Opplevelsen min med å ta kontakt med Telmo, er psykologi på høyt plan.Jeg traff en person som raskt justerte seg ned på mitt fagnivå uten å si det og hjalp meg til å finne det rette produkt, rettlede... Voir plus
Her har vi handlet siden 2020 og kundeservicen er topp! Ikke bare er delesortimanget og varelageret stort men kunnskapen er på samme nivå og dette gjør alt mye enklere når vi handler deler her. Ra... Voir plus
Veldig god service på telefon, Telmos representant tok seg tid til å sjekke for riktig del og fikk ordnet med levering samme dag, etter stengetid, noe som gjorde at jeg fikk montert delen samme kveld!... Voir plus
Bestilte to o-ringer til et trimplan onsdag kl 14:00, dagen etter -torsdag kl 11:40 får jeg melding fra Postnord at pakken ligger i pakkeautomaten. Imponerende!
Telmo Control A/S er et familie eid selskap som siden 1971 har drevet med engros salg av båtustyr, motordeler og spesialprodukter til industrien. I dag er det 8 ansatte i bedriften, og vi holder til på Skedsmokorset i Akershus fylke hvor vi både har lager og butikk.
Industriveien 1, 2020, Skedsmokorset, Norvège
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fin webside med råd om beregning av kontrollkabler. Enkel bestilling på nett med rask behandling og kunne hente samme dag.
God informasjon og hjelp til og finne rett del som jeg trengte.
Høflig og hjelpsom kar da jeg fortalte om min utfordring .toppers leveringstid
Chat gpt fant ut at den register reima jeg kjøpe derfra er av god kvalitet. I tillegg leverte de meget raskt. Anbefales.