Norlenka Avis

TrustScore 1.5 sur 5

L'entreprise a répondu

Bestilte isolerende vinterbukser, Icone str L. Sjekket og målte med size chart. Blei feil likevel. Dette var mer en XL enn L. Og tok ukesvis å få i posten..! Bestilte også noen sokker, de virker ok... Voir plus

L'entreprise a répondu

Katten min ble vettskremt av den interaktive ballen. Løp og gjemte seg og kom etterhvert med et skremt lite mjau. Ballen ble levert til.noen i familien. Deres katter var helt uinteressert, men ble ih... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

251 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 54 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

129 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En upålitelig virksomhet

Vi hadde varslet om at varen måtte være levert på vårt valgte leveringssted før vår avreise, men varen ble først levert lenge etter lovet dato. Og da den omsider ble levert på lokalt postkontor, var vi i et 4 ukers opphold i utandet utlandet og kunne ikke hente den. Vi kansellerte derfor kjøpet og forlangte å få pengene tilbake. Post-filialen returnerte da varen til avsender.

Vi har skrevet en mengde eposter som blir besvart med at de beklager at de forestår vår frustrasjon og at de skal undersøke med sine 'team,' Bare bløff. Disse 'undersøkelsene' førte aldri til noe og det har nå gått 4 måneder uten at vi har sett noe til tilbakebetalingen.

Styr unna denne upålitelige nettbutikken!

28 février 2026

Hei,

takk for at du deler opplevelsen din. Vi beklager at leveringen ble forsinket, spesielt når dere hadde gjort oss oppmerksom på at varen måtte ankomme før avreise. Vi forstår hvor frustrerende det må ha vært at pakken ble returnert til avsender, og at dere fortsatt venter på tilbakebetalingen etter flere måneder og gjentatte henvendelser.

Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha. Del gjerne ordrenummeret og e-postadressen som ble brukt ved bestillingen via Trustpilot. Da vil vi gjennomgå leveringen, returen og statusen på tilbakebetalingen, slik at vi kan finne en løsning så raskt som mulig.

Med vennlig hilsen,

Svindel

Svindel, elendige produkter😤 Kjøpte dyse til haveslange og dette er bare svindel!!!!

28 juillet 2026

Hei,

takk for at du deler opplevelsen din. Vi beklager å høre at du er så misfornøyd med dysen til hageslangen og at produktet ikke levde opp til forventningene dine. Vi forstår hvor skuffende dette må ha vært.

Del gjerne ordrenummeret og e-postadressen som ble brukt ved bestillingen via Trustpilot. Da kan vi undersøke saken nærmere og se på hvilke løsninger vi kan tilby.

Med vennlig hilsen,

Svindel

Svindel, ikke kjøp noe her.
Varen jeg har fått er ikke den samme som var avbildet i annonsen.

22 juillet 2026

Hei,

det er leit å høre at du sitter igjen med denne opplevelsen. Vi ønsker gjerne å forstå hva som har skjedd og undersøke saken nærmere.

Del gjerne ordrenummeret ditt og e-postadressen som ble brukt ved bestillingen via Trustpilot. Da kan vi kontrollere bestillingen og se hva vi kan gjøre for å hjelpe.

Norlenka-teamet

Disse folka driver kun med lureri

Disse folka driver kun med lureri. De markedsfører produkter som fraviker ordinær vare. Selv når mann ordrett sier jeg ønsker å reklamere, så skal de sende deg til en annen avdeling. De haler ut tiden og er ikke seriøse. De bør saksøkes av alle!!

9 juillet 2026

Hei,

takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi beklager å høre at du føler deg skuffet over både produktet og håndteringen av reklamasjonen. Vi forstår at det er frustrerende når du opplever at saken ikke blir fulgt opp slik du forventet.

Vi ønsker gjerne å undersøke dette nærmere. Vennligst del ordrenummeret ditt og e-postadressen som ble brukt ved bestillingen her via Trustpilot. Da kan vi gjennomgå både reklamasjonen og kommunikasjonen rundt saken for å finne en passende løsning.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette. Vi setter pris på tilbakemeldingen din og ønsker å hjelpe deg videre.

Norlenka-teamet

Elendig produkt og elendig service

Elendig produkt og elendig service, styr unna

2 juillet 2026

Hei,

det er leit å høre at du er misfornøyd med både produktet og servicen du har mottatt. Vi ønsker gjerne å forstå hva som har skjedd og undersøke saken nærmere.

Vennligst del ordrenummeret ditt og e-postadressen som ble brukt ved bestillingen her via Trustpilot. Da kan vi gjennomgå ordren, produktproblemet og kommunikasjonen med kundeservice for å se hvordan vi best kan hjelpe deg.

Takk for tilbakemeldingen.

Rask levering

Rask levering, produkt jeg har kjøpt, virker bra, så langt.

17 juillet 2026

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er flott å høre at leveringen gikk raskt, og at produktet fungerer bra så langt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din, og håper du får mye glede av kjøpet.

Norlenka-teamet

dere bare lurer folk tar penger og…

dere bare lurer folk tar penger og leverer ikke ting som blir bestilt i avtalt tid. dere svindler en varer ble bestilt den 8juli skulle leveres løpet av to dager og den er ikke kommet frem 17.7. 2026

8 juillet 2026

Hei,

Vi beklager oppriktig at bestillingen din fra 8. juli 2026 fortsatt ikke var levert 17. juli, selv om du fikk opplyst en leveringstid på to dager. Vi forstår godt at dette oppleves både frustrerende og tillitssvekkende.

Vi ønsker å undersøke hvor pakken befinner seg, hvorfor den lovede leveringstiden ikke ble overholdt, og hvordan saken kan løses. Vennligst oppgi e-postadressen som ble brukt ved kjøpet, samt ordrenummeret ditt, gjennom vår forespørsel om mer informasjon på Trustpilot.

Da kan vi finne bestillingen og gi deg et konkret svar om levering eller tilbakebetaling.

Vi beklager forsinkelsen, den manglende informasjonen og frustrasjonen dette har medført.

Med vennlig hilsen.

Etter flere e- poster at bestillingen…

Etter flere e- poster at bestillingen min er på vei og kommer frem snart, fikk jeg melding at sendingen mislykkes og jeg må ta kontakt med transportøren.
Norlenka Kunderservice svarer ikke på e- posten.

7 juillet 2026

Hei,

Vi beklager at du først fikk flere meldinger om at bestillingen snart ville komme frem, og deretter beskjed om at leveringen hadde mislyktes. Vi forstår hvor frustrerende det er å bli henvist til transportøren samtidig som du ikke får svar fra vår kundeservice.

Vi ønsker å undersøke sporingen, årsaken til den mislykkede leveringen og hva som må gjøres videre. Vennligst oppgi e-postadressen som ble brukt ved kjøpet og ordrenummeret ditt gjennom vår forespørsel om mer informasjon på Trustpilot.

Da kan vi finne bestillingen, kontakte riktig leveringspartner ved behov og gi deg et konkret svar om ny levering eller en annen passende løsning.

Vi beklager den uklare informasjonen og mangelen på oppfølging.

Team Norlenka

det var veldig bra produkt er veldig…

det var veldig bra produkt er veldig fornøyd med det

6 juillet 2026

Norlenka-teamet

Sendinger tar litt for lang tid

Sendinger tar litt for lang tid. Selv om det må innom toll.

27 juin 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår at leveringstiden kan oppleves som for lang, selv når sendingen må gjennom tollbehandling.

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre leveringsinformasjonen og gjøre forventet leveringstid tydeligere.

Takk for tålmodigheten, og vi håper du ellers er fornøyd med kjøpet.

Norlenka-teamet

Kjøpt 2 hårfarger som skulle farge…

Kjøpt 2 hårfarger som skulle farge grått hår til svart farge. Shampoo kom men de var uten noe farge bare blankt shampoo. Klagde men til ingen nytte.

19 juin 2026

Hei,

Vi beklager oppriktig at de to hårfargene du mottok ikke ga noen fargeeffekt, selv om de skulle dekke grått hår og gjøre det svart. Vi forstår hvor skuffende det er å motta det som fremstår som vanlig, blank sjampo i stedet for produktet som ble beskrevet.

Vi beklager også at klagen din ikke førte til en tilfredsstillende løsning. Vennligst oppgi e-postadressen som ble brukt ved kjøpet og ordrenummeret ditt gjennom vår forespørsel om mer informasjon på Trustpilot. Dersom du allerede har sendt bilder eller video, trenger du ikke sende dem på nytt.

Da kan vi gjennomgå produktet, den tidligere kommunikasjonen og vurdere en passende løsning.

Team Norlenka

Synd jeg ikke sjekket anmeldelser før…

Synd jeg ikke sjekket anmeldelser før jeg handlet. Det jeg handlet var ubrukelig , og det var ingen vilje til å ta produktet tilbake. Dårlige produkter og dårlig service

21 juin 2026

Hei,

Vi beklager oppriktig at produktet du mottok var ubrukelig, og at du ikke opplevde noen reell vilje til å hjelpe deg med retur. Vi forstår godt hvorfor dette har gitt deg et svært dårlig inntrykk av både produktkvaliteten og kundeservicen.

Vi ønsker å gjennomgå produktet, returforespørselen din og den tidligere kommunikasjonen. Vennligst oppgi e-postadressen som ble brukt ved kjøpet og ordrenummeret ditt gjennom vår forespørsel om mer informasjon på Trustpilot. Dersom du allerede har sendt bilder eller annen dokumentasjon, trenger du ikke sende dette på nytt.

Da kan vi vurdere saken konkret og se på en mer passende løsning.

Vi beklager den skuffende opplevelsen og tapet av tillit.

Norlenka selger LURIUM

Norlenka selger et produkt som skal forbedre sikten gjennom frontruten noe helt hinsides. PRoduktet er reinspikka lurium, og virksomheten er et rent svindelforetak.

2 juin 2026

Réponse de Norlenka

Hi Per Morten, we understand your concern and would like the opportunity to assist you further.

Please contact our customer support team at kundeservice@norlenka.no so we can review your case and work toward a resolution.

Thank you, and we look forward to hearing from you.

Dette er bare svada. Ikke kjøp noe her!

Produktet er noe helt annet enn vist i nettbutikken. De har ikke retur så du må selv betale for å sende plastikk skrotet deres tilbake til Kina. Dette er ren forsøpling av kloden vår.
De gjemmer seg bak et nordisk navn for å virke som et seriøst nettsted, men det er det dessverre ikke. Anbefaler på det sterkeste å ikke handle her.

31 mai 2026

Hei,

Vi beklager oppriktig at produktet du mottok var helt annerledes enn det som ble vist i nettbutikken. Vi forstår godt hvor misvisende og frustrerende det føles når varen ikke samsvarer med bildene eller beskrivelsen, og du samtidig blir bedt om å betale en kostbar retur til Kina.

Informasjon om produktet, hvor det sendes fra og hvordan returprosessen fungerer, skal være tydelig før kjøpet. Vi tar også bekymringen din om unødvendig frakt, emballasje og miljøbelastning på alvor.

Vennligst oppgi e-postadressen som ble brukt ved kjøpet og ordrenummeret ditt gjennom vår forespørsel om mer informasjon på Trustpilot. Dersom du allerede har sendt bilder eller dokumentasjon, trenger du ikke sende dette på nytt. Vi ønsker å gjennomgå produktavviket, informasjonen på nettsiden og returløsningen du ble tilbudt.

Vi beklager den manglende åpenheten, den skuffende produktkvaliteten og tapet av tillit.

Styr unna

Styr unna. Dette er et firma som ikke følger Norsk forbrukerlovgivning. Ikke mulig å heve kjøp slik man kan i Norge.

12 mars 2026

Hei,

Vi beklager oppriktig at du opplevde at det ikke var mulig å heve kjøpet, og at løsningen du ble tilbudt ikke samsvarte med det du forventer som norsk forbruker.

Vi kan ikke foreta en juridisk vurdering i et offentlig svar, men vi tar bekymringen din om angrerett, returvilkår og norsk forbrukerlovgivning på alvor. Vi ønsker å gjennomgå bestillingen, returforespørselen og kommunikasjonen du har mottatt.

Vennligst oppgi e-postadressen som ble brukt ved kjøpet og ordrenummeret ditt gjennom vår forespørsel om mer informasjon på Trustpilot. Dersom du allerede har sendt dokumentasjon, trenger du ikke sende den på nytt.

Vi beklager den vanskelige prosessen og tapet av tillit.

Latterlig dårlig kundeservice

Latterlig dårlig kundeservice. Selger varer som ikke leverer det de beskriver. Mottok skadet varer, reklamerte og sa at jeg ikke ønsket nytt og at jeg ønsket kansellering, men de hadde allerede sendt nye varer uten at jeg ble spurt. Har sendt utallige mail men de innrømmer ingen feil. STYR UNNA FOR ALL DEL - LURER KJØPERE MED DÅRLIGE VARER - NULL KUNDESERVICE

22 mai 2026

Hei,

Vi beklager oppriktig at du mottok en skadet vare, og at en ny vare ble sendt før ønsket ditt om kansellering var avklart. Vi forstår hvor frustrerende det er å ha gjort det tydelig at du ikke ønsket en erstatningsvare, men likevel oppleve at saken ble håndtert uten at du ble hørt.

Vi beklager også at du har måttet sende gjentatte e-poster uten å få et konkret svar eller en tilfredsstillende løsning. Vennligst oppgi e-postadressen som ble brukt ved kjøpet og ordrenummeret ditt gjennom vår forespørsel om mer informasjon på Trustpilot. Dersom du allerede har sendt bilder og dokumentasjon, trenger du ikke sende dette på nytt.

Vi ønsker å gjennomgå den skadede varen, kanselleringsforespørselen, erstatningsforsendelsen og hele kommunikasjonen i saken, slik at den kan vurderes individuelt og du kan få et tydelig svar.

Vi beklager den mangelfulle håndteringen og tapet av tillit dette har medført.

Team Norlenka

Bestilte en lekker kjole i et tydlig…

Bestilte en lekker kjole i et tydlig mykt stoff, som falt nydelig rundt modellen, fikk en stiv nylonkjole, ikke likt stoff i det hele tatt, stiv og blank.
Har klagd, sendt inn bilde av annonsen og av den jeg fikk....
Svaret fra kundeservice er, de er tilnærmet like.... noe de ikke er, derfor kan jeg ikke få godkjent refusjon. Må sende retur til Kina, så blir det vurdert der, før jeg eventuelt får refusjon.
Betalte kjolen, kastet den i søpla og vil advare ALLE mot dette firmaet !

13 mai 2026

Hei,

Vi beklager oppriktig at kjolen du mottok var så forskjellig fra produktet som ble vist i annonsen. Når stoffet fremstilles som mykt og fallende, men varen i stedet oppleves som stiv, blank og i et helt annet materiale, forstår vi godt hvorfor du reagerer.

Det er også svært beklagelig at bildene du sendte inn ikke førte til en reell vurdering av forskjellene, og at du kun ble henvist til retur til Kina før en eventuell refusjon kunne vurderes. Når du allerede har dokumentert både annonsen og varen, skal svaret være konkret og individuelt.

Vennligst oppgi e-postadressen som ble brukt ved kjøpet og ordrenummeret ditt gjennom vår forespørsel om mer informasjon på Trustpilot. Du trenger ikke sende inn bildene på nytt. Vi ønsker å gjennomgå produktbeskrivelsen, dokumentasjonen og den tidligere behandlingen av reklamasjonen.

Vi beklager den misvisende produktopplevelsen, den utilfredsstillende håndteringen og tapet av tillit.

Fortsatt like ELENDIG

Fortsatt like ELENDIG!
Feil bukser, feil størrelser, elendig kvalitet, ekstremt kritikkverdig kundeservice.
Ingen retur info i forsendelsen og når jeg tar kontakt … med en robot, blir jeg henvist til en nettside! Her blir jeg bedt om å sende varer i retur til Kina .. PÅ EGET ANSVAR.
For all del. Handle at annet sted!

6 avril 2026

Hei,

Vi beklager oppriktig at du mottok feil bukser i feil størrelser og med en kvalitet som ikke svarte til forventningene. Vi forstår også frustrasjonen over at det ikke fulgte med tydelig returinformasjon, og at du kun ble møtt av automatiske svar og henvist til en nettside.

Det er særlig beklagelig at eneste oppgitte løsning var å returnere varene til Kina på eget ansvar. En returprosess skal være tydelig og saken din skal vurderes konkret, ikke bare besvares av en robot.

Vennligst oppgi e-postadressen som ble brukt ved kjøpet og ordrenummeret ditt gjennom vår forespørsel om mer informasjon på Trustpilot. Dersom du allerede har sendt bilder eller annen dokumentasjon, trenger du ikke sende dette på nytt. Vi ønsker å gjennomgå de feilaktige varene, størrelsene, returforespørselen og kommunikasjonen du har mottatt.

Vi beklager den dårlige produktkvaliteten, den krevende returprosessen og den mangelfulle kundeservicen.

Team Norlenka

Hold dere langt unna dette firmaet!!!

Hold dere langt unna dette firmaet!!!. Ozzy bottlen kom aldrig til oss. Er over 5mnd siden bestillingen. Svindel!!!

10 décembre 2025

Hei,

Vi beklager oppriktig at Ozzy-flasken aldri kom frem, selv etter mer enn fem måneder. Vi forstår fullt ut at en så ekstrem forsinkelse uten en løsning har ødelagt tilliten din.

Vennligst oppgi e-postadressen som ble brukt ved kjøpet og ordrenummeret ditt gjennom vår forespørsel om mer informasjon på Trustpilot. Da kan vi undersøke sporingen, den tidligere kommunikasjonen og hvorfor saken fortsatt ikke er avsluttet.

Vi ønsker å gi deg et konkret svar om leveringen og tilbakebetalingen, ikke enda en generell statusoppdatering.

Vi beklager den manglende leveringen, den urimelig lange ventetiden og frustrasjonen dette har medført.