The contact heeft voor ons 2 huizen geschilderd, muren opgeknapt, deuren en trappen. Super tevreden met dit bedrijf. Vanaf het bespreken van de klus, tot de uitvoering en afwerking. De communicatie li... Voir plus
Lisez les avis des autres
We hrbben gebriiy gemaakt.van Tzt voor het vermieuwen.van de bestaande kozijnen.in onze wpning gebouwd tijdens de jaren 30 van de vorige eeuw met veel houtwerk en van nieuwe kozijnem in een nieuwe uit... Voir plus
Demolition and construction of a new 6x3m kitchen has started this week and is going very well. Because of limited time, the planning, design, discussion phase was short. We are relying for TCTs exper... Voir plus
Onze eerste aannemer liet het afweten. Op korte termijn konden wij terecht bij The Contact Een aannemer die zijn afspraken nakomt, meedenkt, prettig communiceert, netjes en opgeruimd werkt en ook... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
In april contact opgenomen met TCT…
In april contact opgenomen met TCT contact bouw. Eerste bezoek nog voor de sleuteloverdracht in mei om huidige situatie te bekijken en een plan te maken.... En dan in september nog niet van start kunnen met het dakopbouw! Waar gaat het mis!?
Het werk wat gedaan is, is naar behoren uitgevoerd. De Zzp-ers hebben prima werk geleverd.
Het begon allemaal heel goed, vakbekwaam, meedenken en heel positief totdat... Deze aannemer en ons aanspreekpunt niet meer terug kwam na zijn vakantie. Dit kan gebeuren. Naast een zeer Slechte overdracht en heeft de baas zeer belangrijke taken laten liggen. Er moest uiteindelijk (na weken) toch maar een nieuwe tekening komen... want die hadden ze niet in bezit en ik ook nog niet want die lag bij de vertrokken werknemer voor zijn vakantie. Op vakkundig en juridisch vlak ook geen inzicht in wetten en plichten mbt dakopbouw. Beide Vakantie opgenomen maar konden niet op de gewenste datum van start omdat ze het 6 weken buurt bezwaar in onze stad niet hadden meegerekend in tijd en aanvraag van de vergunning die ze in juni al hadden kunnen indienen. Traag tot niet reageren en drama met planning/tijdsduur en tijdsdruk. Zo ze ook een andere klus nog niet hebben opgeleverd terwijl alles is betaald zonder uiteindelijke oplevering) helaas kunnen we onze haard niet gebruiken deze winter dus ook niet. We voelen ons erg gedupeerd en heeft dit ons veel energie en tijd gekost.
Hoop ze hun zaken snel (weer) op orde hebben zo klanten niet langer gedupeerd raken.
Dit is onze beleving en uiteindelijk is voor ons deze zaak nu afgehandeld door ze netjes een deel hebben terugbetaald
Tctheeft goed werk geleverd goed bedrijf
Tct heeft goed werk geleverd goed bedrijf
Thank you
TCTBOUW
We vonden het
advies van TCT heel professioneel, ze hadden een normale prijs op de offerte niet te duur,
heel Meedenkend
Duidelijke planning ook
Transparant
Transparant, goeie prijs en kon op korte termijn beginnen. Erg blij mee.
Superbedrijf!
Bedrijf denkt goed mee, professioneel advies.
Fijne communicatie en transparantie over het werk en keurige prijs. Afspraken snel en goed nagekomen. Ik ben blij 👍🏼
Bedrijf houdt zich aan zijn afspraken
Bedrijf houdt zich aan zijn afspraken. Correct en altijd op tijd. Werken netjes en zolder prachtig verbouwd.
Ze werken heel proffesioneel en de…
Ze werken heel proffesioneel en de communicatie liep soepel. Ik ben zeer tevreden
Top bedrijf
Super aardig altijd optijd en heel betrouwbaar werken super netjes en komen hun afspraken na 1 word TOP
Goed werk afgeleverd
Ze hebben goed werk afgeleverd, en tijdens zijn werkzaamheden steeds netjes alles opgeruimd.
Bij ons heeft hij bij de opbouw de pui vervangen en aan de andere kan de opbouw groter gemaakt. Netjes alles met goede kwaliteit kunststof kozijnen en geïntegreerde rolluiken zoals we wilden.
Heel fijn
Goede en vriendelijke service
Goede en vriendelijke service
Goede service en vriendelijk en meedenkende medewerkers.
Kan niet anders zeggen dan zeker aan te raden.
fijn één aanspreekpunt
Goede communicatie en een vakman.
The Contact heeft bij ons in het pand nieuwe kozijnen geplaats op de 1e verdieping , en een aantal wanden gezet en de trap afgetimmerd. Ze verzorgen de hele verbouwing, van de kozijnen tot aan de elektropunten en het stucwerk. Fijn om één aanspreek punt te hebben!
Betrouwbare aannemer
Betrouwbare aannemer
Proces van informatie inwinnen
, inventarisatie van de mogelijkheden en opstellen van de offerte ging vlot en klantvriendelijk. Er wordt meegedacht en goed geadviseerd.
Door een combinatie van omstandigheden ging de planning van de verbouwing niet zoals verwacht. Dit lag voornamelijk aan derden die afspraken niet na konden komen. Hoewel dit vervelend was, is het netjes opgelost en uiteindelijk alles naar wens opgeleverd.
Daarnaast erg tevreden over de mate van transparantie vooraf over de facturen en de specificering van meer/minder werk achteraf.
Tevreden
We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden. Afspraken zijn goed nagekomen.
Prijs kwaliteit verhoudingen zijn goed.
Net een grote verbouwing en nieuwbouw…
Net een grote verbouwing en nieuwbouw met The contact afgesloten. De originele offerte kwam vrij snel na aanvraag en de prijsstelling was reden om aan de slag te gaan.
Alles is volgens afspraak verlopen en er werd tussentijds goed gecommuniceerd.
Aanrader.
Zeer tevreden
Ingehuurd voor het verwijderen van laminaat en ondervloer evenals overige huisraad ivm het schoon opleveren aan verhuurder. Aangezien we gingen verhuizen naar het buitenland. The Contact heeft snel en goed werk geleverd, alles was netjes op de opleverdatum en is goedgekeurd.
Prima bouwbedrijf
Prima bouwbedrijf
Vanaf start heel goed geholpen, ook met meedenken voor onze luxe overkapping. Gestart op afgesproken tijd. Bouw ook goed verlopen. Aandachtspunten na de bouw worden ook goed opgelost. Kortom zeer tevreden.
Altijd een genot om te echt vakmanschap…
Altijd een genot om te echt vakmanschap weer tegen het lijf te lopen. Super prettig in contact hele scherpe tarieven. Ik weet zeker dat als ik weer een technisch probleem heb, dat ik thecontact eerst bel. Zijn inzicht heeft me flink wat geld gescheeld.
Ik ben super tevreden met de hulp van…
Ik ben super tevreden met de hulp van Thecontact. Hij is een vakman. Hij werkt netjes en snel. De communicatie verliep soepel en duidelijk. Hij heeft alles netjes en opgeruimd achter gelaten. Samenvattend, perfect!
Eindelijk een goede ervaring
wij zijn ontzettend tevreden over de aanloop naar de verbouwing, het meedenken aan de voorkant en de uiteindelijke verbouwing. Geen financiele verrassingen en een immer schone werkplaats. The Contact is een bedrijf wat volledig transparant werkt geen open eindjes achter laat en bij tegenslag altijd de juiste oplossing adviseert en maakt. Het persoonlijke contact, begrip voor de zienswijze van de klant en de het denken in oplossingen was precies waarvoor wij gekozen hebben!
Wij gaan volgend jaar ook zonnepanelen door the Contact laten instaleren, Anton de Aanemer heeft goed advies gegeven over subsidie zeker een aanrader.