God pris
God pris, God kundeservice når jeg ringte inn for å få lagt til varer på en kjøreordre
Thaugland AS er en norsk, familiedrevet bedrift som ble etablert 10. mars 1913. Vi er en handelsbedrift som selger trelast, byggevarer og verktøy til proffmarkedet. I 5 generasjoner har Thaugland vært et heleid familieselskap og proffenes valg i over 100 år! Dette gjør oss til en positiv, litt annerledes bedrift – med et spesielt nært forhold til vår egen bransje, våre samarbeidspartnere, kunder og ansatte.
Vitaminveien 5, 0485, OSLO, Norvège
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Dårligste kundebehandling (Storo) jeg har opplevd noen gang i en butikk. Heldigvis var det to unge hyggelige ansatte som forsøkte å redde situasjonen.

Réponse de Thaugland
Kjøpte masse lister nylig. Fikk fantastisk bra kundeservice av André på lageret på Bjørndal. Kan virkelig anbefales!

Réponse de Thaugland
Kansellerer bestillingen fordi de ikke ville ordne med frakt selv om alternativer for levering kommer opp i bestillingen, betaling og orderen blir gjennomført. Useriøs bedrift, best å holde seg unna.

Réponse de Thaugland
Lageret med lister, utforinger, etc. i andre etasje er helt supert!!

Réponse de Thaugland
Veldig bra priser og lynrask levering.
Bestilte mandag morgen, Fikk hente melding tirsdag i lunsj tider.
Anbefales!

Réponse de Thaugland
Utrolig treig behandling. Har sendt reklamasjon på en vare til over 3000, å dem har enda ikke gitt meg noe svar!!
Edit: Har fått ny vare omsider.

Réponse de Thaugland
Raskeste kundeservice EVER... Anbefales på det sterkeste.
ALT bare rett å slett funket. Kommer Garantert med flere bestillinger hos denne forhandleren.

Réponse de Thaugland
Raskeste levering jeg har opplevd.
Fra ordrebekreftelse til pakkesporing i posten var på under 15min.
Produkt var som forventet, veldig bra.
Anbefaler å handle fra Thaugland.no

Réponse de Thaugland
God pris og veldig rask levering.
Første gang eg handlar med Thaugland, definitivt ein plass eg kan anbefale, topp score 👍

Réponse de Thaugland
Bestilte Siga tape som ble pakket og sendt omtrent en time etterpå. Svært effektivt til å være desember. Bra pris, veldig fornøyd.