The Breathwork Coach Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Opleiding Systemic Soulwork van Brenda van Donge net afgerond. Deze opleiding is echt een aanrader, voor je eigen proces of omdat je je kennis wilt uitbreiden voor het systemisch werken. Brenda geeft... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vindt de opleiding systematisch werk van Brenda echt een aanrader omdat het een boost gaf aan mijn persoonlijke ontwikkeling en een heel goede basis gaf om aan de slag te gaan met systematisch werk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Waardevolle content en visueel mooi weergeven. Prachtig hoe wijlen Lars Faber dit kosteloos ter beschikking heeft gesteld.

Noté 4 sur 5 étoiles

Systemisch Soulworkopleiding Brenda is een hele fijne trainer. Ze kent de inhoud goed en weet mensen echt in verbinding te brengen met zichzelf en met de ander. Dit doet ze door middel van f... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Coach de vie

Écrit par l'entreprise

Lars Faber, oftewel The Breathwork Coach is 20 jaar coach / trainer op het gebied van zelfontwikkeling. Lars traint coaches en anderen die de kunst van adem coaching willen leren, zodat zij dat voor zowel eigen ontwikkeling kunnen inzetten, als het geven van coaching aan anderen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ervaar de challenge als zeer…

Ik ervaar de challenge als zeer waardevol. Ik wist een hoop maar echt tot actie kwam ik niet. Jouw filmpjes zijn doeltreffend en bevatten door jouw uitleg weer andere inzichten en ook drang om er anders mee om te gaan , dank je wel

20 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jaren lang mijn gevoel weggestopt

Jaren lang mijn gevoel weggestopt, want was niet gewenst door de buitenwereld en alleen maar gedaan wat deze buitenwereld van mij verwachtte. Nu in een proces waarbij deze gevoelens loskomen en eng zijn. De uitleg over codependecy en de filmpjes op YouTube hebben mij doen inzien hoe ik handel en waarom. En na 57 jaar duidelijkheid waarom mijn leven zo stroef verliep: codependency en het gekwetste innerlijk kind. Nu kan ik aan het helen van mezelf beginnen. Bedankt dat je je kennis op deze mooie, zachte manier op internet beschikbaar stelt, Lars.

19 août 2024

WAUW

WAUW en POEH wat een herkenning.
Lars, dankjewel dit heb je zo mooi en duidelijk en bovenal liefdevol uitgelegd.
Je woorden zijn zo….. tja… hoe zal ik het zeggen. Zorgvuldig gekozen.
Dat is het. Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik deze chalange heb gevolgd. Liefs Angela

15 août 2024

Alle filmpjes zeer waardevol

Alle filmpjes zeer waardevol.
Ik herken me in allemaal. Een aantal zijn meer aanwezig. Ik wist het met mijn hoofd. Door deze info voel ik het nu ook.
Zeer behulpzaam. Dankjewel ❤️🙏

14 août 2024

Zeer waardevolle challenge

Zeer waardevolle challenge, bedankt Lars. Ik heb drie maanden opname en 2 maanden daghospitaal achter de rug wegens alcoholverslaving. Wij volgen de ACT methode. Jouw inzichten waren een zeer hulpzame bron voor mij, samen met dagelijkse sessies bij Multiversum. Je legt het in gewone taal uit, met voorbeelden van gedrag. Je onderverdeling in archetypen is spot on. Ben ik blij dat ik de podcast heb gezien op That's the spirit en verder gaan zoeken ben naar jouw methode. Ik adem nu al enkele dagen de 4/6 wijze en het brengt me rust en tijd om te gaan voelen. Nog veel succes in je waardevolle werk en persoonlijke leven. Bedankt, nogmaals.

3 août 2024

Top!

Top, helder en geen gepush naar de volgende cursus die je moet volgen!

28 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Heldere uitleg en zo herkenbaar…voor…

Heldere uitleg en zo herkenbaar…voor mezelf en ook bij de mensen die ik als maatschappelijk werker in het ziekenhuis begeleid..…zo veel fysieke pijn die te koppelen is aan pijn van het innerlijk gekwetste kind…dank je wel Lars

28 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik denk dat Lars Faber heel goed ziet…

Ik denk dat Lars Faber heel goed ziet waarom en hoe codependency ontstaat en hoe je daar uit kan komen. Dat betekent echter wel dat je jezelf en je verleden onder ogen moeten komen. Maar er is een weg uit als je bereidt bent om aan jezelf te werken.

17 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super goeie spreker die niet oordelend…

Super goeie spreker die niet oordelend en je in plaats daarvan laat voelen wat je bent en wat je niet bent. Zelf ben ik weer een beetje over mijzelf te weten gekomen hoe pijnlijk het soms kan zijn. Alleen bewustwording maakt je een sterker en authentieker mens, dank Lars!

8 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Eindelijk de sleutel gevonden!

Na jaren zoeken (in alle mogelijke richtingen) heb ik eindelijk de sleutel tot mijn ziel gevonden. Zo helder en verklarend waarom ik nooit rust kon vinden en altijd van het ene 'avontuur' naar het andere sprong, in de hoop daar mijn vreugde te vinden... Die leegte kon ik niet ingevuld krijgen, tot nu... Dankjewel voor deze heldere inzichten. Ik ga ermee aan de slag.

7 juillet 2024

Zuiver, Helder en liefdevol

Wat een heldere, zuivere en liefdevolle wijze van benaderen en uitleggen. Zo fijn om te beluisteren, te oefenen en voelen. Dat jij zo kwetsbaar en eerlijk spreekt over je eigen proces maakte dat er bij mij op een heel diepe laag veel gebeurde en dat ik, waar ik dacht er al lang doorheen te zijn gegaan, toch voelde dat ik nog dieper kon gaan - en dat dat helemaal oké is. Dank voor deze wijze helende dagen.
Marianne, Den Haag

5 juillet 2024

Dag lieve mens

Dag lieve mens! Waauw! Zo helder! Zo goed verwoord!!! En vooral: wat een ENORME steun!!! Ik scoorde heel hoog op alle 4. Psychologie en Biodanza hebben in het verleden geholpen, maar jouw werk is heel speciaal!!! De ademtechniek die je ons leerde, helpt fantastisch goed! De manier waarop je de dingen uitlegt, is zo duidelijk en healing!!! Ik voel me heel erg begrepen en gesteund.
DANK JE WEL voor al jouw werk!!!!
Take good care of yourself!
Eva, uit Blegië

5 juillet 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus