Vi hadde varslet om at varen måtte være levert på vårt valgte leveringssted før vår avreise, men varen ble først levert lenge etter lovet dato. Og da den omsider ble levert på lokalt postkontor,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte isolerende vinterbukser, Icone str L. Sjekket og målte med size chart. Blei feil likevel. Dette var mer en XL enn L. Og tok ukesvis å få i posten..! Bestilte også noen sokker, de virker ok... Voir plus
L'entreprise a répondu
Disse folka driver kun med lureri. De markedsfører produkter som fraviker ordinær vare. Selv når mann ordrett sier jeg ønsker å reklamere, så skal de sende deg til en annen avdeling. De haler ut tiden... Voir plus
L'entreprise a répondu
Katten min ble vettskremt av den interaktive ballen. Løp og gjemte seg og kom etterhvert med et skremt lite mjau. Ballen ble levert til.noen i familien. Deres katter var helt uinteressert, men ble ih... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 54 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Bestilte også noen sokker, de virker ok.
Men styr unna, om du ikke er utstyrt med ekstra god tålmodighet og vet eksakt str på denne nettsiden..

Réponse de Norlenka
Jeg skulle absolutt ha sjekket her inne før jeg bestilte da jeg ser at flere skriver det samme som meg, denne 'votten' til å ta dyrehår fungerer absolutt IKKE og den såkalte 'klemme moppen' fungerer heller IKKE!! Til advarsel for alle, IKKE bestill noe herfra, du kan like godt brenne penger i peisen! Og, hvordan skal vi få returnere denne dritten? Der er ingen returlapp i pakken!

Réponse de Norlenka
Produktet som vises i annonsen og det som er mottatt i posten er ikke det samme.
Produktbildet viser t det skal inneholde oppladbart batteri men produktet kom uten batteri.
Kontakt med kundeservice gir ingen løsning.
De sier jeg kan returnere varen, men da må det sendes til Kina, noe som koster mer enn varen koster.
Nettbutikken fremstår som Norsk men det er den ikke.

FY!!!!
Mottok noe som skulle ta dyrehår.
Så helt supert ut på reklamen, men det fester seg ikke et eneste hårstrå.
At det går ann å selge sånt drit.
De gjør det selvfølgelig nesten umulig å returnere og opererer med 14 dagers returrett.
Styr unna!!!

Bare dritt ,oppladbare lame r varer ikke lenge 😡
Angrer på at jeg kom over denne nettsiden. Bestilte noe som så ganske kjekt ut, men da jeg fikk det passet det ikke. Bortkasta kjøp og veldig irriterende.
Når det gjelder selve nettsiden så skulle jeg nok sjekket nærmere, men når det sto .no etter norlenka på nettsiden, trodde jeg de hadde et kontor eller noe lokale etc i Norge (eller i hvert fall i Europa), men ved retur så må det sendes til Kina og det koster nesten like mye som pakka jeg fikk tilsendt, så det er ikke verdt det.
Kundeservice syntes det var "leit" at jeg ikke fikk bruk for det jeg hadde kjøpt og at jeg kan få 20% rabatt på neste vare. Særlig jeg går på den smellen en gang til.
Dritt. De tar penger for forsikring uten at du har bedt om det. Styr unna
Elendig kvalitet,melte fra om dette med de samme,vil ikke refundere,til alle der ute.svindel til 1000.
Svindel og elendig kvalitet – styr unna
Jeg bestilte fra Norlenka og dette var en ekstremt dårlig opplevelse. Produktet jeg mottok hadde veldig lav kvalitet og samsvarte ikke i det hele tatt med beskrivelsen på nettsiden. Prisene deres er altfor høye i forhold til det man faktisk får.
Kundeservice var lite hjelpsom, og i stedet for en ordentlig løsning prøver de å “kompensere” med en rabattkode. Jeg kommer aldri til å handle her igjen, og jeg anbefaler alle å styre unna.
Bestiller sokker som først og fremst ikke fungerer men når du skal sende de tilbake må jeg sende det til Kina/ Japan og med sporing.
Da koster det meg mer og sende tilbake enn og beholde.
Aldrig skal jeg kjøpe noe der.
Utgir seg for å være norsk selskap. Alt kommer fra Kina og det står det ikke noe om. Ved retur så må du sende tilbake selv til Kina. Svindel og dårlig service.
Jeg kjøpte tre av disse tingene. De sendte meg én, . Ingen kjøper noe herfra. Dette er svindlere.
Legger til ekstra kostnad, skulle bestille en vare, men da jeg kom til kassen såg jeg at det var lagt til en ekstra vare, forsikring, jeg har ikke lagt til den så dette er faktisk svindelforsøk
Ser og at det er mange som her som gir opp på grunn av at det koster så mye å returnere, men husk at hvis det er feil med varen er butikken ansvarlig for å betale frakten hvis dem ønsker å få produktet tilbake, og at dem.har .no domene, noe som binder dem til norsk forbrukerlov
Gode og smarte produkter med mye for pengene, men lang leveringstid.
Skjønner godt at Norlenka skårer så lavt, og jeg har akkurat samme erfaring. Burde ikke hatt så mye heller.
Prøvde å få returnert et produkt, men da viste det seg at det måtte sendes til Kina.
Jeg tok opp mangelfull informasjon, og fikk dette svaret:
« Vi streber etter å gi klar og nøyaktig informasjon, og jeg forstår dine bekymringer rundt frakt- og returprosessen
Vennligst merk at produktdetaljer og returpolicy kan variere avhengig av leverandør og hvilket produkt du bestiller.
Vi burde ha gjort dette tydeligere på nettsiden vår og under bestillingsprosessen, og jeg beklager oppriktig at dette ikke ble kommunisert ordentlig.»
Det vises absolutt ingen vilje til konstruktiv løsning.
STYR UNNA!!!
Dette er "Yanwen Logistics" - klassisk drop-shipping. Framstår norske på webside osv. Tar år og dag før man får varene. Det er nå 4 uker siden jeg bestilte, og fortsatt er ikke pakken levert.
Kattfontene ankom idag. Fortsatt 1 stjerne. Plastik juggel fra temu?!? Dårlig kvalitet. Inte alls som på bildet. Reklamen er misvisende delux!