Banner for TESORI

TESORI Avis

1 073
TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kjøpte forlovelsesring, gifteringene og morgengaveringen gjennom tesori, og vi er så fornøyd med både kvaliteten på ringene, og den profesjonelle servicen vi fikk gjennom hele prosessen. Kan anbefale... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kjøpte gifteringer hos Tesori og hadde en veldig god opplevelse fra start til slutt. Da vi kom for å se på ringer, ble vi møtt av Terje, som tydelig har lang erfaring og høy kompetanse. Han ga ærl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestille gifteringene over nett. God veiledning av de ansatte via e-post. Rask respons på sending av ring måler og prøveringer. Veldig lett og følge veiledningen på nettet når ringene endelig ku... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God nettside med utallige muligheter for valg av stil og stein. Ble oppringt nesten med en gang jeg hadde lagt inn bestilling og anbefalt en bedre løsning enn hva jeg selv hadde sett meg ut, sel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie
  2. aussi dans
  3. Orfèvre (or)

À propos de TESORI

Écrit par l'entreprise

Håndplukkede diamanter - Personlig veiledning - På nett eller i showroom

TESORI – din personlige juvelér. Vi kjenner hver diamant vi selger.

TESORI er et norskeid firma med lang fartstid i bransjen, spesialisert på forlovelsesringer, gifteringer og klassiske diamantsmykker. Hos oss møter du verken kølapp eller disk, men en rolig samtale i varme omgivelser – enten du sitter i showroomet vårt eller tar kontakt på nett. Du får vår fulle oppmerksomhet, uansett budsjett.

Diamantene velges ut av vår diplomgemmolog med 30 års internasjonal erfaring. Hver stein er GIA-sertifisert og personlig vurdert, slik at du vet nøyaktig hva du kjøper. Velger du en diamant hos oss, får du ikke bare et smykke – du får et trygt valg, gjort sammen med noen som har sett tusenvis av steiner og vet hva som skiller en god diamant fra en uvanlig vakker en.

Vi fører både naturlige og laboratoriedyrkede diamanter av høy kvalitet, til priser som tåler sammenligning. Hva som passer for deg, finner vi ut av sammen – i ro, uten press.

Det vi er mest stolte av er alle frierne vi har hjulpet trygt i havn med akkurat den ringen de håpet på.

Vi kjenner hver diamant vi selger

Écrit par l'entreprise

Prisløfte, livstidsgaranti og GIA-sertifisering – det vi forplikter oss til, er det du skal ha glede av.
Forpliktelsene våre er ikke tomme løfter – de bygger tre konkrete løfter. Prisløftet vårt betyr at du kan handle trygt uten å lure på om du finner det rimeligere et annet sted. Livstidsgarantien betyr at vi står bak smykket lenge etter at du har gått ut døren, og GIA-sertifiseringen betyr at du vet nøyaktig hva du kjøper – vurdert av verdens mest anerkjente uavhengige laboratorium, ikke av oss selv.

Vår livstidsgaranti

Når du handler hos oss har du alltid vår livstidsgaranti i bakhånd.

Vi står bak håndverket vårt. Derfor har alle smykker fra TESORI livstidsgaranti mot produksjonsfeil – feil som skyldes selve produksjonen, som en fatting eller lodding som svikter under normal bruk. Oppstår en slik feil, reparerer vi smykket kostnadsfritt, uansett hvor lenge siden du kjøpte det. Garantien dekker ikke vanlig slitasje eller skade fra uhell, men det forteller vi deg gjerne mer om – så vet du nøyaktig hva du har.

Coordonnées de contact

Book et personlig møte hos oss

Vi geleider deg trygt i havn med den perfekte forlovelsesringen

Excellent

TrustScore 5 sur 5

1 k avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 073)

62 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk service og veiledning

Fantastisk service og veiledning! Ikke minst en vakker ring. Anbefales på det sterkeste!

18 mars 2025

Réponse de TESORI

Mange takk for anbefaling, og så bra du ble fornøyd!

Super fornøyd

Har vært innom og kjøpt ring – super fornøyd! Terje var utrolig flink og hjelpsom gjennom hele prosessen. Han tok seg tid, var kunnskapsrik og gjorde opplevelsen veldig hyggelig. Anbefales på det varmeste!

17 février 2025
Avis spontané

Réponse de TESORI

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en veldig hyggelig tilbakemelding til oss, det setter vi pris på 😀

Er fornøyd med produktet

Er fornøyd med produktet, prisen og servicen

1 mars 2025

Réponse de TESORI

Vi er veldig glade for at du er en fornøyd kunde, mange takk for tilbakemelding 🙏🏼

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice, og vi er svært fornøyd med gifteringene!

22 février 2025

Réponse de TESORI

Når dere er fornøyde så er vi fornøyde 😀

Tusen takk for tilbakemeldingen!

6 février 2025

Réponse de TESORI

Tusen takk for gode ord og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Mvh Team Tesori v/ Anniken, Ingrid, Maria & Terje

Vi ble tatt godt i mot

Vi ble tatt godt i mot. Blid og hyggelig personale med profesjonell kundeservice som gjorde at vi følte oss avslappet og ivaretatt. Den videre oppfølgingen pr. mail var veldig bra, med raske tilbakemeldinger.

29 janvier 2025

Réponse de TESORI

Vi takker og bukker for hyggelig tilbakemelding og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!

Mvh Team Tesori v/ Anniken, Ingrid, Maria & Terje

Noté 5 sur 5 étoiles

Great experience and quality at Tesori

Communication was quick and clear, and the owner Terje was nice, and politely answered all of my questions. The ring was beautifully made and went beyond my expectations. The delivery time was also faster than expected.

22 décembre 2024

Réponse de TESORI

Thank you for your kind review, we are very happy that the service and product were to your liking.

Welcome back!

Strålende fornøyd

Strålende fornøyd! Anbefales på det sterkeste :)

10 janvier 2025

Tusen takk for hyggelige ord og 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Noté 5 sur 5 étoiles

Bra tjeneste i sin helhet

Bra tjeneste i sin helhet. God oppfølging fra start til slutt.

20 janvier 2025

Réponse de TESORI

Når du er fornøyd, så er vi veldig fornøyde 😊

Tusen takk for 🌟🌟🌟🌟🌟!

Trygt og godt kjøp

Jeg fikk god hjelp med å finne riktig forlovelsesring, av veldig hyggelig personell. Det var også svært betryggende kjøpsvilkår. (Hun sa ja😉)

15 janvier 2025

Réponse de TESORI

Vi er glade for at ringen fungerte, og at du nå er forlovet, gratulerer så mye!

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservicelederen, handler gjerne her igjen!

19 décembre 2024

Réponse de TESORI

Mange takk for de 5 stjernene og de fine ordene. Din tilbakemelding betyr mye!

Fantastic service

Fantastic service, and the quality of the ring and the cut of the diamond were beautiful. Great craftsmanship. Ring was delivered on time and with a personal handwritten message from the crew that was appreciated. My Fiancé loved the ring and was very impressed with it.
«Tusen takk for denne gange, dere hører fra oss når vi skal kjøpe gifteringer».

17 janvier 2025

Réponse de TESORI

Thank you so much for your kind review, and we are looking forward to welcoming you again for wedding bands 🙏🏼

Team TESORI v/ Anniken, Ingrid, Maria & Terje

Noté 5 sur 5 étoiles

Enestående hjelp fra et kunnskapsrikt…

Enestående hjelp fra et kunnskapsrikt og erfarent team. Anbefales på det sterkeste!

8 janvier 2025

Réponse de TESORI

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, det gjør dagen bedre for oss :)

Ryddig fra A-Å.

Ryddig fra A-Å.

Dyktige, løsningsorienterte og tillitsskapende, meget glad for at jeg gjennomførte handelen her!

Anbefalt til mine nærmeste.

6 janvier 2025

Réponse de TESORI

Mange takk for veldig hyggelig tilbakemelding, og tusen takk for anbefalinger 🙏🏼

Veldig fornøyd!

Veldig fornøyd!

15 décembre 2024

Réponse de TESORI

Så bra du er fornøyd! Vi setter veldig stor pris på tilbakemeldingen og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Noté 5 sur 5 étoiles

Veldig god og personlig oppfølging

Veldig god og personlig oppfølging. Jeg ble rett i etterkant av bestilling kontaktet per telefon og gjort oppmerksom på at produktet sannsynligvis ikke ville bli klart til jul. Videre beskjed per epost og telefon når produktet ankom butikk og var klart (før jul).

12 décembre 2024

Réponse de TESORI

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive noen hyggelig ord om oss! 🌟🌟🌟🌟🌟

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Føler seg virkelig ivaretatt.

9 décembre 2024

Réponse de TESORI

Tusen takk for flott tilbakemelding, det redder dagen.... 🙏🏼☺️

Super og rask service.

Super og rask service. Veldig hyggelig personale.

13 décembre 2024

Réponse de TESORI

Takk for at du tok deg tid til å skrive noen ord og gi oss en hyggelig tilbakemelding! Vi blir veldig glade og motiverte av det. 🙂

Noté 5 sur 5 étoiles

God og avslappet atmosfære i lokalet og…

God og avslappet atmosfære i lokalet og veldig god bistand fra Terje for å finne den perfekte ringen.

6 décembre 2024

Réponse de TESORI

Takk for hyggelige ord, det settes pris på! 🙏🏼

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus