke at komme ud og undskylde overfor sine gæster. Havde vi ikke haft ferie og skuldrene var helt nede, så havde vi hentet hende. Hun kan være glad for at have ansat søde friske piger som Anne - stor ros til hende.
På første dag fik vi aftensmad i caféen - dejlig mad. Veltilberedt og friske råvarer.
Vi vender helt sikkert tilbage til Anholt, men aldrig igen til Tanternes Hus…

30 juillet 2026

Hår i maden!

Jeg/ vi kommer ikke igen. Personalet stod længe bare og snakkede, inden de kom for at modtage bestillinger. Det tog lang tid før maden kom, selvom der næsten ingen gæster var. Kaffen var næsten drukket inden æblekagen kom. Jeg havde bestilt en croissant med høns. Et bid og så opdagede jeg et stort, tykt, langt sort hår!!! Jeg er blond. Ejeren sagde ikke undskyld, men sagde derimod højt til de unge piger ( serverings personale) at det ikke kom fra nogen af dem, da de heller ikke havde sort hår. Virkelig uforskammet ejer!!

17 juin 2026

Forventningens glæde var den største.

Forventningens glæde var den største..
Vi kom som nogle af de første til frokosten i det skønneste vejr og i en skøn have. Fik hurtigt bestilt 2 x hønsesalat m brød. Hvad der så skete står i det uvisse. Efter lille halv time kom salaten. Skåret, stegt,kedeligt kyllingbryst på forskellige grøntsager, Intet touch! Hvor var det plukkede friske kyllingekød, den lækre dressing, signaturen. Dressingen var separat -den bedste fra Kraft food. Brødet ja desværre var man udgået for brød. Helt useriøst til
en frokost og med en bager rundt om hjørnet. Vi konkluderede at vores Tuborg og haven var den bedste oplevelse
Vi måtte betale fuld pris. Tanter om der var for meget fjas i køkkenet den torsdag den 1/8 ved jeg ikke. Men I skal gøre det meget bedre hvis vi skal komme igen.
Ment som en
kærlig tilbagemelding

1 août 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit