Norlenka Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Vi hadde varslet om at varen måtte være levert på vårt valgte leveringssted før vår avreise, men varen ble først levert lenge etter lovet dato. Og da den omsider ble levert på lokalt postkontor,... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte isolerende vinterbukser, Icone str L. Sjekket og målte med size chart. Blei feil likevel. Dette var mer en XL enn L. Og tok ukesvis å få i posten..! Bestilte også noen sokker, de virker ok... Voir plus

L'entreprise a répondu

Disse folka driver kun med lureri. De markedsfører produkter som fraviker ordinær vare. Selv når mann ordrett sier jeg ønsker å reklamere, så skal de sende deg til en annen avdeling. De haler ut tiden... Voir plus

L'entreprise a répondu

Katten min ble vettskremt av den interaktive ballen. Løp og gjemte seg og kom etterhvert med et skremt lite mjau. Ballen ble levert til.noen i familien. Deres katter var helt uinteressert, men ble ih... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

251 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 54 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

129 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Grei og rask handel

23 février 2026

Réponse de Norlenka

Takk, Synnøve Beate Rist Kildal, for din 4-stjerners anmeldelse! Vi er glade for å høre at du hadde en rettferdig og rask transaksjonsopplevelse hos oss. Vi setter pris på tilbakemeldingen din og ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!

Dropship / Temuvarer til overpris.

Dropship / Temuvarer til overpris.
Markedsføring stemmer ikke med varene man kjøper.
Bedrageributikk som selger fra fjernlager i Kina - lang leveringstid.
Dårlig kundeservice og returpolicy.
Styr unna folkens !!

20 février 2026

Réponse de Norlenka

Vi beklager virkelig å høre om din negative opplevelse. Vi streber etter å tilby produkter av høy kvalitet og effektiv service. Vennligst kontakt vår kundeservice på kundeservice@norlenka.no med opplysninger om bestillingen din, så vil vi gjøre vårt beste for å løse problemet så raskt som mulig. Din tilbakemelding er verdifull for oss i vårt arbeid med å forbedre oss.

Svindel

Svindel
Sender ikkje ut varen

10 janvier 2026

Réponse de Norlenka

Vi beklager virkelig for ubehaget. Vennligst kontakt vårt kundeserviceteam på kundeservice@norlenka.no med bestillingsdetaljene dine, så skal vi undersøke saken og hjelpe deg videre.

Takk for tålmodigheten.

Produktene var ok

Produktene var ok. Lang tid før pakken kom. Bruksanvisning ikke på norsk.

10 février 2026

Takk for tilbakemeldingen.

Vi er glade for å høre at produktene var tilfredsstillende. Vi beklager forsinkelsen i leveransen og den manglende norske bruksanvisningen.

Vi vil ta dine kommentarer i betraktning for å forbedre vår service i fremtiden.

Svindel!!!

Svindel!!!
Ikke levert varer som er bestilt og betalt.
Ikke refundert beløp. Selv ikke etter gjentatte purringer.

21 février 2026

Réponse de Norlenka

Vi beklager ulempene du har opplevd.

Vennligst kontakt vår kundeservice på kundeservice@norlenka.no med opplysninger om bestillingen din, så vil vi undersøke saken nærmere for å løse den så raskt som mulig.

Takk for tålmodigheten.

Katten ble skremt

Ballen ble levert til.noen i familien. Deres katter var helt uinteressert, men ble ihvertfall ikke skremt

19 février 2026

Hei,

takk for at du deler erfaringen din. Vi beklager at den interaktive ballen skremte katten din i stedet for å skape lek og nysgjerrighet. Vi forstår godt at dette var ubehagelig å oppleve.

Katter reagerer ulikt på lyd og bevegelse, og det er leit å høre at heller ikke de andre kattene viste interesse for produktet. Vi setter pris på den ærlige tilbakemeldingen din og tar den med videre i vurderingen av produktet og hvordan det presenteres.

Ikke bruk Norlenka.no

Ikke bruk Norlenka.no!
Jeg bestilte et endoskopkamera, og da jeg mottok og testet produktet, viste det seg at kvaliteten var mye dårligere enn det som ble oppgitt i produktbeskrivelsen på nettsiden deres. Leveringen tok omtrent en måned.
Jeg kontaktet kundeservice for å returnere varen, og da fikk jeg vite at den må sendes tilbake til Kina. Returkostnaden vil være like høy som, eller til og med høyere enn, selve produktets pris.
På nettsiden deres står det at produktet har en vurdering på 4,8 av 5,0. Dette er åpenbart misvisende, fordi et produkt med så lav kvalitet ikke kan ha en så høy vurdering. Dette bekreftes også av anmeldelsene på Trustpilot.no.
ANBEFALES IKKE PÅ DET STERKESTE.

16 février 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi beklager at endoskopkameraet ikke levde opp til forventningene dine, at leveringstiden var lengre enn forventet, og at returprosessen opplevdes både kostbar og frustrerende.

Vi ønsker å undersøke saken din nærmere, inkludert produktets kvalitet, informasjonen som var tilgjengelig ved kjøpet, leveringstiden og returveiledningen du mottok. Svar gjerne på informasjonsforespørselen vår via Trustpilot med **e-postadressen som ble brukt ved bestillingen**, samt **ordrenummeret ditt**.

Når vi har opplysningene, vil vi gjennomgå bestillingen, produktbeskrivelsen, den tidligere kommunikasjonen og returprosessen for å vurdere en passende løsning.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

Kjøpte 3 overlevels lightere som jeg er…

Kjøpte 3 overlevels lightere som jeg er fornød med.

16 février 2026

Hei,

tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig fint å høre at du er fornøyd med de tre overlevelseslighterne.

Vi setter stor pris på støtten din og håper du får god nytte av dem.

Elendig nettside & kundeservice

Norlenka leverer ikke produkt ihht til hva som ligger ute på nettsiden. Og ved klage/reklamasjon er det umulig å komme gjennom hos kundeservice. - Produkter ligger ute med bilder/løsninger som ikke stemmer med hva som blir levert.

7 novembre 2025

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi beklager at produktet du mottok ikke svarte til bildene og informasjonen på nettsiden, og at du i tillegg har hatt problemer med å få kontakt med kundeservice.

Vi ønsker å undersøke saken nærmere, inkludert hvilket produkt som ble bestilt, hva som faktisk ble levert, og hvilke henvendelser du tidligere har sendt. Svar gjerne på informasjonsforespørselen vår via Trustpilot med **e-postadressen som ble brukt ved bestillingen**, samt **ordrenummeret ditt**.

Når vi har opplysningene, vil vi gjennomgå bestillingen, produktbeskrivelsen, bildene og tidligere kommunikasjon for å vurdere en passende løsning.

IKKE BRUK NORLENKA!!!!

JEG SIER DET IGJEN: IKKE BRUK NORLENKA!

Jeg bestilte en vare, men ombestemte meg kanskje raskt. Typ under en time etter bestilling var sendt. Sendt en mail om avbestilling. Noe som er enkel sak å kansellere bestilling, om firmaet hadde vært i Norge. da de ugir seg for å være norske!! Men nei!!!
Fikk så mail tilbake om at det allerede var for seint på grunn av automatisert behandlingssystem. Dette systemet har de for at forsendingen skal gå raskt... men det tok fremdeles 2 uker før vare kom... fra Kina.
Ville så sende varen i retur, men...
Retur skjemaet er på FRANSK! og returen skal da sendes (tilbake) til Kina...
Og ikke nok med det...Retur betales av kunden, og det er jo ikke billig.. Som (vel) da tvinger kunden til å la være...

SÅ HOLD DEG LANGT UNNA Å BESTILL NOE FRA NORLENKA!! Hadde det vært vært mulig for ingen stjerner, hadde det blitt det!

12 février 2026

Hei,

Takk for at du beskriver hele forløpet. Vi beklager at du ikke fikk stoppet bestillingen kort tid etter kjøpet, at leveringen likevel tok rundt to uker, og at returprosessen opplevdes både uklar og kostbar.

Vi forstår også frustrasjonen over å motta et returskjema på fransk og få beskjed om at varen må sendes til Kina for egen regning.

Vi ønsker å gjennomgå saken din nærmere, inkludert tidspunktet for avbestillingen, svaret du mottok, leveringsforløpet og returvilkårene som ble oppgitt. Svar gjerne på informasjonsforespørselen vår via Trustpilot med **e-postadressen som ble brukt ved bestillingen**, samt **ordrenummeret ditt**.

Når vi har opplysningene, vil vi undersøke tidligere kommunikasjon og vurdere hvilken løsning som kan være passende.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

Bestilte en pakke med ting som folk…

Bestilte en pakke med ting som folk ikke hadde hentet 🙃men det det var bare driften i pakka 🤨ingen ting som var vært noe.

12 février 2026

Hei,

det beklager vi å høre. Vi forstår skuffelsen når pakken ble markedsført som varer andre ikke hadde hentet, men innholdet du mottok ikke hadde noen reell verdi for deg.

Vi ønsker gjerne å undersøke bestillingen nærmere. Del ordrenummeret ditt og e-postadressen som ble brukt ved kjøpet via Trustpilot. Da kan vi gjennomgå produktbeskrivelsen, innholdet i pakken og se hvilken løsning som kan være aktuell.

Vi beklager at kjøpet ikke svarte til forventningene dine.

Norlenka-teamet

Hold dere unna dette firmaet!!

11 février 2026

Hei,

det er leit å høre at du sitter igjen med en så negativ opplevelse. Vi ønsker gjerne å forstå hva som har skjedd og undersøke saken nærmere.

Del gjerne ordrenummeret ditt og e-postadressen som ble brukt ved bestillingen via Trustpilot. Da kan vi finne bestillingen, gå gjennom saken og se hva vi kan gjøre for å hjelpe.

Dette er dropshipping fra Kina

Norlenka.no utgjør seg for å være ein norsk butikk, det er den dessverre ikkje.
Eg bestillte ei jakke til hunden 25. januar, denne vart ikkje mottatt før 9. februar.
På sida deiras stod det 6-9 dagar.
Eg trudde den vart sendt frå Oslo der dei har adressa si, men det er dropshipping frå Kina.
Jakka var for stor for hunden.
Skal den sendast tilbake må eg sende den til Kina.

25 janvier 2026

Hei,

takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi beklager at leveringen tok lengre tid enn forventet, og at jakken ikke passet hunden din. Vi forstår også at det er skuffende når returprosessen oppleves mer komplisert enn du hadde regnet med.

Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken din. Del gjerne ordrenummeret ditt og e-postadressen som ble brukt ved bestillingen via Trustpilot. Da kan vi gjennomgå leveringen, returalternativene og bestillingen din for å finne en passende løsning.

Vi beklager at opplevelsen ikke svarte til forventningene dine.

Ikkje så verst

Ikkje så verst

10 février 2026

Hei,

takk for anmeldelsen din! Vi er glade for at du hadde en grei opplevelse, og setter pris på at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen.

Vi håper å kunne gi deg en enda bedre opplevelse neste gang.

Total bullshit side

Total bullshit side. They are advertising high quality products and you get some s**t from China. I ordered a vest that will help with the posture and I got some smelly looks like used belt that is horrible and with terible quality. Stay away from this place if you dont want to throw away your money. O yes i tired to make a retur and was told i have to send and pay for the retur to China myself. No thank..never again.

9 février 2026

Hello,

we are very sorry to hear about your experience. We understand how disappointing it is to receive a product that appears very different from the quality shown in the advertisement, especially when it arrived with an unpleasant smell and seemed unusable.

We also understand your frustration with being asked to pay for a return to China. Please share your order number and the email address used for the purchase through Trustpilot. We would like to review the product listing, your return request, and the options available for resolving this fairly.

We apologize that the product and return process did not meet your expectations.

Kind regards,
The Norlenka Team

Bestilte et ørekamera

Bestilte et ørekamera , fikk varen levert uten eske ,pakke inn i bobleplast og pose. Ingen bruksanvisning . Ubrukelig

9 février 2026

Hei,

det beklager vi å høre. Vi forstår godt frustrasjonen når ørekameraet blir levert uten originalemballasje og bruksanvisning, slik at produktet i praksis blir vanskelig eller umulig å bruke.

Del gjerne ordrenummeret ditt og e-postadressen som ble brukt ved bestillingen via Trustpilot. Da kan vi undersøke pakking, produktinnhold og hvilken løsning som er mulig, for eksempel ny bruksanvisning, erstatning eller refusjon.

Vi beklager den dårlige opplevelsen.

Moppesytem

Bestillte en liten mopp som ved et trykk fester kluten selv og også slipper den etter bruk. Altså: moppens funksjon fungerer ikke. Tok kontakt og etter mange mailer fikk jeg beskjed om at jeg brukte den feil. Fikk tilsendt en video fra de om rett bruk. Det som er så rart med dette var at de sa jeg ikke måtte støtte den mot benken eller gulvet for å bruke den men feste den i lufta. Videoen fra de viser tydelig av de bruker gulvet for å feste moppen. Når det er sagt så er det ikke bruken men selve festeteknikken som ikke virker hos meg. Nå sendt jeg de ny mail med video som de bruker for å selge den, venter spent på svar.

2 février 2026

Hei,

takk for at du tok deg tid til å beskrive opplevelsen din. Vi beklager at moppen ikke fungerer som forventet, og at du fortsatt ikke har fått en tilfredsstillende løsning.

Vi forstår at dette er frustrerende, spesielt når du har fulgt instruksjonene, sett videoen og til og med sendt oss en egen video som viser problemet. Vi ønsker å undersøke saken grundig.

Del gjerne ordrenummeret ditt og e-postadressen som ble brukt ved bestillingen via Trustpilot. Da kan vi gjennomgå kommunikasjonen, videoene og produktet for å finne en passende løsning.

Vi beklager opplevelsen og håper vi får muligheten til å rette opp i dette.

Norlenka-teamet

Norlenka utgir seg for å være et norsk…

Norlenka utgir seg for å være et norsk firma og krever likevel at kunden betaler alle importavgifter så vær OBS!

Jeg kansellerte bestillingen min ved å sende mail til firmaet til oppgitt mailadresse innen få minutter etter bestilling og fikk mail tilbake om at det allerede var for seint på grunn av automatisert behandlingssystem.

Retur må i så fall betales fullt ut av meg som kunde og varene sendes fra Asia.

Scam å bruke .no adresse og ikke følge norsk forbrukerlov

4 février 2026

Hei,

takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi beklager at du opplevde både kanselleringen og returprosessen som frustrerende, og vi forstår at dette har skapt skuffelse.

Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken din. Del gjerne ordrenummeret ditt og e-postadressen som ble brukt ved bestillingen via Trustpilot. Da kan vi gjennomgå tidslinjen for kanselleringsforespørselen, kommunikasjonen du har hatt med oss og returmulighetene for bestillingen din.

Vi beklager at opplevelsen ikke levde opp til forventningene dine.

Urimelig returpolicy

Jeg mottok en varmebukse mange uker etter bestilling. Da jeg skulle prøve den viste det deg at den er altfor kort i bena
Jeg vil returnere men får beskjed om å sende den til Kina!
Dette kan jo ikke være lovlig for en norsk butikk.

28 janvier 2026

Hei,

takk for at du deler opplevelsen din. Vi beklager at varmebuksen brukte lang tid på å komme frem, og at størrelsen ikke passet som forventet. Vi forstår også at returprosessen oppleves frustrerende når du blir bedt om å sende varen til Kina.

Vi ønsker gjerne å undersøke saken din nærmere. Del ordrenummeret ditt og e-postadressen som ble brukt ved bestillingen via Trustpilot. Da kan vi gjennomgå bestillingen, størrelsesinformasjonen og retursaken for å se hvilken løsning som er mulig.

Vi beklager at opplevelsen ikke levde opp til forventningene dine.

Styr unna jalla nettbutikken Norlenka

Bestilte noen som ikke var som beskrevet i annonsen. Da jeg fikk de klaget jeg og sa de ikke virket som de skulle. Jeg kunne få retur og betale frakten til Kina selv eller 20% på neste bestilling. Som om jeg noen gang kommer til å kjøpe noe fra Norlenka mer. Det er jo svindel så det holder. De vet at ingen gidder å sende ting til Kina som koster mer enn verdien på varen. De gir seg ut for å være norske helt til det blir spørsmål om retur. Da blir alt plutselig vanskelig i forhold til returpolicy. Styr unna dette, jeg melder ifra til Klarna også for dette har jeg ikke tenkt å finne meg i. Så håper jeg de kan hjelpe å få stoppet fakturaen og at selskaper skal få lov å svindle folk på denne måten

14 janvier 2026

Hei,

vi beklager at produktet ikke svarte til beskrivelsen, og at løsningen du fikk tilbud om opplevdes som utilstrekkelig. Vi forstår godt at det er frustrerende å bli bedt om å betale returfrakt til Kina når kostnaden kan være høy i forhold til varens verdi.

Del gjerne ordrenummeret ditt og e-postadressen som ble brukt ved bestillingen via Trustpilot. Da kan vi gjennomgå produktet du mottok, den tidligere kommunikasjonen, returvilkårene og fakturastatusen for å se nærmere på en passende løsning.

Vi beklager at saken har skapt så mye frustrasjon og mistillit.