Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem en rigtig god oplevelse. Udskiftning af ladeport og tillæg af arbejdsopgave med skift af batteri efter et stykke tid. Udført på en Samsung S22 Ultra. Arbejdet udført på rekord... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hold nu op hvor skal man lede længe efter så sublim en service. Havde akut brug for hjælp på en lørdag til nyt batteri til min MacBook. Amer var utrolig informativ og serviceminded. Han skiftede m... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Excellent! The best repair place I have ever been to. Been there twice and will be coming back there always. very competent and fast help. resonable prices.

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Service de réparation d'ordinateurs
  5. Magasin d'informatique
  6. Service de réparation de matériel électronique

Écrit par l'entreprise

Her vil vi sætte fokus på at holde liv i vores alles elektronik. Det er så simpelt et formål men stadig kan det have så kæmpe stor indflydelse. Der er alt for meget elektronik der ikke bliver genbrugt eller istandsat til at bliver brugt igen. Vores mission er at Holder liv i elektroniken. - Reparation af smartphones, tablets og computere. - Salg af brugt elektronik med garanti.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Først i alt repareret med 3 års garanti og perfekt!

Først i alt, resultat af reparationen af iphone 11 er jeg glad for.Butikken har det bedste materiale til reparationen. Tlf ser helt ny ud! 3 års garanti, prisen er rigtig god. Du kan også booker tid,- super service og venlige medarbejder. Anbefalder med glæde!

26 mai 2025

Exceptional Service

One of the best repair experiences I’ve had. Fast, professional, and honest. They quickly fixed my laptop with excellent quality. Clear communication, fair pricing, and no hidden fees. Highly recommended for anyone needing reliable tech repairs.

10 mai 2025

Hurtigt og godt.

Har brugt Techdoktoren siden de startede, jeg studerer lige på den anden side og hver gang jeg smadrer min telefon har de fikset den på Max 15 minutter.

Har købt en laptop jeg er yderst tilfreds med og kan varmt anbefale stedet på baggrund af deres service og deres priser.

28 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Sikken god og venlig service

Havde kontaktet TechDoktoren vedr. iPhone problem og fik at vide jeg bare kunne komme forbi butikken på Tagensvej. Sikken god og venlig service må jeg sige. Min iPhone blev repareret mens jeg ventede.
Kan klart anbefale TechDoktoren!

24 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe anbefaling til Techdoktoren…

Kæmpe anbefaling til Techdoktoren herfra! Rigtig god og hurtig service, og så er det bare rigtig god stil at de ikke tager penge for diagnosticering, men kun for det man skal have lavet. Helt klart mit nye go-to sted, når jeg skal have repareret eller købt elektronik 👏

9 avril 2025

Réponse de TechDoktoren

Tusind tak Rose - En fornøjelse a have dig forbi vores butk :) Vi skal nemlig øge incitement til at tænke repartion før udskiftning. Det gør vi bl.a. ved gratis diagnose og uforpligtende tilbud :)

Noté 1 sur 5 étoiles

SØDE SMIL MEN DET REN SNYD!

ALDRIG BRUG DETTE STED!

Det eneste de er ude på er af snyde folk. Jeg fik min computer fikset hos dem og kun 5 dage efter gik det i stykker igen. De reklamerer med garanti, MEN DET ER REN SNYD.

De sagde det var en selvskyldt fejl da der var snavs i kablet mellem computeren og skærmen. Dette kan kun være noget de selv har påført da det igen kun var 5 dage efter deres reparation.

De vil så have mig til af betale for en hel ny skærm pga deres egen fejl. Helt oprigtigt forfærdeligt service

For af dette ikke skal være nok så i den nye reparation glemmer de 4 ud af de 6 skruer. Det er simpelhelt for dårligt

5 avril 2025

Hej Hans,

Tak for din anmeldelse – vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft oplevelse der ikke levede op til dine forventninger

Vi vil dog gerne uddybe, hvad der rent faktisk skete i dit forløb:

Efter den oprindelige reparation af din computer oplevede du kort tid efter en ny fejl i skærmen. Du beskrev selv, at du "åbnede computeren og hørte et knas", hvorefter skærmen begyndte at vise linjer. Vi undersøgte problemet grundigt og fandt en tydelig fysisk skade på det flekskabel, som forbinder skærmen til computeren. Der sad små partikler – lignende sand eller andet fremmed materiale – fast på selve kablet, mellem kablet og metalrammen. Dette havde lavet et synligt mærke (indentation) i kablet, hvilket sker, når partiklerne bliver klemt på kablet under åbning og lukning af skærmen.

Vi har billeder, som dokumenterer skaden både før og efter fjernelsen af partiklerne. Dette blev også vist og forklaret til din mor, som vi havde dialogen med omkring fejlen og tilbuddet på en ny reparation.

Skaden blev derfor kategoriseret som fysisk overlast og ikke som en fejl i vores tidligere reparation. Vi forstår selvfølgelig, at det kan føles uretfærdigt, når noget går galt kort efter en reparation – men tidspunktet ændrer ikke på årsagen til skaden. Uanset om det var sket efter 5 dage, 5 uger eller 5 måneder, ville vi have foretaget samme vurdering.

Vi afviser også klart påstanden om, at vi selv skulle have påført materialet – det ville være i strid med både vores værdier og faglige integritet.

Selvom garantien ikke dækkede skaden, tilbød vi alligevel en ny reparation med en rabat på 1.400 kr., så prisen blev reduceret fra 3.399 kr. til 1.999 kr. Dette var en ren goodwill-gestus, som vi ikke var forpligtet til, men som vi valgte at give ud fra medfølelse for din situation.

Angående de manglende skruer i bundpladen – beklager vi naturligvis meget. Vi opdagede det umiddelbart efter og informerede dig om dette. De er opbevaret så de kan eftermonteres så snart det passer dig. Det bør selvfølgelig ikke ske og vil blive taget op internt så vi kan forbedre os.

Hos TechDoktoren stræber vi altid efter at levere ærlig og professionel service – også i svære situationer. Vi håber derfor, at denne forklaring kaster mere lys over forløbet.

TechDoktoren

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god og hurtig service

Jeg fik repareret min skærm af TechDokteren. De tog den med det samme og var utrolig venlige og professionelle. Jeg havde et teknisk spørgsmål om noget helt tredje, som de gav sig god tid til at hjælpe mig med - helt uden betaling. Stor og varm anbefaling fra mig

2 avril 2025

Réponse de TechDoktoren

Tusind tak Carla - En fornøjelse at hjælpe :)

Super sevice

Da en forkert reservedel til min mobil i første omgang var hjemtaget, måtte jeg besøge TechDoktoren en gang mere en først planlagt. For denne ulejlighed gav firmaet en 50 pct rabat (400 kr) ganske uopfordret og med et smil. Ganske sjældent i dagens Danmark. Besøger helt sikkert Amer og Bastian igen, hvis uheldet skulle være ude. Søren

29 mars 2025

Réponse de TechDoktoren

Mange tak for forståelse Søren - Lige prævis din model er mere sjælden i Danmark og vi fik rodet lidt rundt i navnet på modellen. Det endte heldigvis lykkeligt og jeg håber mobilen kører godt igen :)

Fleksibelt og hurtig betjening

Sød og hurtig betjening. Bookede tid ml 10-15 og fik at vide, at jeg bare kunne komme forbi. Meget fleksibelt. Leverede min iPhone til skærm skifte kl 10, og hentede den igen kl 11. Nemt. De slukkede selv telefonen ved indlevering, så ingen risiko for, at de roder i ens APPs, hvis man er bekymret for det.

God pris også!

25 mars 2025

Réponse de TechDoktoren

Mange tak Janne :D Vi går meget op i tillid og tryghed, så jeg er så glad for at du havde en tryg oplevelse

Hilsen,
Bastian

Noté 5 sur 5 étoiles

Fiksede min telefon i en ruf og fandt en endnu bedre og billigere løsning end jeg selv kom med.

21 mars 2025

Réponse de TechDoktoren

Det er jo lige præcis sådan det skal være - Vi stræber altid efter at tilbyde den optimale løsning :)

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Jeg blev mødt med smil og glæde da jeg kiggede forbi med min mobil/ødelagt skærm.
Min interesse i hvordan de skiftede skærmen blev mødt med åbenhed og forklaringer på de ting jeg var nysgerrig på.
Skulle uheldet være ude igen, så vender jeg tilbage hertil. Man føler sig tryg i deres tekniske hænder.
Magen til service skal man lede længe efter.

19 mars 2025

Réponse de TechDoktoren

Meget dejlig anmeldelse Peter, det skal du have tak for :)

Vi ønsker mere gennemsigtighed indenfor reparationsbranchen, så man er altid velkommen til at stille spøgsmål og vi demonstrerer gerne hvad vi foretager os :)

Man skal nemlig føle sig tryg :D

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og tryghed hele vejen…

God service og tryghed hele vejen igennem .
Køre gerne de over 100 km jeg havde til techdoktoren igen, hvis jeg skal have repareret noget.

13 mars 2025

Réponse de TechDoktoren

Vi er meget beæret over at du tager turen over 100km. Det er indsats som din der gør at vi også gør os ekstra umage :)

Hilsen,
Amer & Bastian

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel og fagligt kompetent møde…

Professionel og fagligt kompetent møde med Techdoktoren sikrede den bedste løsning til den billigste pris.

En smilende og informerende teknikker tager imod vores iPhone 12 Pro Max der ikke kan lade, og som har dårlig lyd på den interne højtaler.

Efter test informeres vi om hvilke mulige årsager der kan være. Vi indvilliger i en reparation til 6-800,-kr da mobilen skal fungere.

Efter en grundig gennemgang og rens af ladeport konstateredes det at porten nu fungerer fint igen.

Ligeledes renses interne højttaler.

Vores ærlige reparatør gav os en bon på 79,-kr, i stedet for at skifte porten, som vi oprindeligt havde accepteret. Se dét er service‼️

Det er helt sikkert dér vi skal have vores udstyr repareres en anden gang.

12 mars 2025

Réponse de TechDoktoren

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – og hvor er det dejligt at høre, at vores tekniker både fik løst problemet og samtidig kunne spare dig for en unødvendig udskiftning. Vi går meget op i at give ærlige vurderinger og finde den bedste løsning for kunden, så det betyder meget, når det bliver lagt mærke til :)

Vi glæder os allerede til at hjælpe jer igen, hvis behovet en dag skulle opstå.

De bedste hilsner
TechDoktoren

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus