TasteBuddies Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg søgte på en god dyr italiener og fandt den gode pris hos TasteBuddies. Her var også andre gode vine, som jeg købte med i forbifarten. Super levering og god vinfaglig dialog med repræsentanten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og nærværende handel Jeg havde egentlig bestilt levering til en pakkeboks, men Bent skrev om ikke han skulle min bestilling forbi på min privat adresse. Masser af opdateringer undervejs i l... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin hjemmeside med god oversigt over vine til forskellige formål. Billige priser i forhold til andre vinshops med samme vin. Derfor var det nemt at vælge TasteBuddies som leverandør.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik denne gang købt en kasse super Ribera del duero,- flasker man ikke kan købe hvor som helst,- fornuftig pris, stor vin,- og dem er der mange af hos Taste-B! 👌😊

À propos de l'entreprise

1. Caviste
  2. Boucherie-charcuterie
  3. Fournisseur de cadeaux d'entreprise

À propos de TasteBuddies

Écrit par l'entreprise

TasteBuddies – it’s all about taste

TasteBuddies er funderet i vine og delikatesser der smager af noget.

Målet er at gøre det nemmere for den enkelte:

At vælge de vine de kan lide hver gang – vine der smager af noget og er nemme at drikke At finde vine til en god pris – vine der smager af mere end de koster.

At spare tid i køkkenet – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

At finde inspiration til måltider der smager af noget.

Navnet kan deles op i tre

Taste - Det handler kun om smagsoplevelser

TasteBud - Vi er heldigvis ikke alle ens, og over tid vil vi søge at profilere dig ud fra dine smagsløg, og dermed levere smagsoplevelser der rammer plet hver gang

Buddies - Vi vil gerne skabe en kreds af Buddies, der deler passionen for mad & vin der smager af noget – produkter der smager af mere end de koster og hvor man sidder tilbage med et smil på læben efter at have smagt dem.

Vi henvender os til dig der sætter pris på den gode smag og ikke er bange for at prøve nyt – og søger smagsoplevelser, der ikke behøver at koste en bondegård. Og ikke kræver en universitetsuddannelse at drikke.

Målet er at bygge en kreds af Buddies, der løbende vil være med til at anbefale både nye vine og nye delikatesser til sortimentet. Vi skal ikke være noget for alle, men meget for en mindre kreds.

Vinene

Vi håndplukker vine der har en vis fylde, er tørre, har bløde tanniner og typisk har fået fad. Det er vine som jeg selv kan lide dem, og vine der kommer fra hele verden. Du kan finde Pinot fra USA, Østrig og Frankrig. Cabernet fra Portugal, USA, Spanien, Italien og Sydafrika. Chardonnay fra Sydafrika, Frankrig, Østrig, USA og Portugal. Og selvfølgelig vine fra Ribera del Duero, Toro, Jumilla, Toscana, Piemonte i forskellige afskygninger.

Og vine lavet på druer du kender: Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Tempranillo og Shiraz – men også druer du måske aldrig har smagt som: Callet, Albillo, Xarello, Pinotage og Albarino. Selvom det er vine med de samme karakteristika, er smagen med et twist, fra de druer de er lavet på og de områder de kommer fra. Alt sammen vine der smager af mere end de koster.

Du vil ikke finde tyndbenede eller sure vine, marmeladevine eller de gængse supermarkedsvine til langt under 50 kr.

Dette er omvendt heller ikke en ”klub” for personer der primært drikker vine til 1.000 kr. flasken. Den målgruppe er der virksomheder, der er langt mere kompetente til at servicere. Målet er tværtimod at finde vine af høj kvalitet, til penge der er til at betale.

TasteBuddies er for dig der sætter pris på fylde og smag. Du kan forvente at finde vine i prislejet 80-300 kr. Vi leverer vine til hverdag og fest. Vi vil ikke levere de billigste vine, men vine hvor du får mest for dine penge. Og ikke vine hvor du konstant loves 50-70% i rabat – men derimod vine der også er til at betale, selvom de ikke er på tilbud.

Hvis du køber ind på TasteBuddies, ved du, at du med stor sandsynlighed kan lide alle vine, og derfor blot skal vælge de vine du allerbedst kan lide, eller de nye druer du har lyst til at smage.

Sortimentet udvides i takt med at vi sammen finder nye vine der smager af noget.

TasteBuddies Delikatesserne

Vores delikatesser er alle håndplukkede smagsoplevelser – et smalt sortiment der løbende udvides i takt med at der kommer input fra vores Buddies.

Til at begynde med vil du bl.a. finde kongen af skinker: jamon Iberico: spansk sortfodsskinke, pølser lavet på sortfodssvin, spanske oste, olivenolie, mandler og oliven. Og ikke mindst saucer af høj høj klasse.

Vi taler saucer med fuld fokus på Umami og den gode smag. Saucer der er kogt ind på ben og grøntsager i 48 timer.

Saucer uden tilsætningsstoffer. Kun monteret med smør eller tilsat piskefløde alt efter den enkelte sauce.

Vi taler om en kvalitet der normalt serveres på toprestauranter og med en smag der vil forkæle dine smagsløg. Alt du skal gøre er at varme den.

Til at begynde med kan du vælge mellem følgende saucer

Okseglace Kongen af saucer til din bøf – kogt ind til den rene nydelse – monteret med smør

Pebersauce Kogt ind på okse- og kalveben, tilsat Madagascarpeber – monteret med smør

Morkelsauce Kogt ind på kyllingeben, tilsat morkler og piskefløde

Brun Sauce Kogt ind på svineben, tilsat piskefløde (smager som vor mor lavede den)

Andesauce Kogt ind på andeben, tilsat piskefløde (et sikkert hit juleaften blandt små og store)

Senere kommer der bl.a. bøffer samt delikatesser fra Italien, Frankrig og Danmark.

Kort om mig

Jeg er født og opvokset i Slagelse med en slagterkniv i hånden. Flyttede til København og tog en cand.merc. på Handelshøjskolen.

Har gennem de sidste 20 år arbejdet som direktør for forskellige virksomheder indenfor reklame og marketing, og har gennem årene været privilegeret at kunnet rejse og smage på vine og delikatesser i mange lande.

Det er denne interesse for mad, drikke og markedsføring jeg tager med ind i TasteBuddies, med det mål at skabe et forum for ligesindede Buddies der deler interessen for og nysgerrigheden for smagsoplevelser af høj kvalitet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super levering.

Super levering.
Kom til tiden og alt var som det skulle være.
Ikke sidste gang jeg bruger dem.

11 juin 2026

Tak for ordene og tilliden Flemming. Du siger bare til en anden gang 🍷

Noté 5 sur 5 étoiles

nem og hurtig ekspedition med personlig…

nem og hurtig ekspedition med personlig levering - handler der gerne igen

26 mai 2026

Réponse de TasteBuddies

Tak for ordene Erik - hyggeligt at hilse på dig. Kigger gerne forbi igen til en snak om vine

Noté 5 sur 5 étoiles

God viden omsat til smags oplevelse

God bred viden, gode evner til at omsætte mine præferencer til gode smags oplevelser. God service i forhold til levering.

27 avril 2026

Réponse de TasteBuddies

Tak for ordene Brian. Vil forsøge at leve op til tilliden igen næste gang

En god italiener

31 mars 2026

Réponse de TasteBuddies

Tak for ordene Martin og hyggeligt at hilse på dig. Håber de smagte. Du siger bare til en anden dag

Virkelig rar betjening

Virkelig rar betjening. Kan klart anbefales herfra

20 mars 2026

Réponse de TasteBuddies

Tak for ordene René, og tak fordi du handlede hos TasteBuddies. Du siger bare til næste gang du skal bruge noget vin, så vil jeg forsøge at leve op til tilliden igen 🍷😀

Personlig levering

leveret efter aftale, og da jeg tilfældigvis var hjemme ved levering så fik vi en lille snak om vinen og passende god mad dertil.

18 mars 2026

Réponse de TasteBuddies

Tak for de pæne ord Martin. Og hyggeligt at hilse på dig. Håber vinene falder i god smag til festen. Du siger bare til en anden gang

Fab vin

Fab vin, gode tilbud, fantastisk service

19 février 2026

Réponse de TasteBuddies

Tak for ordene og tilliden Eva. Og tak fordi du tog dig tid til denne anmeldelse. Du ringer bare igen en anden dag når du/I skal bruge vino 🍷

Gode tilbud og hurtigt levering

Gode tilbud og hurtigt levering

26 février 2026

Réponse de TasteBuddies

Tak for ordene og tilliden endnu engang Bernado. Og tak fordi du tog dig tid til denne anmeldelse. Det betyder meget. Jeg skal forsøge at leve op til tilliden igen næste gang du kigger forbi TasteBuddies.dk

Nem, hurtig og skadesfri. Bedste anbefalinger fra mig 👌

24 février 2026

Réponse de TasteBuddies

Tak for ordene og tilliden Anja. Og tak fordi du tog dig tid til en anmeldelse. Jeg skal forsøge at leve op til tilliden igen næste gang du kigger forbi TasteBuddies.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode vin og hurtig levering

God hjemmeside. Gode tilbud på kvalitetsvin.

11 février 2026

Réponse de TasteBuddies

Tak for din bestilling og tilliden Aase. Jeg ser frem til at betjene dig næste gang du skal bruge lidt god vin

Noté 5 sur 5 étoiles

Bent ved hvad jeg gerne vil have. Og leverer igen og igen…. :)

15 janvier 2026

Tak for ordene og tilliden Torben. Du siger bare til næste gang 🍷

30 septembre 2025

Réponse de TasteBuddies

Tak for ordene Jørn - vil forsøge at leve op til tilliden igen næste gang

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service! God priser og hurtig levering.
Kan varmt anbefales.

3 juillet 2025

Réponse de TasteBuddies

Tak besøget Puk - håber boblerne faldt i god smag 🍾. Du siger bare til en anden dag 😀

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus