Teorikortet - Bestå teoriprøven Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Jeg er normalt en der har meget angst når det kommer til prøver - og det samme gælder teoriprøver. Jeg var super nervøs, så jeg valgte at investere al min tid i appen, og det var bestemt ikke en fejl.... Voir plus

Har været så glad for at have købt Teorikortet. Var til teoriprøve i dag og fik kun 1 fejl. Efter jeg købte Teorikortet i en måned og øvede en masse begyndte jeg at bestå alle mine de øvelsesprøver j... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg skulle generhverve mit kørekort. Jeg købte adgang den 22 august 2026. Den 31 august 2026 bestod jeg teoriprøven med 1 fejl. Kan varmt anbefale Teorikortet. Tak for at hjælpe mig med at bestå... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hentede appen 48 timer før jeg bestod. Bedste ting synes jeg til at forberede sig til teoriprøven.

1. École de conduite
  2. aussi dans
  3. Entreprise de logiciels
  4. Institut de formation en logiciels
  5. Institution éducative

Écrit par l'entreprise

Teorikortet er Danmarks mest brugte app til teoriprøven. Vi giver dig de samme typer opgaver som den rigtige prøve. Med appen kan du nemt øve hvor som helst, når som helst, og forklaringerne er super nemme at forstå. Du kan også købe adgang for evigt i appen og øve så meget, du vil.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

503 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

178 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En virkelig gennemført app⭐️

Teorikortet har hjulpet mig med af få styr på de lidt forvirrende færdselsregler.
Derudover er deres emnevideoer virkelig godt lavet og simple at forstå!

Eftersom nogle af billederne og spørgsmålene går meget igen, kan det godt være lidt gentagende, men samtidig synes jeg at det hjalp mig med at forstå principperne helt.

Appen er virkelig overksuelig og den er nem at bruge, når man alligevel sidder med sin telefon i hånden. Jeg elsker at man får forklaret hvilke fejl man laver inden man går videre til næste opgave.

Derudover er det meget motiverende, at man kan få sine penge tilbage fra sit abonnement hos teorikortet, hvis man ikke består selve teoriprøven. (Appen viser hvor mange opgaver osv. man skal lave færdig før man kan søge om at få pengene tilbage, hvilket jeg synes er en god motivation til at gennemføre flere opgaver)

Jeg brugte dog kun teorikortet i den sidste uge op til prøven, hvor jeg inden da havde brugt prove.dk i over en måned.
Jeg fornemmer at det er meget grundprincipperne og de basale regler, som man øver sig på hos teorikortet. Derfor tror jeg at det giver bedre mening, hvis man bruger teorikortet som sin første læringskilde.

Jeg bestod med 2 fejl (analog teoriprøve) og jeg vil helt sikkert sige at jeg følte mig mere sikker, efter jeg havde brugt teorikortet i ugen op til prøven :)

Det kan virkelig anbefales!

29 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Stort tillykke med den beståede teoriprøve! Det er virkelig dejligt at kunne være en hjælp. 🥳

Og tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive en så udførlig anmeldelse. Det sætter vi stor pris på, og jeg er sikker på, at det også hjælper andre.

Meget godt

Jeg har anbefalt det til alle jeg kender det hjælper meget fint med forståelsen af teorien!! men prøvener ligner ikke den rigtige særlig meget

19 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tusind tak for din tilbagemelding og anbefaling. Det sætter vi stor pris på ☺️
– Kristian

I dag bestod jeg teoriprøven med 23…

I dag bestod jeg teoriprøven med 23 rigtige ud af 25 spørgsmål, og 'Teorikortet' har været en kæmpehjælp for mig, der - efter at have kørt skadefrit siden mit 18.år - fik en betinget frakendelse af kørekortet i en alder af 79 år.
Jeg kan varmt anbefale app'en.

30 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Sådanne beskeder bliver vi virkelig glade for! Stort tillykke, og tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 🥳

Stor anbefaling!

Appen har hjulpet mig SÅ meget. Teoriprøverne er præcis lige som den ægte. Virkelig en varm anbefaling!!

29 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Det er så dejligt at høre, at appen er en hjælp! Tusind tak for anmeldelsen, det sætter vi stor pris på 😍

Spild af penge

Virkelig uægte spørgsmål som er helt hen i vejret forhold til rigtig teori.. hvor i Danmark er der farlige kryds på motorvej?? Og kører man ind i et lyskryds med en fodgænger på vej over vejen lige foran dig så skal man ikke være opmærksom på dem. Og man kan blive ved... spild af penge at hente den elendig app.

26 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Teorikortet er udviklet til at ligge så tæt op ad den rigtige teoriprøve som overhovedet muligt – uden at være identisk. Vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en anden oplevelse.

Husk også, at vi tilbyder beståelsesgaranti. Det betyder, at hvis du gennemfører alle målene i appen og alligevel ikke består teoriprøven, får du pengene tilbage.

Hvis der er konkrete opgaver, du mener er forkerte, er du meget velkommen til at kontakte os på Messenger eller kontakt@teorikortet.dk. Ofte viser det sig, at der er en logisk forklaring bag opgaven, som bare ikke gav mening ved første øjekast ☺️

Alle pengene værd!

Har anbefalet det til andre på mit teorihold. Billederne er gode, Spørgsmålene er til at forstå. God fortælle-stemme. Super gode forklaringer på rigtige/forkerte svar, dvs. super god feed-back på ens svar. Har prøvet andre gratis prøver på nettet og jeg foretrækker helt klart Teorikortet.dk.

27 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Vi har lagt en stor indsats i dette, så sådan feedback bliver vi glade for.

Tusind, tusind tak for anbefalingen 😍

- Kristian

Det er den bedste app med al den…

Det er den bedste app med al den nødvendige info og prøver man har brug for. Jeg anvendte den da jeg skulle generhverve mit kørekort efter 11 år og jeg bestod teori med 1 fejl.

23 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tak for den flotte anmeldelse ⭐️

Og stort tillykke med den beståede teoriprøve!

Vi er glade for, at Teorikortet kunne hjælpe dig med generhvervelsen af dit kørekort ☺️

MEGA GODT

MEGA GODT, kan virkelig anbefale, har lært så meget af at bruge det. Fik en fejl i min teoriprøve og det er takket være teorikortet

22 juin 2026

Stort tillykke!

Kun én fejl til teoriprøven, det er stærkt gået 🤝🏼

Tusind tak for anbefalingen og for at du valgte Teorikortet.

Teorikortet

Dårlig app. Har sendt en anmodning om en refundering fordi jeg dumpet mine teoriprøve, men har ikke fået noget som helst svar og der gået lidt over en måned nu. Teoriprøverne inde på appen er ikke de samme som man får til sin teoriprøve eller overhovedet lignende!!

20 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Du har fået svar på din henvendelse den 1. juni på din e-mail.

Du har IKKE gennemført målene (altså oplæringen) i appen. Det er et krav for at kvalificere sig til beståelsesgarantien. Uden at målene er gennemført, kan vi heller ikke garantere, at du har tilstrækkelig viden til at bestå.

Rigtig meget held og lykke uanset hvad! ☺️

- Kristian

Virkelig god app

Virkelig god app, vildt gode forklaringer og perfekte opgaver til at øve sig.

19 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tak for den hyggelige tilbagemelding! ☺️

Vi sætter ekstra stor pris på, at du fremhæver forklaringerne, der ligger nemlig meget arbejde bag dem 🫡

- BIrgitte

Virkelig godt app

Virkelig godt app! Bestod med 2 fejl efter 7 dags-pakken. Kan 100% anbefales!!

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Først og fremmest, stort tillykke med den beståede teoriprøve!! 🥳

Tak også for din anbefaling - det sætter vi virkelig stor pris på ☺️

- Birgitte

Jeg brugte det en uge op til min…

Jeg brugte det en uge op til min teoriprøve, den giver god information og godt forklaret, jeg bestod min teoriprøve
Kan klart anbefales

12 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tusind tak for din anbefaling 🤩

Og stort tillykke med den beståede teoriprøve!

- Birgitte

Nemt forstårlig bedre end app end…

Nemt forstårlig bedre end app end køreskolen, varm anbefalde til denne app

1 décembre 2025

Wow, sikke et kompliment 🥹

Tusind tak for din anbefalig!

- Birgitte

Jeg bestod i dag med 0 fejl!

Jeg bestod i dag med 0 fejl!! Mega fedt at have prøverne altid ved hånden og at undervisningsvideoerne og forklaringerne var så overskuelige

17 juin 2026

Stort tillykke med den beståede teoriprøve - og endda med 0 fejl!! 🎉🥳

Sikke en måde at starte weekenden på 😄

Tak for din tilbagemelding. Det sætter vi virkelig stor pris på.

- Birgitte

Super god og lærerig app

Super god og lærerig app.

Den er meget opdateret sammenlignet med andre teori prøve apps og hjemmesider og minder rigtig meget om den rigtige teori prøve.

Bestod med 2 fejl til MC teoriprøven så kan klart anbefale den

28 mai 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊

Vi bruger rigtig meget tid på at udvikle og opdatere Teorikortet, så det er skønt at høre, at det kan mærkes.

Og selvfølgelig: Stort tillykke med den beståede MC teoriprøve 🤩

- Birgitte

Super god app til at øve teori til…

Super god app til at øve teori til spørgsmålene. Dog er aktivering af profil lidt bøvlet efter min mening, men når det er klaret så kører det. Kan anbefales

1 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tak for den hyggelige anmeldelse.

Vi er helt enige i, at aktiveringen skal være så nem som muligt. Teorikortet kan købes både i appen og på vores hjemmeside, og vi anbefaler køb via hjemmesiden. Så modtager du et aktiveringslink på mail - klik på AKTIVER, og så er du klar til at gå i gang ☺️

Tak for anbefalingen og for, at du valgte Teorikortet 🙏

- Birgitte

Jeg har brugt denne app igen op til min…

Jeg har brugt denne app igen op til min teoriprøve, og det viser sig at virke vanvittigt godt. Bestod med 2 fejl

17 juin 2026

Eyyyyy, stort tillykke! 🥳🎉

Tusind tak for din feedback og for, at du valgte Teorikortet!

- Birgitte

Yesterday was my theory exam and i Have…

Yesterday was my theory exam and i Have passes with 96% marks. I have marked correctly 24 options out of 25.

This apps has a great guideline which will make you sharper to catch the scenario of trafik. When you Will answer first 600 questions maybe you will do not get good marks. But after 600 every question will be reaped and you will be ready for the exam. Read the expiation very carefully.

Believe that the main exam will not be harder than this. The main exam will be easier. Memorise all the road signs also, because the app says that its not the part of main exam but in my term there ware 2 question from this part.

Best of luck.

15 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

First of all, huge congratulations on passing your theory exam! 🥳

This is such a joy for us to read. We’re so happy that Teorikortet has been helpful.
And we completely agree with you, taking the time to read the explanations carefully is one of the best ways to learn ✨

Thank you so much for all your kind words ☺️

Jeg bestod med kørekortet

Jeg bestod med kørekortet! Tak 🤞🏻

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Selv tak ☺️ Tak for din anmeldelse og for tilliden.

Stort tillykke med den beståede teoriprøve!!

👌🏼Fuckning ja!!!🏍️✅

Har lige bestået mit Mc teoriprøve Idag, takket være denne app! 👌🏼✅🏍️

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Stort tillykke med den beståede teoriprøve! 🤩🏍️

Tak også fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og fordi du valgte Teorikortet ☺️