Det gick fort att få sakerna och är jätte nöjd, köpte två tarotkort lekar och dom var fint förpackade och väldigt fina kort. Köpte även salvia och rökelse även dom är jag super nöjd över och en pendel... Voir plus
Jag är mycket nöjd med denna härliga butik. Bra varor för mys i hemmet.Har mycket kvar att handla. Vad som också är bra att dom har Early bird. Toppenbetyg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Voir plus
Har inget att anmärka på, trevlig butik och snabbt utskick. Att earlybird missade utlovad leveransdag med 2 dagar kan inte tarothuset lastas för.
Jättefina ”lekar”, mycket annat fint också! Skulle dock gärna se fler förvaringslådor, kristaller, ljusstakar/ ljushållare. Priser ok, något dyra med vissa varor men ändå ok. Frakt snabb! Kommer hand... Voir plus
À propos de Tarothuset
En webbutik specialiserad på tarotkort
Vi strävar efter att erbjuda Sveriges största utbud av tarotkort samt ett brett kompletterande sortiment av bland annat böcker, drömfångare, orakelkort, pendlar, rökelse och stenar. Sammantaget erbjuder vi ett brett sortiment av varor för både nybörjare och erfarna utövare inom det spirituella området.
Våra kunder brukar uppskatta våra snabba leveranser och utmärkta kundservice. Vi är stolta över att kunna erbjuda en personlig och engagerad kundupplevelse, där varje beställning hanteras med omsorg och noggrannhet. Vårt mål är att skapa en plats där alla kan hitta de verktyg och resurser de behöver för att utforska och fördjupa sin spirituella resa.
Vi på TarotHuset är passionerade med det vi gör och strävar alltid efter att förbättra och utöka vår service för att möta våra kunders behov och förväntningar.
Välkommen till TarotHuset – din destination för allt inom tarot och spiritualitet!
Besök butiken Tarot på svenska Kontakta ossCoordonnées de contact
Södra Kyrkogatan 44, 50343, Borås, Suède
- 0337998080
- info@eknallen.se
- tarothuset.com
Bästa doft olja luktar gott hemma
Ja men det var väl bra!
Snabb leverans på dessa otroligt söta…
Snabb leverans på dessa otroligt söta ljuslyktor modell Lotus
Stort sortiment och snabb leverans.
Tarotleken jag beställde från er var o…
Tarotleken jag beställde från er var o fint skick och leveransen från er var effektiv och snabb!
Billigt och snabb leverans
Smidigt!
Beställde orakelkort och en doftolja. Bra pris och smidig frakt hem i brevlådan. Nöjd!
Snabb leverans och bra varor
En savoir plus sur les différents types d'avis.