Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem en rigtig god oplevelse. Udskiftning af ladeport og tillæg af arbejdsopgave med skift af batteri efter et stykke tid. Udført på en Samsung S22 Ultra. Arbejdet udført på rekord... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hold nu op hvor skal man lede længe efter så sublim en service. Havde akut brug for hjælp på en lørdag til nyt batteri til min MacBook. Amer var utrolig informativ og serviceminded. Han skiftede m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Da en forkert reservedel til min mobil i første omgang var hjemtaget, måtte jeg besøge TechDoktoren en gang mere en først planlagt. For denne ulejlighed gav firmaet en 50 pct rabat (400 kr) ganske uop... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Excellent! The best repair place I have ever been to. Been there twice and will be coming back there always. very competent and fast help. resonable prices.

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Service de réparation d'ordinateurs
  5. Magasin d'informatique
  6. Service de réparation de matériel électronique

Écrit par l'entreprise

Her vil vi sætte fokus på at holde liv i vores alles elektronik. Det er så simpelt et formål men stadig kan det have så kæmpe stor indflydelse. Der er alt for meget elektronik der ikke bliver genbrugt eller istandsat til at bliver brugt igen. Vores mission er at Holder liv i elektroniken. - Reparation af smartphones, tablets og computere. - Salg af brugt elektronik med garanti.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Alt spiller!

Jeg har lige købt en computer hos TechDoktoren og jeg kan kun give dem min aller varmeste anbefaling! Det er virkelig service og kvalitet i topklasse!

25 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

De fik data ud af min defekte Macbook, jeg havde først inden prøvet et anden firma, et af de større på market, de kunne ikke, derefter tog jeg kontakt til Techdoktor, de kunne, super mange tak, kan varmt anbefales
Jeg har sener også afleveret en anden Macbook, den fik de ordnet så den idag virker perfekt.

11 septembre 2025

Virkelig god service

Virkelig god service! Hurtig reparation, kunne afhente 2-3 timer efter indleveret! 🙂
Selvom jeg havde regnet med 1-2 dags tid

13 septembre 2025

Fuldstændig fantastisk service!

Amer var utrolig informativ og serviceminded. Han skiftede mit batteri på kun 15 min.
Dette bliver mit absolutte go-to-sted når behovet opstår en anden gang.
De får mine varmeste anbefalinger.

13 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Forrygende service og styr på tingene

Helt forrygende service på alle parametre. Jeg skulle have skiftet mit batteri i min MacBook Air, og det hastede endda, da jeg havde en eksamen foran mig. Jeg ringede ned til TechDoktoren en lørdag morgen, hvor Bastian tog telefonen. Han sagde, at jeg bare skulle komme ned med computeren med det samme, og så ville han kigge på det, selvom jeg ikke havde booket en tid. Han skiftede batteriet på under 30 minutter og var endda så venlig at rengøre computeren. Oplevelsen kunne ikke have været bedre. Hvis du skal have repareret din computer eller telefon, kan du trygt vælge det her sted.

2 août 2025

Nyt batteri til IPhone 12 Pro

Det er nu 2. gang jeg har brugt TechDoktoren og igen blevet meget tilfreds.

Denne gang var det nyt batteri til min IPhone 12 Pro.

Jeg havde checket priser og de var meget konkurrencedygtige.

Blev rådgivet proft og fik bekræftet at det ville blive markant bedre med nyt batteri, da mit batteri lå under 80% grænsen.

Baseret på rådgivning valgte jeg det billige ikke-original alternativ som ville give mig samme ydelse.

Det skal slutteligt nævnes at det tog under en time at få batteriet skiftet.

Jeg kan igen varmt anbefale TechDoktoren 😊👍

31 juillet 2025

Hurtigt og effektivt

Hurtigt, effektivt, venlig betjening, god pris og 3 års garanti. Jeg indleverede min mac, fik udskiftet batteri og den var klar til afhentning allerede 1 time senere.

28 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået skiftet batteriet på min…

Jeg har fået skiftet batteriet på min iPhone 13 Mini.

Oplevelsen var rigtig god, professionel betjening og fyldstgørende information efter endt reparation.
Denne tog 1 time, så havde jeg telefonen i hånden igen.

Vil helt klart anbefale andre at bruge denne butik.

24 juillet 2025

Bastian var helt fantastisk

Bastian var helt fantastisk. Han var i løbende kontakt med mig skriftligt under under hele processen og fik reddet indholdet af den bærbare computer. Jeg fik god vejledning efterfølgende.

17 juillet 2025

Mega God Oplevelse

Jeg skulle have skiftet batteriet på min Macbook Pro, da det havde givet op efter 5 år. Jeg havde bestilt tid hos TechDoktoren kl. 16 og selvom jeg allerede var der kl 15:20, tog de den ind med det samme og gik i gang. Jeg valgte dem hovedsageligt for deres konkurrencedygtige priser, men jeg må sige at servicen stadig er i top trods de SU-venlige priser. Jeg blev betjent af Bastian, som fik fikset min computer hurtigt, samt rengjort den for støv og fedtfingre. Jeg var ude af døren igen med min computer under armen inden klokken overhovedet havde rundet 16. Jeg har endnu ikke brugt min computer endnu efter den er blevet fikset, men jeg regner stærkt med at alt er i den skønneste orden, og personalet derinde er så flinke. Jeg glemte min oplader hos dem, og de var hurtige til at kontakte mig både via mail og SMS med en besked om at den var lagt til side til mig. Jeg kan kun anbefale stedet, og så er det super nemt at finde og dejligt tæt på metroen.

16 juillet 2025

Great and quick service

Great and quick service! My laptop got refreshed with new thermal paste on GPU, CPU and the temperatures went back to normal.
Pricing very transparent and very polite service!
Highly recommended!!

4 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Nem, hurtig og virkelig venlig service!

Virkelig venlig og imødekommende betjening! Ingen pres for at vælge en dyrere model eller løsning. Det gik også super hurtigt, det tog kun 30 minutter at få skiftet min iPhone-skærm, og jeg fik endda en cola, mens jeg ventede. Det føles ikke helt så slemt at smadre sin skærm, når man kan få den fikset her. Kan helt sikkert anbefales!

30 juin 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus