Telemach Slovenija Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de télécommunications

Écrit par l'entreprise

Podjetje Telemach je vodilni ponudnik plačljivih video vsebin ter fiksnega interneta in že vrsto let najhitreje rastoči operater mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavljamo napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivostih HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopnega na vseh napravah doma ali na poti. Z najboljšo ponudbo na tržišču, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije storitve najvišje kakovosti zagotavljamo številnim zasebnim in poslovnim uporabnikom v Sloveniji.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(22)

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Katastrofalna podpora

Tehnična težava je eno, odnos do strank pa drugo. Nova SIM ni delovala, podpora je potrdila sistemsko napako, ob ponovnem kontaktu pa sem bila deležna neprijaznega in vzvišenega odnosa, ker sem si drznila vprašati, zakaj storitev po več urah še vedno ne deluje. Zelo slaba izkušnja.

9 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zelo slaba izkušnja po prekinitvi…

Zelo slaba izkušnja po prekinitvi naročniškega razmerja. Prejemala sem različne in neusklajene račune ter zahteve za plačila, ki so bila že poravnana, sledili so tudi klici in terjanje plačila. Evidenca je očitno popolnoma neurejena in kaotična. Namesto normalnega zaključka naročniškega razmerja sem dobila popoln administrativni kaos. Telemacha ne priporočam nikomur. Ena zvezdica zato, ker manj ni mogoče.

17 août 2026

Neodzivni

Neodzivni, komunikacija in podpora strankam sta na zelo nizki ravni, bolje it na A1.

29 juin 2026

Worst experience

Absolute scam, worst provider possible! I not once had a full reception signal in 2 years, never better internet than 3G or 4G, with by far the most expensive monthly plan that they increase without any warning or explanation.. After signing a contract, they lost it and I was “non-existent” for over a week, meanwhile trying to run my company without an active phone number for anyone to reach me! I would never ever go back and not recommend to anyone!

18 décembre 2025

Absolute horrible company

Absolute horrible company, best solution for getting absolutely scammed even with the most expensive package you get the slowest internet and just about have it every 1-2 business days.

22 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Zaslužili bi si 0 zvezdic in še kakšno…

Zaslužili bi si 0 zvezdic in še kakšno kolektivno tožbo za zavajalne poslovne prakse. Mobilni podatki kljub oglaševanju, da so vključeni, ne delujejo v večini evropskih državah. Delovali so samo v Nemčiji. V Italiji, Avstriji, v Španiji, Franciji mi je v zadnjem letu kazalo “E” kljub ustreznim nastavitvam za Apple napravo, podatki niso delovali. Zamljevid ni deloval, spletnih strani ni nalagalo. V Španiji niso delovali niti SMSi. Enako poročali sodelavci. Skrajno neprofesionalen dobavitelj. Zadnji čas da zamenjate, če še niste.

10 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ocenila bih vas sa nulom,ali ne…

Ocenila bih vas sa nulom,ali ne moze,nazalost!pitam se da li zaposljavate ljude koji vam prodaju usluge ili dijagnosticare/lekare?pre 5 min sam primila poziv od vasih ljudi(lobiranje) za prelazak u vasu mrezu,na moj odgovor da nisam zainteresovana,"gospa" sa druge strane mi je rekla da imam dijagnozu...da li je to vas nacin za dobijanje/preuzimanje klijenata?sramno,zaista sramno za kompaniju!!!

14 novembre 2025

Slabo izkušnje s Telemachom

Imam naročniški paket pri Telemachu in leta 2025 ne prejemam nobenih SMS-ov, ki jih pošiljajo pošiljatelji iz drugih evropskih držav. Težava ni v mojem telefonu, saj vsebuje še eno SIM-kartico drugega operaterja, ki deluje brezhibno. Telemach ima zelo drago naročniško ponudbo za zelo slab telefonski servis.

1 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Common internet outtages or lowered…

Common internet outtages or lowered speed. “Old packs” (internet packages that were available but are not anymore) are still priced as much as the new ones, but they provide 1/5 of the internet speed as the new ones. Great provider overall, I would definitely recommend if you like your internet not working.

16 avril 2025

Najslabsi

Najslabsi! Sploh ne priporocam nobeno sodelovanje z njimi, ker vas bojo nategnili!
Prosis za poracun vsega da ti posljejo na naslov in na email( torej isces oboje). Usluzbenka obljubi, in tega seveda ne dobis. Po nekaj klicev da kje je, kaj je, ti posljejo izvrzbo in nastejejo se dodatnih 800e pa ne ves na kaj! Pa se stroske postopka! Upam da jim bo rabilo za zdravol!

23 mars 2025

Sramota

Sramota, najslabši operater kar sem jih imel!

24 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Worst internet provider out there

Worst internet provider out there, poorest customer support, old equipment, sketchy terms and changing them without giving you any prior notice resulting in crash of service, constant technical issues and poor signal.. just run away. Plenty better competition out there!

3 janvier 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Večina njihovih storitev je ok…

Večina njihovih storitev je ok (internet in televizija). Težava je edino pri funkciji za vrtet programe nazaj. Po 2 klicih s podporo od Telemach-a še zaenkrat ni rešitve. Mi ne preostane drugega, kot pa da se osebno oglasim v njihovi poslovalnici, da pridemo do dna te težave,

6 juin 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus