À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Tania Książka to Tania Księgarnia Internetowa z 370 000 produktów. Mamy tanie książki, podręczniki szkolne, gry, zabawki. Rabaty do -50% ✅ Odbiór za 0 zł w Białymstoku i Warszawie ✅
Coordonnées de contact
Etats-Unis
- www.taniaksiazka.pl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Beznadzieja!!
Beznadzieja!!! zamówienie opłacone 14 września, do dziś nie ma książek. kontakt tylko przez automat. ODRADZAM BARDZO SERDECZNIE!!!!!
Nie wysyłają książek w terminie
Nie wysyłają książek w terminie, brak kontaktu, nie odczytują maili i nie reagują na informacje o anulowaniu zamówienia. Infolinia wyłaczona. Nie mam ani ksiażek ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam!
OPÓŹNIENIE O DWA TYGODNIE W SZCZYCIE SEZONU NA PODRĘCZNIKI
NIE KUPOWAĆ, NIE ZAMAWIAĆ, nic nie mają na stanie, zamówiłem podręczniki w szczycie sezonu i po dwóch tygodniach opóźnień anulowałem, książki nie są ani tańsze, ani jakoś super szybko dostępne, w dodatku na czacie jest tylko kompletnie bezużyteczny bot, zero kontaktu z klientem, najgorszemu wrogowi nie życzyłbym zamawiania tam nawet spinacza do papieru, nic tylko życzyć bankructwa za tak lekceważące podejście
sprawa dotyczy zam 216861688
nie polecam, kupiłam ksiązki 19.08
-wysłano 01.09
-ksiązki do mnie nie dotarły, paczka uległa uszkodzeniu
-paczka wróciła do nadawcy 8.09
- zwrot pieniędzy dopiero 02.10.2026 po licznych mailach.
Nie zasługują nawet na jedną gwiazdkę
Nie zasługują nawet na jedną gwiazdkę. Dwa tygodnie temu składałam zamówienie oczywiście od razu opłaciłam. Kontakt jedynie z botem i ciągle piszą że w ciągu dwóch dni wyślą. Infolinia nie działa. Szkoda słów. Odradzam zakupy.
Zamówienie nie dotarło w całości
Zamówienie nie dotarło w całości , brakuje książek na kwotę 600 zł. Reklamacja nie rozpatrzona , zero kontaktu. Kontakt telefoniczny w ogóle niemożliwy.
Bardzo złe doświadczenie z tym sklepem
Bardzo złe doświadczenie z tym sklepem. Zamówienie nadal nie zostało zrealizowane, a przy zakupie nie było żadnej informacji, że któregoś z produktów nie ma na stanie. Dopiero po opóźnieniu i interwencji klient dowiaduje się o brakach i słyszy tłumaczenia, że opóźnienie wynika właśnie z braku towaru.
Kontakt ze sklepem również pozostawia wiele do życzenia. Zamiast konkretnej odpowiedzi jest bot, który niczego nie wyjaśnia i w żaden sposób nie pomaga. Człowiek chce po prostu wiedzieć, kiedy otrzyma swoje opłacone zamówienie, a nie dostaje żadnej konkretnej informacji.
Brak transparentności, opóźnienie i fatalna obsługa klienta. Zdecydowanie nie polecam.
Zamówiłam książki i poprosiłam o…
Zamówiłam książki i poprosiłam o fakture na męża zamiast na mnie dostałam trzy faktury po kilku dniach i wszystkie ja mnie a na jednej to nawet było tylko imię samo kontakt na czacie tylko z botem przez email też niby istnieje infolinia od 12 do 16 i co z tego hak się dzwoni a tam mówi bot codziennego to samo w dniu dzisiejszym infolinia została wyłączona zero kontaktu z obsługą tylko bot to są jakieś kpiny nigdy więcej tam nic nie zamówię.
Wieczne opóźnienia
Przy każdym składanym zamówieniu termin dostawy jest przekładany przez kilka dni dzień po dniu. Zamówienie przychodzi po ponad tygodniu czasu.
Omijać
Ala "księgarnia", sprzedają książki których nie mają, więc ani pieniędzy ani książek. Zero kontaktu, infolinia zablokowana na maile nie odpisują nawet już na messengerze do nich nie można napisać. Rok szkolny trwa, podręczników nie ma Firma kogucik... zgłaszać do UOKIK
Firma oszustów
Firma oszustów, W poniedziałek ide na policje zgłosić oszustwo. Bardzo prosze wszystkich pokrzywdzonych, żeby tez poszli z dowodami zapłaty , zakupu itp. jak nas wiecej bedzie to szybko sprawa ruszy!
Żenada
Żenada. Sprzedają książki, których nie mają na stanie. W międzyczasie 3 maile o kolejnych opóźnieniach. Przez brak 1 książki cała paczka była wstrzymywana prawie 3 tygodnie. A wystarczyłoby nie wystawiać w ofercie książek, których się nie ma na stanie. Gorąco nie polecam!!!
Opóźnione zamówienie
Zamówienie z 7 września, miała być wysyłka w 24 godziny, a 11 września otrzymałam informację o opóźnieniu i przygotowaniu do wysyłki 14.09. Nie było propozycji wycofania się i zwrotu środków. Po mojej wiadomości 16.09 miała być wysłana w ciągu 2 dni. I znów bez odzewu. Infolinia nie działa, asystent AI przekazał sprawę do konsultanta, bo czekają jeszcze na 1 pozycję i nie ma możliwości podziału paczki. Firma nie wywiązuje się z umowy z klientem i nic sobie z tego nie robi.
Tragiczna obsługa. Brak zwrotu kasy.
Odstąpiłem w terminie od umowy i odesłałem książki. Przez trzy tygodnie brak zwrotu pieniędzy, brak kontaktu, brak odpowiedzi na maile i reklamację złożoną za pośrednictwem asystenta AI. Serdecznie NIE POLECAM!!!
Żenada
Żenada. Ludzie nie korzystajcie z ich usług. Tydzień czasu a zamówienie dalej nie wysłane.
Musiałam walczyć dwa tygodnie z biurem…
Musiałam walczyć dwa tygodnie z biurem obsługi klienta o potwierdzenie wysyłki i fakturę. Kompletna opieszałość i bezczelność
Kiedy dziś dotarła do mnie przesyłka, książki byly kompletnie nie zabezpeczone przedzalaniem i uszkodzeniami. owinięte tylko w papierach.
dramat..
dramat... zamówienie z soboty, szacowana dostawa w czwartek, zmieniona na piątek, zmieniona na poniedziałek...
Unikajcie firmy oszust
Unikajcie firmy oszust . Zakupione książki z dnia na dzień przekładana data wysyłki i tak przez tydzień . Sprzedają coś czego nie mają a potem zwodzą człowieka z wysłaniem zamówienia . Kontakt z nimi żaden infolinia wyłączona tylko pisanie z botem jak się uda .
Nie dajcie się oszukać
Kontakt z firmą fatalny
Kontakt z firmą fatalny. Dodzwonić się tam graniczy z cudem. Opóźnienia sięgające 14 dni, a firma sobie nic z tego nie robi.
Nie polecam!
Nie polecam zakupów w tym sklepie
Brak realizacji zamówienia w wyznaczonym terminie, brak informacji o realnym termienie możliwym do realizacji oraz brak możliowści przesłania częściowego zamówienia.
Zamówienie złożyłam i opłaciłam 2 września 2026 r. na kwotę ponad 1 000 zł. Zamówienie dotyczyło podręczników do klasy III liceum potrzebnych na początku roku szkolnego.Sklep początkowo deklarował dostawę na 7 września, następnie terminy były przesuwane. Po kilkunastu dniach od złożenia zamówienia nadal nie otrzymałam przesyłki ani wiarygodnej informacji, kiedy zostanie wysłana. W toku korespondencji uzyskałam informację, że część zamówionych pozycji nie jest dostępna, a dla części z nich sklep nie potrafi określić nawet przewidywanego terminu dostawy. Jednocześnie odmawia wysyłki dostępnych już książek w ramach częściowej realizacji zamówienia.
Największym problemem jest sprzedaż produktów bez możliwości podania realnego terminu realizacji. W przypadku podręczników szkolnych, które są potrzebne od początku roku szkolnego, takie podejście jest szczególnie problematyczne.