Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

For det første er det skønne ting af høj kvalitet - for det andet fik jeg super fin rådgivning, da jeg havde spørgsmål. Og så værdsætter jeg deres hurtige ekspedition af både varer og spørgsmål

Noté 5 sur 5 étoiles

Väldigt nöjd med servicen! Köpte ett spjälskydd som tyvärr inte passade. Trots att jag stötte på problem när jag skulle skicka tillbaka från Sverige så hjälpte dom mig hela vägen och höll mig nöjd. M... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker deres produkter, der er hurtig levering og det er altid de fineste ting i god kvalitet. Da pakken ankom var der et print der var blevet vendt på hovedet. Jeg skrev til kundeservice og fik svar... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

That’s mine fortjener 6 stjerner hvis det var muligt! Skide god kundeservice. Havde fx en bestilt en vare som var udsolgt, fik til gengæld gratis fragt på resten. Havde en reklamation på en tidligere... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin pour enfants
  2. Magasin de vêtements pour bébés
  3. Magasin de puériculture
  4. Magasin de vêtements pour enfants
  5. Magasin de design et de décor intérieur
  6. Magasin de jouets

Informations provenant de diverses sources externes

That's Mine er et dansk brand grundlagt i 2015. Vi designer interiør til børneværelset og babyudstyr i høj kvalitet, der appellerer til de små og henvender sig æstetisk til forældrene. I alt hvad vi gør, fokuserer vi på kvalitet og multifunktionalitet og ønsker at motivere børnene til at lege så længe som muligt.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Køber aldrig mere produkter fra That’s Mine!

Jeg har d 29/4 købt en pure sand madras gennem kidsworld. Vi købte den, efter at have læst utallige positive ting om madrassens stof, men skuffet blev vi. Madrassen er nu fnulret, snusket og slet ikke vandafvisende. Vi har endda også haft legetæppe ovenpå til tider. Jeg kontakter kidsworld og reklamere over madrassen. Kidsworld kan sagtens se vores problem og De kontakter efterfølgende that’s mine. Et par dage efter, vender that’s mine tilbage til kidsworld og siger, de ikke vil godkende reklamationen, og påstår at vi har haft Velcro på madrassen! Vi har ALDRIG haft Velcro i nærheden. Derudover er problemet på hele madrassen, og ikke kun i den ene kant.
Jeg er så skuffet og finder that’s mines beskrivelser for det rene løgn og latin. Deres produkter er hamrende dyre, men lever slet ikke op til noget unikt.
Og hold da op en dårlig kundeservice! Ydermere at komme med påstande om, hvad vi som kunder har gjort og ikke gjort, fordi de ikke vil tage deres eget møg retur eller ombytte.
Virkelig ringe produkt og service!

24 mai 2020

Super tilfreds

Jeg købte en ammepude i blå og er det den bedste ammepude jeg har prøvet! Den er høj og glider ikke væk.
Super service! Varen blev afsendt mandag og jeg modtog den tirsdag. Jeg køber helt klart gerne fra dem igen.

2 avril 2020

Réponse de That's Mine

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er glad for ammepuden.

God og hurtig levering

Bestilte tirsdag eftermiddag, og havde pakken dagen efter. Dejlige produkter. Glæder mig til min ammepude kommer inden længe😊

25 mars 2020

Hej Rikke

Tak for din søde anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte sent torsdag aften en…

Jeg bestilte sent torsdag aften en ammepude hos That’s mine og puden lå allerede klar da jeg vågnede lørdag morgen. Dejligt med hurtig levering. Jeg glæder mig til at tage puden i brug.

1 février 2020

Hej Mie

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget.

Fantastisk ammepude

Jeg bliver nødt til at komme med stor ros. Jeg har i den her uge fået jeres ammepude hjem. Jeg valgte den fordi jeg er høj og derfor har været nødt til stable puder til amning. Den her pude er genial til mit behov. Baby ligger helt stabilt uden jeg behøver holde på ham. Desuden er han også glad for "stole" funktionen.

9 janvier 2020

Hej Inge-Marie

Tusind tak for de fine ord. Vi er så glade for at høre din mening om ammepuden - og for at vide, at den gør en forskel for dig.

Høj kvalitet

Ekstreme lækre produkter af høj kvalitet 👌🏼 Super god leveringstid også👍🏼

9 janvier 2020

Hej Simone

Tusind tak for anmeldelsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flotte og gennemtænkte produkter

Super flotte og gennemtænkte produkter. En nem og overskuelig hjemmeside og super god service. Vi har både knager, hylder og et lille "skab" og ungerne er vilde med det og så pynter det så fint på børneværelserne.

Hej Julie

Tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super lækre ting & virkelig god…

Super lækre ting & virkelig god kvalitet ♥️

Ikke mindst sindssyg hurtig og god service /levering

Hej Helle

Tusind tak for de fine ord. De varmer.

Jeg er glad og tilfreds

Jeg er glad og tilfreds med de produkter jeg har fra That's Mine. Især er vi glade for madrassen herhjemme og de fine wallstickers. Vi glæder os til at købe den nye ammepude når der kommer en ny ;-)

Hej Lærke

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, I er glade for vores produkter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er virkelig glad for mine varer

Jeg er virkelig glad for mine varer! Foldemadrassen er i en virkelig god kvalitet, hvor børnegylp osv, nemt tørres af med en fugtig klud, og de fine wallstories er så smukke, og nemme at flytte, hvis de skal hænge et andet sted. :) Jeg vil på det varmeste anbefale That's Mine!!

Hej Anette

Tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flotte varer og god service

Super flotte varer og god service, her finder man noget der er lidt ud over det sædvanlige, kan klart anbefales.

Hej Helene

Tusind tak for de fine ord. De varmer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt klart anbefaling :-)

Flot hjemmeside, og overskueligt med smukke billeder, og videoer. Produkterne er høj kvalitet, og kan så meget anbefale Thatsmine. Man får helt klart glæde af produkterne :-)

Hej Linda

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Ikke pengene værd....

Servicen var ok, i hvertfald da jeg skulle betale, men desværre ikke ved reklamation.
Ikke pengene værd...

25 novembre 2019

Hej Mia

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Har du handlet via www.thatsmine.dk? Vi kan nemlig ikke finde dig i vores system. Du er velkommen til at sende en mail til camilla@thatsmine.dk, hvis vi skal kigge på din sag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Pris og kvalitet hænger desværre ikke…

Pris og kvalitet hænger desværre ikke sammen.
Virker lidt som noget børn laver i sløjd timerne (maling, et bræt, lim) ... blir ikke til flere køb.

2 septembre 2019

Hej Tanja

Vi er kede af at høre, at vores produkter ikke lever op til din forventning. Du er velkommen til at skrive til os på camilla@thatsmine.dk, hvis du ønsker at returnere produkterne.

Super smukke produkter

Super smukke knager jeg d.d. har modtaget.
Overskuelig hjemmeside, flotte produkter og hurtig levering.
Tusind tak for handlen.

Det blev godt nok lidt dyrt at købe 6 knager hjem - men de er pengene værd og vi glæder os til at få dem op.

1 février 2017

Hej Maria

Tusind tak for de fine ord. Dejligt at høre, I er glade for knagerne.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus