Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas heb ik een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ze verkopen onder een goede naam, namelijke Ten Cate ondergoed dat wel een bedrijf met kwaliteit is. Zij hebben deze naam verwerkt in Tencate... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Voor de goede orde het gaat om Ten Cate Amsterdam dat tegenwoordig handelt onder de naam Holluxe Amsterdam. Dus niet de betrouwbare Ten Cate uit Amsterdam. Wij zijn opgelicht. Ondanks verzoek tot cont... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Het bedrijf, de website, straalt uit dat het gevestigd is in Amsterdam. Toen ik ging bestellen bleek na de betaling dat de kleding uit China komt. Op zich zou dat nog kunnen, maar ze hebben helemaal g... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Misleidende site. Geleverd product echt anders dan op foto, te laat en bovendien verkeerde maat geleverd. Je krijgt geen retourcode, nooit je geld terug en veel gezeur. Slecht contact via mail en bli... Voir plus

1,3

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

oplichting

Wacht al langere tijd op bestelling. Inmiddels heeft het bedrijf weer een andere naam. Mails komen niet meer aan. Oplichting.

12 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik een bestelling gedaan zonder…

Ook ik een bestelling gedaan zonder eerst de reviews te bekijken erg dom van me, direct geannuleerd maar was niet meer mogelijk. Krijg een mail van Ten Cate over rebranding nieuwe naam Holluxe. Oplichters zijn het. track&tracé niet meer te herleiden. HIER NOOIT IETS KOPEN. Helaas ben ik er ook ingetrapt.

4 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb 28 juni een bestelling gedaan en…

Ik heb 28 juni een bestelling gedaan en netjes betaald. Kreeg een bevestiging van mijn bestelling en dat deze onderweg was. Niks is waar de track en tracé werkt niet en heb tot op heden nog niks ontvangen. Het zijn echt oplichters want ze reageren ook niet op de mails. Is inmiddels al ruim 2 weken geleden echt waardeloos.

10 juillet 2025

Oplichters

Bestelling gedaan en na gemaild te hebben waar mijn bestelling bleef (zou tussen de 6-9 dagen zijn) zou mijn bestelling afgelopen zaterdag zijn geleverd door DHL. Echter ik was gewoon thuis en niemand gezien. DHL gecontacteerd en deze konden mij niet verder helpen en verwezen mij naar Ten Cate. Na diverse mails gevraagd het bedrag terug te storten, daar ik niks heb ontvangen, maar ik krijg geen enkele reactie op mijn mails. Zijn ook telefonisch niet te bereiken, wat ik niet gek vindt na alle negatieve reviews. Jammer dat ik die te laat heb gelezen anders had ik er nooit besteld. Gaven idd aan dat hun spullen uit China kwam, toen ging bij mij een belletje rinkelen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit maar dan ook nooit meer daar iets bestellen.

Nooit maar dan ook nooit meer daar iets bestellen.
Broek die wij besteld hebben lijkt voor geen meter op wat er geleverd wordt besteld een
(Bronko - Stretchbroek van hoge kwaliteit × 1)
Nou dat stretch kan je vergeten in werkelijkheid is hij zo ruim als een wijde pyjama broek. kan gelijk de kliko in.
Retour kan wel maar ze zeggen hou hem maar en dan krijg je een code om nogmaals te bestellen maar als je die gebruikt moet je alsnog nog eens € 10,00 bij betalen. geld terug gevraagd maar dat ziet niet in het beleid )-;
(Het spijt ons dat ons beleid dat niet toestaat.
U kunt de code nog steeds op elk moment gebruiken)

7 juillet 2025

Waardeloos

Waardeloos, is gewoon dropshipping troep uit China. Kleding is niet van labels voorzien, sturen de verkeerde maten, alles is in de aanbieding en kan daardoor niet geretourneerd worden. Pure oplichting.

Niet bestellen!

Niet bestellen!! Zeer slecht. Sturen verkeerde maat en dan heb je gewoon pech! Heb het nu neergelegd bij radar! Alle probleem gevallen melden bij radar! Ze zijn er al mee bezig. Gewoon mijn geld weg!!

6 juillet 2025

Oplichters

Dit is de grootste oplichters bende van Nederland, mensen bestel hier niets je wordt opgelicht waar je bij staat ze verkopen alleen maar rotzooi.

4 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Eigenlijk wil ik helemaal geen ster…

Eigenlijk wil ik helemaal geen ster geven.
Een bestelling gedaan. Na heel lang wachten kreeg ik het eindelijk binnen, en het was mega flut! Via de mail moest je retour aanvragen en via een aantal vragen kon het niet retour! Dit is als je het mij vraagt pure oplichting. Nooit en nooit meer mensen trap hier niet in!

6 juillet 2025

Niet bestellen OPLICHTERS!!!!!

Duurde 3 weken toen ik het eindelijk had ontvangen, zag gelijk dat het uit China kwam. Pasvorm is zo slecht dat ik het niet aan kan doen. Contact gehad maar omdat het in de sale is kan ik het niet retourneren, alles is in de sale dus niemand kan het retourneren. Ze lichten bewust mensen op dus NIET HIER BESTELLEN!!!!!!!

Rommel

Rommel, het lijkt niet eens op de foto van op de website. Oke, aanbieding terugsturen kan blijkbaar niet. Snap, maar het kan ook niet omdat bij ontvangst de labels er reeds uitgeknipt zijn!!! Misschien om te voorkomen dat je kan zien dat het van een ander merk is of zoiets.

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters zijn het LET OP!!

Zeer slechte ervaring! N.a.v. een bericht op Instagram iets gekocht, eerst nog op hun website gekeken die er goed uit ziet en “vertrouwd”. Bestelling geplaatst waaruit een leverdatum kwam die voor ons acceptabel was, maar toen….. ene smoes na de andere op mijn vraag waar eea blijft. Uiteindelijk na onze vakantie ( 4 weken later ) de spullen ontvangen. Kwaliteit en maatvoering niet goed/slecht zeker niet vergelijkbaar met de foto’s. Dus aanvraag voor retour gedaan zoals op de site staat omschreven, dan krijg je na dagen een bericht dat je gratis een artikel van betere kwaliteit kunt aanvragen met een code maar er wordt niets gezegd over retour sturen. Na meerdere emails krijg ik te horen dat retourneren niet hun beleid is !!!! Dus ik stuur hun eigen beleid toe vanaf de website krijg ik weer dagen later een bericht afgeprijsde artikelen kunnen niet retour gestuurd worden dit is ons beleid!!
Wat mij betreft zijn het oplichters die de naam van een echt goed merk misbruiken om spullen van Temu in China te bestellen en duur door te verkopen dus LET OP.

3 juillet 2025

Lange lever tijd

Lange lever tijd, maat klopt voor geen meter ( heb heren L besteld maar is eerder een S of XS) en matige kwaliteit

2 juillet 2025

Zeer slecht oplichters

Zeer slecht , ik had besteld nadien keek ik
Op de reviews die zeer slecht waren meteen ( binnen een uur) nadat ik besteld had geannuleerd, kon niet meer was al verzonden , nu 10 dagen later nog niets ontvangen, oplichting ga dit ook melden bij de des betreffende instanties, dacht te bestellen bij ten cate een gerenommeerde naam maar niets is minder waar

22 juin 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus