Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

For det første er det skønne ting af høj kvalitet - for det andet fik jeg super fin rådgivning, da jeg havde spørgsmål. Og så værdsætter jeg deres hurtige ekspedition af både varer og spørgsmål

Noté 5 sur 5 étoiles

Väldigt nöjd med servicen! Köpte ett spjälskydd som tyvärr inte passade. Trots att jag stötte på problem när jag skulle skicka tillbaka från Sverige så hjälpte dom mig hela vägen och höll mig nöjd. M... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker deres produkter, der er hurtig levering og det er altid de fineste ting i god kvalitet. Da pakken ankom var der et print der var blevet vendt på hovedet. Jeg skrev til kundeservice og fik svar... Voir plus

L'entreprise a répondu

3. Magasin de puériculture
  4. Magasin de vêtements pour enfants
  5. Magasin de design et de décor intérieur
  6. Magasin de jouets

Informations provenant de diverses sources externes

That's Mine er et dansk brand grundlagt i 2015. Vi designer interiør til børneværelset og babyudstyr i høj kvalitet, der appellerer til de små og henvender sig æstetisk til forældrene. I alt hvad vi gør, fokuserer vi på kvalitet og multifunktionalitet og ønsker at motivere børnene til at lege så længe som muligt.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker kvalitet og shipping til udlandet

Jeg købte junior sengetøj og en lykkepose. Kvaliteten af sengetøj og tøjet i lykkeposen er lækker. Jeg er super tilfreds med indeholder af lykkeposen og de havde endda sørget for at noget af det matchede med sengetøjet (undertøjssæt). En anden ting er at de sender til Sverige hvor jeg bor. Det er der ikke mange danske virksomheder der gør - så det værdsætter jeg!

21 février 2025

Tusind tak for din finde anmeldelse - det er vi virkelig glade for! <3
Kram fra os.

God mavefornemmelse

Jeg syntes i virker søde og glade 😁 I går op i de ting I laver og sælger, jeres kvalitet er gode, I virker ærlige 🙏🥰

2 février 2025

Hej Nicole.
Det har du helt ret i! :D
Tak for de fine ord <3
Kh fra hele teamet.

Super god kundeservices

Super god kundeservices! Jeg bestilte et sæt sengetøj til vores datter, som gik i stykker efter første vask. Jeg skrev tirsdag aften og morgen efter var der allerede svar og en løsning.
Så dejligt
Kan klart anbefales❤️

12 février 2025

Hej Jasmin.
Vi er glade for at vi kunne løse problemet <3
Tak for den fine anmeldelse.
Kh fra hele teamet.

That’s mine fortjener 6 stjerner

That’s mine fortjener 6 stjerner hvis det var muligt! Skide god kundeservice. Havde fx en bestilt en vare som var udsolgt, fik til gengæld gratis fragt på resten. Havde en reklamation på en tidligere ordre, super nemt og fik hurtigt pengene retur. Hurtig levering. Super fede tilbud 👌🏻

31 janvier 2025

Réponse de That's Mine

Mange mange tak for de fine anmeldelse - det betyder rigtig meget for os. Vi er glade for at vi kunne løse problemet <3 Håber at I bliver glad for produkterne.

Fineste print og designs

Fineste print og designs.
Og hurtig levering 📦

3 février 2025

Det er givet videre til designteamet. Tusind tak for de fine ord <3
Kh. Team That's Mine

Rigtig gode køb

Super lækre produkter til en rigtig god besparelse j januar måned. Måtte bare bestille ad 2 omgange.

3 février 2025

Réponse de That's Mine

Det er vi glade for! <3 Vi håber at du kommer igen flere gange :)
Kh. Team That's Mine

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Professionel og personlig kommunikation med ansat. Fandt sammen løsning på mit problem.
Kundeservice har helt klart gjort at jeg vil gå efter produkter her fra en anden gang, da trygheden ved at købe her fra er så stor

14 janvier 2025

Réponse de That's Mine

Vi er glade for at vi kunne løse problemet og at du har haft en god oplevelse. TAK <3

Noté 3 sur 5 étoiles

Ikke størrelsessvarende

Synes godt om kvaliteten. Desværre er deres tøj på ingen måde størrelsessvarende. Jeg har en baby under gennemsnits kurven der konsekvent er 1 eller 2 størrelser over gennemsnittet i tøjet. Fik en body i 68 i julegave, min søn er lige rykket op i 62 og den er så stram at få på, at vi har måtte gå af med den igen… det er virkelig ærgerligt.

4 janvier 2025

Tak for din feedback - den giver videre til vores designafdeling <3

Man kan altid se vores størrelsesguide på hvert produkt - som vi altid sørger for at holde opdateret.

Du må meget gerne skrive en mail til hello@thatsmine.dk, så skal vi nok finde ud af en ombytning :)

Uundværlige Favoritter til Mine Børn

Uundværlige Favoritter til Mine Børn

Mine børn ejer en masse tøj, især nattøj og nattedragter fra That’s Mine. Kvaliteten er helt fantastisk, og den dobbelte lynlås er en genial detalje. Det gør bleskift så meget nemmere, især når børnene er nyfødte, da man kan åbne dragten nedefra. Vi er også vilde med deres sengerande og sengelommer. De er både dejligt bløde og super lækre, og deres smukke prints er så rolige og fine, at mine børn er faldet i søvn bare ved at kigge på dem.

Derudover har vi Tate trælegetøj, som mine børn elsker. Min datter er også helt vild med det juletræ, vi købte til hende i år – det har virkelig skabt glæde og hygge herhjemme.

Men det bedste og mest uundværlige produkt har været Dino-tyngdebamsen. Min søn var meget urolig som baby, og da vi skulle ud at rejse, blev tyngdebamsen en ægte redning. Den gav os både søvn og ro på ferien – og den har været uundværlig lige siden. Vi bruger den stadig og planlægger snart at opgradere til den større størrelse.

13 décembre 2024

Réponse de That's Mine

Tusind tak for de rosende ord. Det er givet videre til designerne som er meget stolte :D
Kh Team That's Mine <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemme at komme i kontakt med

Nemme at komme i kontakt med, lækre print og vare og holdbare produkter😍😍

1 décembre 2024

Mange tak for de fine ord - det betyder alverden for os <3
Kh os

Noté 3 sur 5 étoiles

En dårlig oplevelse ud af mange gode

Jeg er normalt en trofast køber på that’s mine. Jeg synes normalt deres kundeservice er god og de reagerer hurtigt.
Denne gang ved Black friday havde jeg en mindre god oplevelse, både på hjemmesiden og kundeservice efterfølgende.. kategorien bundle var forvirrende da samme stykke tøj lå under men ikke i samme print. Den kom dog stadig op i bundle kategorien. Det kunne kundeservice ikke se noget problem i. Ærgerligt..

1 décembre 2024

Tak for din anmeldelse<3
Vi er meget kede af hvis du har haft en mindre god oplevelse. Vi har selvfølgelig taget din kritik med videre og håber du handler ved os igen en anden gang.
Kh os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde reklamation med en vare, sagen blev løst hurtigt og uden problemer.
Virkelig fin service, handler gerne her en anden gang.

4 décembre 2024

Réponse de That's Mine

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse <3 Tusind tak for den fine anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev positiv overrasket da jeg åbner…

Blev positiv overrasket da jeg åbner pakken. Har købt sengesæt til mit oldebarn som gave. Det ser ud til at det er lagt i et net ( har ikke åbnet plastposen/ gave!). Blev glad af at åbne min pakke 🤗

21 novembre 2024

Réponse de That's Mine

Vi er glade for at høre at vi har overrasket dig - vi elsker også vores små net til sengetøjet. Perfekte til en lille shoppe-tur <3 Tak for anmeldelsen.
Kh os.

Fremragende kundeservice

Jeg kontaktede That’s Mine angående en reklamation på min ordre og fik lynhurtigt svar fra kundeservice, som sendte mig en ny vare med det samme :)

5 novembre 2024

Hej Sarah.
Jeg er glad for at vi kunne løse problemet :) Håber du bliver glad for dine varer.
Kh Team That's Mine.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus