À propos de l'entreprise

2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

błyskawiczna wysyłka

błyskawiczna wysyłka, byłem w szoku. zamówiłem w piątek około 15:00 a w sobote miałem w paczkomacie. super

9 février 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Ogólnie całkiem spoko

Ogólnie całkiem spoko, zamówiłam dwie paczki - jedna dotarła w tempie ekspresowym, druga miała być wysłana dziś i zero, cisza, pisałam do nich i zero odpowiedzi, mam nadzieję że coś ruszy. Poza tym polecam, książki przychodzą dobrze zapakowane.

30 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Rzetelna księgarnia

Przesyłka zamówiona w sobotę była gotowa do odbioru w paczkomacie w poniedziałek. To najszybsza dostawa, z jaką się spotkałem. Czas wysyłki z Tantis nigdy dłuższy niż 2 dni. Książki pakowane bezpiecznie, a ceny często niższe niż u konkurencji.

26 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Dostawa jutro to zwykłe oszustwo

Dostawa jutro to zwykłe oszustwo. Ani nikt wam szybko nie wyśle (na samo nadanie!!! paczki czekałam 2 dni) , ani nawet nie będzie się tłumaczył. Jak masz pilny wyjazd to nie zamawiaj w tym sklepie. Może czas przestać robić klientów w konia, bo to już setną opinia tego typu. Żałuję, że nie sprawdziłam opinii przed złożeniem zamówienia.

22 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Najgorsza firma z jaką się spotkałam

Najgorsza firma z jaką się spotkałam. Prosiłam o fakturę na szkołę na konkretny dzień, ponieważ tylko tego dnia urząd mógłby ją przyjąć (oczywiście zrobiłam to z odpowiednim wyprzedzeniem). Musiałam zrezygnować z dwóch pozycji, ponieważ wysyłka miała czas do 3 dni roboczych. Nie mogłam tyle czekać. W wiadomości dostałam informację, że te dwie pozycje zostały usunięte z zamówienia. Przychodzi faktura (opóźniona oczywiście), która ma w sobie jedną z tych pozycji. Została ona dodana bez żadnej informacji i mojej zgody., a reszta budżetu została wydana już w innej firmie. Faktura korygująca doszła w piątek. W środę po godz. 8.00 zostało wystane oświadczenie i zaakceptowane wszystkie dane. Późnym wieczorem w środę dostałam wiadomość, że czekają na świadczenie... Przez co przesyłka się opóźniła. Faktura korygująca nią nie jest... Na problemy odpowiedź z Tantis brzmi zawsze "nie możemy przyspieszyć", "robimy co w naszej mocy", "my po prostu tak robimy" i zero pomocy. TOTALNA PORAŻKA. Każdemu odradzam... Ostatecznie musiałam zrezygnować z paczki, która potrzebna była mi na już...

5 décembre 2025

Piszę opinię o przesyłce

Piszę opinię o przesyłce, ponieważ nie dotarła do mnie w pierwszorzędnym stanie. Tylnia okladka ksiażki brudna, zagięte rogi. Księgarnia powinna lepiej pakować zakupione książki , w porządnie zabezpieczone pudełka, a nie tekturkę do której każdy może zajrzeć, przecież nie jest to wielki koszt.

25 avril 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Przesyłka która miała zostać wysłana w…

Przesyłka która miała zostać wysłana w piątek a do odbioru w poniedziałek - tak informuje strona zakupu, zostaje wysłana tak, że jest do odbioru w czwartek i do soboty. Reakcja obsługi na moją skargę - "to pan nie odbiera". Dopiero gdy mocniej zacząłem się wkurzać na podejście do klienta zaproponowano inne rozwiązanie. Fatalna obsługa

12 septembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus