Banner for TESORI

TESORI Avis

1 073
TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kjøpte forlovelsesring, gifteringene og morgengaveringen gjennom tesori, og vi er så fornøyd med både kvaliteten på ringene, og den profesjonelle servicen vi fikk gjennom hele prosessen. Kan anbefale... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kjøpte gifteringer hos Tesori og hadde en veldig god opplevelse fra start til slutt. Da vi kom for å se på ringer, ble vi møtt av Terje, som tydelig har lang erfaring og høy kompetanse. Han ga ærl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestille gifteringene over nett. God veiledning av de ansatte via e-post. Rask respons på sending av ring måler og prøveringer. Veldig lett og følge veiledningen på nettet når ringene endelig ku... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God nettside med utallige muligheter for valg av stil og stein. Ble oppringt nesten med en gang jeg hadde lagt inn bestilling og anbefalt en bedre løsning enn hva jeg selv hadde sett meg ut, sel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie
  2. aussi dans
  3. Orfèvre (or)

À propos de TESORI

Écrit par l'entreprise

Håndplukkede diamanter - Personlig veiledning - På nett eller i showroom

TESORI – din personlige juvelér. Vi kjenner hver diamant vi selger.

TESORI er et norskeid firma med lang fartstid i bransjen, spesialisert på forlovelsesringer, gifteringer og klassiske diamantsmykker. Hos oss møter du verken kølapp eller disk, men en rolig samtale i varme omgivelser – enten du sitter i showroomet vårt eller tar kontakt på nett. Du får vår fulle oppmerksomhet, uansett budsjett.

Diamantene velges ut av vår diplomgemmolog med 30 års internasjonal erfaring. Hver stein er GIA-sertifisert og personlig vurdert, slik at du vet nøyaktig hva du kjøper. Velger du en diamant hos oss, får du ikke bare et smykke – du får et trygt valg, gjort sammen med noen som har sett tusenvis av steiner og vet hva som skiller en god diamant fra en uvanlig vakker en.

Vi fører både naturlige og laboratoriedyrkede diamanter av høy kvalitet, til priser som tåler sammenligning. Hva som passer for deg, finner vi ut av sammen – i ro, uten press.

Det vi er mest stolte av er alle frierne vi har hjulpet trygt i havn med akkurat den ringen de håpet på.

Vi kjenner hver diamant vi selger

Écrit par l'entreprise

Prisløfte, livstidsgaranti og GIA-sertifisering – det vi forplikter oss til, er det du skal ha glede av.
Forpliktelsene våre er ikke tomme løfter – de bygger tre konkrete løfter. Prisløftet vårt betyr at du kan handle trygt uten å lure på om du finner det rimeligere et annet sted. Livstidsgarantien betyr at vi står bak smykket lenge etter at du har gått ut døren, og GIA-sertifiseringen betyr at du vet nøyaktig hva du kjøper – vurdert av verdens mest anerkjente uavhengige laboratorium, ikke av oss selv.

Vår livstidsgaranti

Når du handler hos oss har du alltid vår livstidsgaranti i bakhånd.

Vi står bak håndverket vårt. Derfor har alle smykker fra TESORI livstidsgaranti mot produksjonsfeil – feil som skyldes selve produksjonen, som en fatting eller lodding som svikter under normal bruk. Oppstår en slik feil, reparerer vi smykket kostnadsfritt, uansett hvor lenge siden du kjøpte det. Garantien dekker ikke vanlig slitasje eller skade fra uhell, men det forteller vi deg gjerne mer om – så vet du nøyaktig hva du har.

Coordonnées de contact

Book et personlig møte hos oss

Vi geleider deg trygt i havn med den perfekte forlovelsesringen

Excellent

TrustScore 5 sur 5

1 k avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 073)

62 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og raske med bestilling og leveranse

4 juin 2025

Réponse de TESORI

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Førsteklasses service

Førsteklasses service. Forhandler tok seg god tid, forklarte og viste frem produkter. Smykket ble levert til avtalt tid. Alt ble håndtert svært profesjonelt. En meget god kundeopplevelse. Veldig fornøyd med kjøpet, og kommer garantert tilbake.

31 mai 2025

Réponse de TESORI

Takk for tilbakemelding og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, vi gleder oss til å kunne ønske deg velkommen tilbake 🙂

Perfekt

Vi hentet både forlovelsesringen og gifteringene våre i dag og kunne ikke vært mer fornøyde. Servicen har vært topp gjennom hele prosessen, vi fikk ringene innenfor 14 virkedager og resultatet ble helt perfekt! Ringene kan ikke unngås å brukes før den store dagen🥰 Anbefales på det sterkeste.

3 juillet 2025
Avis spontané

Réponse de TESORI

Tusen takk for tilbakemeldingen og det gleder oss at dere ble fornøyde!

Profesjonelt

God service, raske og gode svar. Samsvar mellom kart og terreng, størrelser og pris, ingen lurekostnader her og der. Topp

27 mai 2025

Réponse de TESORI

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det redder dagen 🙏🏼🙂

Kjempefornøyd!

Gode produkter med fornuftige priser. Bestilte en ring med gravering uten å prøve. God informasjon på nettsiden om hvordan man måler – og den passer perfekt! Også informert om at det er 14 arbeidsdagers levering ved gravering, og den kom til og med et par dager før. Voldsom innpakning (en enorm boks til en liten ring), men føles eksklusivt. Veldig fornøyd, kan godt tenke meg å kjøpe fra Tesori flere ganger!

29 mai 2025

Réponse de TESORI

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️! Vi er glade for at du er fornøyd 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Reddet meg med rask produksjon og ekspress over natt!

God informasjon i forkant av kjøp. Da jeg var litt i siste laget med å bestille med forhåpning om å få den til enn viss dato, snudde de opp ned på alle steiner og fikk den avgårde med ekspress over natt på rekordtid. Fantastisk service, fantastiske produkter!

24 mai 2025

Réponse de TESORI

Så bra at vi rakk det, og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! 🙏🏼

Upåklagelig service

Gode råd frem mot valg av smykker og upåklagelig service.

21 mai 2025

Réponse de TESORI

Så bra du ble fornøyd, det betyr mye for oss.

Takker så mye for at du tok deg tiden til å skrive noen ord og ikke minst for ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Utrolig god opplevelse!

Kom innom to uker før turen våres til Italia. Ble møtt med positivitet og en «Can do attitude» til å få ringen klar til reisen. Samt oppfølging etter besøket på show roomet for å nå en veldig knapp frist. Strekt anbefalt til alle.

7 mai 2025

Réponse de TESORI

Tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding og anbefaling! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

En diamant ble knust i min…

En diamant ble knust i min forlovelsesring og Tesori byttet denne gratis men tok selvfølgelig betalt for rhodinering til ca 1000 kr inkludert frakt. Som kunde vil jeg absolutt anbefale Tesori. Vil ikke handle hos noen andre når det kommer til gull og diamanter. Her blir du ivaretatt som kunde. Trygt og profft. Anbefales på det sterkeste 👍👍

1 mai 2025
Avis spontané

Réponse de TESORI

Det er vår glede å kunne hjelpe deg, og takk for at du tok deg tid til å skrive tilbakemelding! 🙂

Noté 5 sur 5 étoiles

God oppfølging etter bestilling. Levering stod i stil med forventet leveringstid.

5 mai 2025

Réponse de TESORI

Så bra du ble fornøyd, da er vi også veldig fornøyde! 🙂🙏🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

I was looking for a minimalistic

I was looking for a minimalistic, elegant ring to propose with and found this store. I'm really satisfied with the overall experience. I had an appointment in Bergen, where Maria helped me choose the right ring during a friendly and informative conversation. She clearly explained and demonstrated the differences between the stones, which helped me feel confident in my choice.

The ring was a perfect fit, and my fiancée loved it — elegant, beautiful, shiny, with a perfect cut and stunning clarity. ♥️

2 mai 2025

Réponse de TESORI

Thank you for sharing your experience, and we are so happy that you and your fiancée liked the ring.

Hopefully, we will have the pleasure of seeing you again for your wedding bands 😊

Alt var veldig hyggelig

Alt var veldig hyggelig, jeg har mottatt safir halskjede mine som var fint pakket. Som alltid jeg er veldig veldig glad med bestillingen min. Tusen Takk !

1 mai 2025

Réponse de TESORI

Takk for hyggelig tilbakemelding, det er en glede å ha deg som kunde. 😊

Mvh Team Tesori v/ Anniken, Ingrid, Maria & Terje

Veldig godt tatt imot

Veldig godt tatt imot, godt produkt og utrolig bra service!

30 avril 2025

Réponse de TESORI

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, og hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning! 😀

Sjarmerende og imøtekommende

Sjarmerende showroom og imøtekommende ansatt som åpenbart kunne faget. Og jeg fikk ferrero rocher!

23 avril 2025

Réponse de TESORI

Tusen takk for ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, og velkommen tilbake når som helst for mer Ferrero Rocher.    👌🏽

Behagelig kjøpsopplevelse

Behagelig kjøpsopplevelse, dyktig personell i butikken.

24 avril 2025

Réponse de TESORI

Tusen takk for veldig hyggelige ord og ikke minst at du tok deg tid til å skrive de ☺️

En ektremt god opplevelse

En ektremt god opplevelse - kompetent kjøpshjelp, rask levering og alt på stell.

3 avril 2025

Réponse de TESORI

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, det gjør oss veldig glade. 😊

Fornøyd

Veldig fornøyd med service og ringene

24 février 2025

Réponse de TESORI

Mange takk for at du tok deg til til å skrive en hyggelig tilbakemelding, og ikke minst for 🌟🌟🌟🌟🌟 😊

Easily best in Oslo

When picking an engagement ring I went to multiple jewellers in Oslo. Tesori were by far the best in terms of service, assistance, caring about the occasion and flexibility. So much so we went back to them for our wedding rings. All our jewellery will now be purchased from Tesori. I couldn’t recommend them more.

26 mars 2025

Réponse de TESORI

Thank you so much for taking the time to write such a nice review. We are very pleased that you are satisfied with our products and service, and hope to see you again in the not too distant future 🙂

Super kundeservice

Super kundeservice i forbindelse med kjøp av forlovelsesring og øredobber. Veldig god oppfølging og opplæring fra Maria gjennom hele prosessen.

18 mars 2025

Réponse de TESORI

Ikke noe gleder oss mer enn fornøyde kunder, tusen takk for at du tok deg til til å fortelle om det! 😊

Sterkt anbefalt!

Kjæresten var super fornøyd med forlovelsesringen! Enkelt og raskt kjøp.
Topp kvalitet med mulighet å avtale møte og se på ringen.

19 mars 2025

Réponse de TESORI

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er glade dere er førnøyde, og takk for 🌟🌟🌟🌟🌟!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus