NIE KUPOWAĆ, NIE ZAMAWIAĆ, nic nie mają na stanie, zamówiłem podręczniki w szczycie sezonu i po dwóch tygodniach opóźnień anulowałem, książki nie są ani tańsze, ani jakoś super szybko dostępne, w doda... Voir plus
Zamówiłam książki i poprosiłam o fakture na męża zamiast na mnie dostałam trzy faktury po kilku dniach i wszystkie ja mnie a na jednej to nawet było tylko imię samo kontakt na czacie tylko z botem prz... Voir plus
Zamówienie z 7 września, miała być wysyłka w 24 godziny, a 11 września otrzymałam informację o opóźnieniu i przygotowaniu do wysyłki 14.09. Nie było propozycji wycofania się i zwrotu środków. Po mojej... Voir plus
Ala "księgarnia", sprzedają książki których nie mają, więc ani pieniędzy ani książek. Zero kontaktu, infolinia zablokowana na maile nie odpisują nawet już na messengerze do nich nie można napisać. Ro... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Tania Książka to Tania Księgarnia Internetowa z 370 000 produktów. Mamy tanie książki, podręczniki szkolne, gry, zabawki. Rabaty do -50% ✅ Odbiór za 0 zł w Białymstoku i Warszawie ✅
Coordonnées de contact
Etats-Unis
- www.taniaksiazka.pl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Nie chcą oddać pieniędzy.
Kupiłem 5 książek z wysyłką do Holandii. Nie zabezpieczyli książek, więc 2 z 5 przyjechały zniszczone. Wysłałem im zdjęcia. Stwierdzili, że sprawę wyjaśnią z magazynem i przyjęli reklamacje. To było ponad miesiąc temu. Od tego czasu wysłałem kilkanaście @ i cisza. Sprawa zgłoszona do odpowiednich organów. Nie chodzi o kasę, bo to grosze. Tak się nie traktuje ludzi. Dziwi mnie, że im nie wstyd, ale widocznie są w złej sytuacji finansowej, dlatego muszą robić takie wątpliwe moralnie rzeczy. Ps książki były na prezent dla dziecka i przyjechały chyba z 2 tygodniowym opoznieniem- nie przez kuriera.
To jakas masakra zamówiłam książki , czekałam 2 tyg zero kontaktu ze strony księgarni. Kiedy próbowałam sie czegos dowiedzieć o zamówieniu kontak z botem który nie udzielał rzetelnych informacji w końcu moje zamienię zostało anulowane . Brak kontaktu telefonicznego i wyjaśnienia. NIE POLECAM !!!!
Niestety nie polecam
Niestety nie polecam, ponieważ czekam 2 tydzień na paczkę - która była deklarowana przez firmę za 2 dni i ciągle jest zmieniana data wysyłki, coś złego się dzieje - biorą pieniądze za towar którego nie mają. Nie polecam.
Zamawiałem przed rozpoczęciem roku...
Zamawiałem przed rozpoczęciem roku szkolnego zeszyty 30szt, na stronie panelu i mailu pisało 2x 10szt 60kartek zeszt w kratke i 1x 10szt 96kartek zeszyt w kratke, dostałem dla dziecka jedynie 3szt zeszytów, złożyłem reklamacje i rozpatrzyli że zwrócą różnicę, poparte było zdjęciem przesyłki i zawartością.
Już ponad 14dni bez odzewu że czegoś potrzebują a międzyczasie nie odpowiadają na maile, AI przesyła wiadomości niby dalej, nie idzie złożyc czy dodzwonić się do infolinii. Status zmienili w panelu o wystawieniu dokumentu i nic cisza...
Miałem zamiar kupić jeszcze podręczniki dobrze ze skończyło sie to na zeszytach za 100zł zamiast za podreczniki za 500zł.
Wpierw pisali przed wysyłką że mają braki towaru i wyślą towar zaraz po podanym terminie, mimo to widać że nie kontrolują zamówień. Nie kontrolują nawet tego czy czegoś jeszcze potrzebują do załatwienia sprawy, jeśli nie będą załatwiać spraw należycie to stracili klienta który kupił już parę lat z rzędu książki dla dziecka do szkoły. Obecnie nie polecam.
Na zamówienie czekam od dwóch tygodni
Na zamówienie czekam od dwóch tygodni, non stop przekładanie terminu dostawy. Niepoważna firma, brak możliwości anulowania zamówienia.
Omijać szerokim łukami
Dałabym zero gdybym mogła. Odradzam zamawianie czegokolwiek w tej księgarni. Od 3 tygodni czekam na przesyłkę, termin wysyłki wydłuża się każdego dnia o kolejny dzień i kolejny dzień, bez żadnej informacji z ich strony. Zero kontaktu, zero reakcji
Permanentne opóźnienia
Cóż… mam nadzieję, że ta firma szybko padnie i przestanie naciągać ludzi. Wieczne opóźnienia, kontakt niemożliwy, nie reagują na rezygnację zamówienia, wysyłają towar po kilku dniach opóźnienia i kilkunastu mailach. Mam wrażenie, że tam pracują same boty (nie tylko na infolinii). Szkoda, bo kiedyś działali super. Teraz już wiem, że nigdy więcej nic u nich nie zamówię. Zobaczymy czy chociaż zwrot zauważą…
To jest po prostu nie do opisania
To jest po prostu nie do opisania. Zero kontaktu zero współpracy. Nie oddali pieniędzy nie wysłali towaru.
W lipcu zamówiłam 5 pozycji za łącznie…
W lipcu zamówiłam 5 pozycji za łącznie ponad 170 zł. Data dostawy była codziennie przesuwana (mimo deklaracji, że wysyłka odbędzie się w ciągu 24h), a informacji co się dzieje - żadnej. Koniec końców na szczęście książki w dobrym stanie dotarły po tygodniu oczekiwania. Zawiodłam się, bo wcześniej zamawiałam u nich kilkukrotnie i nie było żadnego problemu. Myślę, że jeśli coś się dzieje (zmiana magazynu, fuzja) warto poinformować klientów na stronie o możliwych opóźnieniach w wysyłkach. Myślę, że nikt nie miałby pretensji, jeśli byłby odpowiednio poinformowany.
Fatalna obsługa
Fatalna obsługa, brak kontaktu z klientem. Nie wysyłają maili, nie odpowiadają na maile, nie da się do nich dodzwonić bo albo nikt nie odbiera, albo mają akurat dziś wyłączoną infolinię. Żałuję bardzo że u nich zamówiłam.
Zamówiłam wyprawke dla dziecka do…
Zamówiłam wyprawke dla dziecka do pierwszej klasy, czekam na dostawe od 3 tygodni, chyba sie nie doczekam a tu juz połowa wrzesnia. Oczywiscie brak kontaktu jak chciałam anulowac opłacone zamówienie.
OSZUŚCI!!!!
OSZUŚCI!!!!
mieli wysłać zamówienie na czwartek i z każdym dniem czas się wydłuża dzwoniłam na infolinię i infolinia nie odbiera(pewnie nie istnieje) a czat ai pisze że wszystko ok (czekam już ponad tydzień)
januszex
Farsa, obsługa klienta nie istnieje, zwrotów nie obsługują, kontaktu nie ma.
Oszustwo
Oszustwo, brak zamówionych książek do dziś oraz brak kontaktu.
Tragedia
Tragedia! Książki zamówione i zapłacone a dostawy brak. Brak kontaktu, infolinia wyłączona. Można tylko popisać sobie z chatbotem, który nic nie wie i nic nie może. Kpina! ODRADZAM ZAKUPY.
Tragedia
Tragedia. Każdemu o zdrowym rozsądku radzę omijać szerokim łukiem . BRAK MOŻLIWOŚCI KONTAKTU , INFOLINIA NIE DZIAŁA A NA MAILE ODPISUJE CHATBOT AI . Czekam na książkę już ponad tydzień a jej nadal nie ma .
Żenada
Żenada, zamówienie złożone w piątek, wysyłka obiecana na poniedziałek, dlatego zdecydowałam sie na zakup, w czwartek dopiero pakuja przesyłke na magazynie. Jedynie co moga zaoferowac to anulowanie zakupu, co tylko wydłuzy sprawę lub przeprosiny. Firma żart. Infolinia tel nie działa, wyłaczyli, bo pewnie ludzie by ich rozniesli.
Zamówione podręczniki do szkoły doszły…
Zamówione podręczniki do szkoły doszły w niekompletnym składzie Infolinia nie działa czat GPT nie działa na Maile nie odpowiadają po trzecim mailu uzyskałamy automatyczną odpowiedź że czas na reklamacje do dwóch tygodni po czym nikt kompletnie się ze mną nie komunikuje dziecko nadal nie ma podręcznika za który zapłaciłam a którego nie było w paczce nie polecam kompletnie nieodpowiedzialna Firma brak kontaktu nie szanują klienta nigdy więcej
Omijajcie szerokim łukiem !!!
Niestety nie mogę dać 0 ... omijajcie szerokim łukiem. Zamówiłam książki dla połowy klasy syna. Podczas składania zamówienia termin wysyłki podany był za 3 dni, już dwa razy przekładali datę dostawy, kontakt ze sklepem zerowy, bo obsługuje bot, który zmienia odpowiedź co chwilę. chciałam anulować zamówienia, napisał, że ok, za chwilę, że nie mogę ... nie wiem co dalej robić. Jedno wielkie dno. Jeśli nic się nie ruszy w ciągu dnia to sprawę zgłaszam do Rzecznika.
Anna Kowalska
Tragedia
Tragedia, po dokonanym zakupie nie mogę doprosić się wystawienia dokumentu sprzedaży. Nie mogę teraz starać się o zwrot... Dramat, brak kontaktu, asystent AI co chwilę odpowiada co innego, kontakt telefoniczny wyłącznie dla cierpliwych, po 40 minutach czekania kobieta zapewnia że wszystko załatwi i kolejne dni lecą bez rezultatu. Wolę kupić nawet drożej ale bez stresu. NIE POLECAM!!! Sprawę zgłosiłem do Krajowej Administracji Skarbowej i do UOKIK... może coś się ruszy... Zachęcam wszystkich do składania skarg bo nie może być tak, że sklep pieniądze przyjmuje a klientów traktuje jak śmieci...