Thai Curry Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Bestilte via Wolt. Panaeng og pomfritter til min søn. Pomfritterne var smuttede og bløde og panaeng var ikke panaeng. Det var noget andet ret som manglede salt. Det som om det er en der ikke kan finde... Voir plus

Købte på Østerbro maj måneds Menu, til 150 kr. Forret er indbagte kæmperejer. Raspen var helt mørkebrun som om den var genopvarmet eller var 2. Opvarming. Hovedretten var kylling stegt i sursød s... Voir plus

Dårlig flabet service ! Havde bestilt på nettet, og da jeg kom hjem, manglede risen !!! Ringede og fik at vide, jeg selv skulle tjekke posen inden jeg forlod butikken. Tilbød ingen refusion, elle... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

45 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Maden var ikke klar samt kedelig

Jeg bestilte via butikkens hjemmeside, til afhenting 18.45.
Da jeg skal afhente maden, var den ikke klar og ekspedienten opdager først der, at de har fået en online ordre.
Efter 15 minuttersventetid, er maden klar.
Men må mildestat sige, at det var godt nok en kedelig omgang mad, så ikke engang så særlig indbydende ud. Så det gør vi ikke igen.

3 septembre 2015

Altid godt!

Lækker mad med friske råvarer og masser af smag. Hver gang.
Jeg valgte til en forandring medium hot - og den var ikke for stærk. Altid venlig betjening. Har købt mad der i en del år, og er endnu ikke blevet skuffet.

20 août 2015

Helt OK

Maden var fin. For lidt kød. Den milde karry var lidt stærk!

29 juillet 2015

God mad til gode priser

VI har netop prøvet Thai Curry for første gang.

Vi bestilte take-away fra hjemmesiden, og maden var klar på aftalt tidspunkt. Smilende og venlig personale.

Portionerne er fine, ok til gode priser.

Bestilte medium styrke, og det var MEGET stærkt. Så næste gang bliver det den milde version i stedet for.

Kommer helt sikkert tilbage en anden gang. :)

28 juin 2015

Yndlings thai

Når jeg har lyst til thai køber jeg altid fra Thai Curry! Elsker maden der fra :) Grunden til at jeg ikke giver fem stjerner er, at jeg alt for ofte har oplevet at der mangler noget i min ordre.. Og når man er kommet hjem og skal til at spise, så gider man ikke ud igen for at hente den manglende suppe som man har betalt for.. Personalet er dog altid søde og hjælpsomme..

4 mai 2015

5 stjerner for maden alene, men...

Ender på 3 pga. service og forsinkelse på maden.

Hvis maden er alt der betyder noget for dig, så kan du bare skippe resten af anmeldelsen =) Den er rigtig god og hygiejnen virker til at være i orden.

Vi bestilte god tid i forvejen, men det virkede ikke til at de var gået i gang med at lave bestillingen endnu da vi ankom.

De er ret hurtige til at lave maden til gengæld, så ville anbefale bare at tage derhen og bestille et kvarters tid før man vil have den. Afhængigt af hvor travlt der er.

Der bliver ikke smilet super meget heller, men det tror jeg har mest at gøre med travlhed og en smule sprogbarriere (sætningen "Hej, jeg har bestilt gennem hjemmesiden til klokken syv. Mit navn er -indsæt navn-" skabte problemer), så det ændrer sig nok med tiden,men kan nu bedst lide når der bliver smilet tilbage når man smiler til folk.

27 février 2015

Web bestillinger virker ikke

Bestilte for første gang mad med afhentning over hjemmesiden, men da jeg kom ned for at betale og hente var ordren ikke gået igennem fordi der ikke var betalt endnu - selvom jeg havde en ordrebekræftigelse. Så skulle bestille forfra og vente yderligere. Da vi kom hjem med maden havde vi fået en forkert ret med hjem og oksekødet var desuden tørt og kedeligt. Ærgeligt - for jeg bruger normalt stedet ofte.

24 janvier 2015

Rimelig priser og god service

Maden smager fremragende, hjemmesiden er lækker. servicen er god og så er prisen rimelig, det er ikke mange steder man kan få både en forret og en hovedret til 105 kr :)

5 stjerner herfra

13 janvier 2015

Fantastisk mad!

Udvalget er godt, maden bliver lavet meget hurtigt og smager er fantastisk.

4 janvier 2015