Teorikortet - Bestå teoriprøven Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Jeg er normalt en der har meget angst når det kommer til prøver - og det samme gælder teoriprøver. Jeg var super nervøs, så jeg valgte at investere al min tid i appen, og det var bestemt ikke en fejl.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestod teoriprøven 23/25. Jeg kan klart anbefale Teorikortet fordi det er en app der hjælper meget til at øve til teoriprøven, der er mange opgaver som der hjælper rigtig meget til når du skal op til... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har været så glad for at have købt Teorikortet. Var til teoriprøve i dag og fik kun 1 fejl. Efter jeg købte Teorikortet i en måned og øvede en masse begyndte jeg at bestå alle mine de øvelsesprøver j... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg skulle generhverve mit kørekort. Jeg købte adgang den 22 august 2026. Den 31 august 2026 bestod jeg teoriprøven med 1 fejl. Kan varmt anbefale Teorikortet. Tak for at hjælpe mig med at bestå... Voir plus

1. École de conduite
  2. aussi dans
  3. Entreprise de logiciels
  4. Institut de formation en logiciels
  5. Institution éducative

Écrit par l'entreprise

Teorikortet er Danmarks mest brugte app til teoriprøven. Vi giver dig de samme typer opgaver som den rigtige prøve. Med appen kan du nemt øve hvor som helst, når som helst, og forklaringerne er super nemme at forstå. Du kan også købe adgang for evigt i appen og øve så meget, du vil.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

504 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

👌🏼Fuckning ja!!!🏍️✅

Har lige bestået mit Mc teoriprøve Idag, takket være denne app! 👌🏼✅🏍️

16 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Stort tillykke med den beståede teoriprøve! 🤩🏍️

Tak også fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og fordi du valgte Teorikortet ☺️

- Birgitte

Bestod efter jeg fik appen

Jeg dumpede første gang med 6 fejl, jeg havde ik brugt appen men så fik jeg en ny prøve. Hvor jeg havde otte dage til at øve så jeg valgte og prøve appen da jeg kun har hørt godt og at appen er sværere end selve teoriprøven (det er den 🙈) jeg nåede kun og lave 425 opgaver på teorikortet og bestod med flotte 2 fejl 🥳

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tusind tak for din anmeldelse, og for at du deler din oplevelse. Den var sjov at læse 🥹

Og heeey, bestået teoriprøven med kun 2 fejl, selvom du ikke nåede at gennemføre alle opgaverne i appen!

Stort tillykke med det flotte resultat 🤝🏼

Bestod med 0 fejl

Jeg dumpede min første teoriprøve, købte adgang til én uge og bestod med 0 fejl. Fantastisk app med nogle gode teorivideoer

12 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tusind tak for din anmeldelse.

Ekstra hyggeligt, at du fremhæver videoerne i teorikurset, dem ligger der maaange timers arbejde bag 😅

Og stort tillykke med et helt perfekt resultat til teoriprøven! ☺️🤝🏼

- Birgitte

den er nem og overskuelig..

13 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Perfekt! Det er lige præcis det, vi forsøger at opnå 😁🤝🏼

Tak for din feedback.

Købte d

Købte d. 7/6 har bestået i dag 12/6
Nåde at løse alle opgaver, lidt hårdt, men tiden værd.
Beståelse garanti holdt.
Så kan anbefale denne App til UG.

12 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Eyyy, stort tillykke med den beståede teoriprøve! 🎉

Det lyder som om, du har lagt en solid indsats de sidste dage, og det er dejligt at høre, at arbejdet var det hele værd.

Tak også for anbefalingen ☺️

- Birgitte

Øvede nonstop i en uge og bestod med 0…

Øvede nonstop i en uge og bestod med 0 fejl.
Rigtig godt med teoriundervisning i små bidder og med prøver. Meget overskueligt i en uoverskuelig tid.

10 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at Teorikortet har hjulpet dig på vejen mod teoriprøven.

Stort tillykke med det flotte resultat 😍💯

Det er bare den bedste

Det er bare den bedste! Jeg kan varmt anbefale den til alle. Bestod min teoriprøve i dag – 25 spørgsmål og 0 fejl! Billederne er en lille smule anderledes end herinde, men 99% af spørgsmålene og svarene er fuldstændig de samme. Stor anbefaling herfra. Tusind tak til teorikortet!

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Stort tillykke med et perfekt resultat til teoriprøven 😍😍

Jeg vil også gerne takke for din anbefaling. Det sætter vi utrolig stor pris på 🙏

Meget godt

Meget godt , thanks

Selv tak!
Tak for tilliden og for, at du valgte Teorikortet 🤝🏼

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. God forklaring på stedet.

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tusind tak for den hyggelige tilbagemelding ☺️

Vi er glade for at høre, at appen har været en hjælp!

- Birgitte

Det er en super god app til at lærer…

Det er en super god app til at lærer teori hurtigt. Den forklarer fejlene godt så man lærer dem til næste gang.

Jeg brugte app’en i 2 timer inden teoriprøven og bestod med 2 fejl.
Havde ikke haft teori før det hele mit liv.

Det er virkelig en livredder.

Wow. Sikke en præstation! 🤩

2 timers øvning og derefter bestået teoriprøven med kun 2 fejl. Det er vi godt nok imponerede over. Stort tillykke!! 👏

Tak for den flotte anmeldelse. Det er altid hyggeligt at læse om vores brugeres oplevelser med appen.

- Birgitte

Jeg må ærlig indrømme teoriprøverne var…

Jeg må ærlig indrømme teoriprøverne var lidt svære men jeg svarede rigtig på nogen af teoriprøverne jeg bestod de fleste teroriprøver hvis man har 20 procent af ikke bestået skal jeg så starte forfra igen mvh eva drejer
Go app

5 juin 2026

Tak for din anmeldelse, Eva ☺️

Du er nok hverken den første eller den sidste, der oplever teoriprøverne som lidt svære - men det er netop derfor, det er så vigtigt at øve.

Et godt tip er at følge målene under “Fremskridt” i appen. Når du har fuldført alle målene, har du også optjent vores beståelsesgaranti. Det betyder, at vi garanterer, at du består - og hvis ikke, får du pengene tilbage.

Heldigvis er der ikke mange, der får brug for garantien, og det ser vi som et rigtig godt tegn 😊

Masser af held og lykke med den videre øvning!

Jeg forstod ikke

Jeg forstod ikke, det hjalp overhovedet ikke.

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Vi har udviklet appen med fokus på, at den skal være nem at forstå og let at bruge, så det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du ikke oplevede det sådan.

Kontakt os gerne på Messenger eller på kontakt@teorikortet.dk, så hjælper vi dig med at komme godt i gang!

- Birgitte

Købte en uges adgang 5 dage før min…

Købte en uges adgang 5 dage før min teoriprøve gennemførte 769 opgaver. Bestod med 0 fejl…. 25/25.
Kan stærkt anbefales

2 juin 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Stort tillykke med det perfekte resultat!! 💯

Tusind tak for anbefalingen ☺️

Klar anbefaling!

Rigtig god app. Gode videoer og forklaringer. Har helt klart medvirket til at jeg klarede mig så nemt igennem min teoriprøve.

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tak for den herlige tilbagemelding!

Stort tillykke også med den beståede teoriprøve 🥳🎉

- Birgitte

Ikke muligt at tilgå tilkøbt…

Ikke muligt at tilgå tilkøbt abonnement. Beløbet er trukket, men eneste hjælp der modtages fra support er log ind med Google. Dette gør jeg, men der er intet aktivt abonnement på konto.
Ikke ok - hvis jeg har betalt for en vare skal jeg kunne modtage denne eller sagen skal udbedres - hvis ikke skal beløbet straks krediteres!

20 mai 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Vi er helt enige - hvis du har købt et abonnement, skal du selvfølgelig også have adgang til det.

Jeg er ret sikker på, at du er blevet bedt om at logge ind med Google, fordi adgangen er blevet aktiveret på den login metode. Hvis det ikke løser problemet, skal vi finde en anden løsning med det samme!

Kontakt os på Messenger eller på kontakt@teorikortet.dk. Vi giver dig selvfølgelig en helt ny adgang, hvis det bliver nødvendigt.

Super god app

Super god app. Dejligt at der var en forklaring til alle spørgsmål så det gav mere mening.

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tusind tak for din anmeldelse!

Der ligger rigtig mange timers arbejde bag alle forklaringerne i appen, så vi sætter stor pris på at høre, at de er med til at gøre brugeroplevelsen bedre. Det gør alt arbejdet det hele værd ☺️

- Birgitte

Det var en uge inden min teoriprøve og…

Det var en uge inden min teoriprøve og jeg havde ikke styr på noget så købte jeg Teorikortet i en uge for 159 kr. og øvede mig i den uge, da jeg gik op til teoriprøven fik jeg 0 fejl og jeg bestod 100% kun på grund af Teorikortet og deres trin for trin opgaver

31 mai 2026

Tak for din anmeldelse!

Og kæmpe stort tillykke med en perfekt bestået teoriprøve med 0 fejl 🥰💯

Det er virkelig imponerende, hvor meget du har nået at lære på bare én uge!

Held og lykke med den sidste del af kørekortet, og tak fordi du valgte Teorikortet ☺️

Super god

Hej, har været til Teoriprøven. Øvede mig på 2 dage og bestod ved første gang, med en fejl Super god app!!

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tusind tak for din tilbagemelding, det sætter vi stor pris på ☺️

Stort tillykke også med den beståede teoriprøve! 🎉

Det gør mig bare bedre

Fordi det godt

25 mai 2026

Tak for din anmeldelse.

Vi kan se, at du kun har givet 2 stjerner, selvom du skriver “Fordi det godt”, så vi er lidt usikre på, hvad der har gjort oplevelsen mindre god for dig.

Tag gerne kontakt med vores support på Messenger eller mail: post@teorikortet.dk.

- Birgitte

Jeg bestod 1 gang takket være…

Jeg bestod 1 gang takket være Teorikortet.

19 mai 2026

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Stort tillykke med bestået teoriprøve!

Tak for tilliden og fordi du valgte at bruge Teorikortet ☺️🙏