Bought it for my feet - used it for my hands! After looking far and wide for a motorized tool for managing my climbing-torn hands, i found the curve. Even though they say its for the feet, it... Voir plus
Lisez les avis des autres
Virkelig god service. Jeg mistede mit kabel til min elektriske fodfil. Kontaktede virksomheden som sendte nyt til mig + et par ekstra filer - betalte kun fragt, hvilket er rimeligt. jeg er glad og... Voir plus
Har købt PediCurve solar i maj 2021, apparatet har kun fungeret nogenlunde tilfredsstillende de først par måneder. Nu har jeg forsøgt at komme i kontakt med firma på mail og telefon men modtager... Voir plus
Ich nutze Pedicurve seit ein paar Wochen und bin sehr zufrieden. Vorher hab ich die gängigen Modele aus der Drogerie gehabt. Hat mich auch schon das Starterset um die 30€ gekostet und dann der Versch... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
The Curve ApS er en innovativ udviklingsvirksomhed indenfor produktudvikling og Biotek. Vi har udviklet både PediCurve og PediCurve SOLAR og lanceret dem internationalt. Lige nu er vores nye projekt med PediCurve MD. elektriske fodfil til Diabetes patienter blevet godkendt og støttet af den Danske Innovationsfonden samt det Europæiske EUREKA program:-) Vi samarbejder med både den Danske Diabetes forening samt den amerikanske diabetes forening ADA. Vores Diabetes konsortium består af Steno Diabetes Center Copenhagen (sdcc.dk) (klinik) samt Innokasmedical.fi omkring udvikling af den første medicinsk godkendte elektriske fodfil til fodbehandling af diabetes patienter i eget hjem (home treatment) Vi har fået patentet på PediCurve MD. som kommer til at gøre en stor forskel i diabetes patienters fod helbred. Derudover er vi ret stolte af at have udviklet og lanceret The Curve Neglefilen i hele Europa i samarbejde med SEPHORA Europa - Det var så utrolig små ting der gjorde at The Curve Neglefilen ikke blev en international succes - Både Sephora & The Curve troede på projektet og det lykkedes næsten. Indenfor Biotek har vi to projekter vedrørende en vaccine kandidat og. to diagnostiske cancer assys.
Coordonnées de contact
Århusgade 118, 2150, Copenhagen, Nordhavn, Danemark
- +45 24 27 23 43
- rma@thecurve.dk
- thecurve.dk
Bought it for my feet - used it for my hands
Bought it for my feet - used it for my hands!
Even though they say its for the feet, it works very well for rough hands.
Virkelig god service.
Virkelig god service.
jeg er glad og det er mine fødder også.
Pedicurve elektroniske fodfil er super effektiv og blid for mine fødder.
Super effektiv
Jeg har netop ønsket og fået produkter fra the curve i fødselsdagsgave og jeg er vilde med dem. Neglefilen er super god og fylder ikke meget, så den er nem at have med i tasken. Jeg fik både den manuelle fodfil og solar fodfilen og jeg har aldrig haft så bløde fødder før, jeg er meget tilfreds 👌🏻

Réponse de The Curve
En genial elektrisk fodfil - flotte sommer fødder hele året rundt!
Første gang jeg anvendte PediCurve Solar-fodfilen, blev jeg nærmest chokeret! Resultatet var forbløffende. Aldrig har mine fødder været så silkebløde. Og jeg har prøvet mange forskellige produkter. PediCurve Solar overtrumfer alt og alle!! Den er let at anvende med dens 2 forskellige, let udskiftelige, roterende glasplader:
Den grove er særdeles effektiv på vanskelige områder såsom storetåen, fodballen og hælene.
Den fine glatter bagefter huden, så den bliver blød og silkeagtig. Slut af med en god fodcreme, så har man fløjlsbløde "baby feet".
PediCurve Solar skal anvendes på våd hud. Derfor er den let og praktisk at bruge i forbindelse med et brusebad eller fodbad. Den er selvsagt vandtæt.
PediCurve Solar kan tages med overalt. Den lades op via USB-stikket eller simpelthen via solen. Læg den blot i vindueskarmen. Når det røde lys på håndtaget lyser blåt, er den klar. Og uden brug af batterier! Derfor aldeles miljøvenlig og bæredygtig. Du sparer penge og skåner miljøet.
Jeg har brugt min PediCurve Solar i næsten et år. Den fungerer stadigvæk upåklageligt.
Summa summarum: PediCurve Solar er et banebrydende kvalitetsprodukt. Flot design, brugervenlig, ekstremt effektiv – dog skånsom. Stærkt anbefalelsesværdig!
Enhver fodterapeut eller fodklinik burde besidde dette produkt.
Slut med håndfil og støvsuger, ingen vej tilbage
Jeg er meget glad for min PediCurve SOLAR, som jeg har haft et halvt års tid.
Før jeg fik en PediCurve SOLAR brugte jeg mere end en halv time hveranden uge, hvor jeg sad med en håndfil og filede løs for at gøre mine hæle bløde. Jeg måtte sågar have støvsugeren frem for at gøre rent efter det. Men selv med den indsats skete det, at mine tørre hæle sled sig igennem mine strømper.
Efter jeg har fået en PediCurve SOLAR bruger jeg et minut eller to i brusebadet hver morgen, og jeg har bløde hæle hele tiden. Det sætter mine strømper også pris på.

Réponse de The Curve
God, skånsom og effektiv fodfil
Jeg har nu brugt min PediCurve Solar i 6 mdr og jeg er rigtig godt tilfreds med fodfilen. Mine fødder har føltes bløde efter første brugsgang. Den er enkel at benytte, effektiv - og det er dejligt at den kan bruges under bruseren, mens man er i bad.
Jeg kan klart anbefale den.

Neglefilen er god
Som mand er det ikke så vigtigt at neglene er perfekte, men det skal være godkendte. Formen på The curves neglefil gør det nemmere at få en rund form på neglen. Den er virkelig effektiv, så det kræver ikke særlig meget tid heller.

Réponse de The Curve
Denne virksomhed har ikke noget som…
Denne virksomhed har ikke noget som helst ønske om at overholde lovgivningen og bruger materiale der tilhører andre. Billederne af mig på deres side, har de ikke tilladelse til at bruge og de nægter at fjerne dem.
Det siger lidt om deres troværdighed.

Réponse de The Curve
Nem at anvende, hygiejnisk og bløde fødder efter første gang
Meget nem at anvende og mærkbare blødere fødder efter første gang. Det føles rart og mere hygiejnisk at anvende den på våde fødder i badet, så der ikke flyder hudceller rundt i hele badeværelset. Nem at rengøre, når den alligevel anvendes med vand. Helt klart anbefalelsesværdigt!

Super god elektrisk fodfil
Jeg købte en Pedicurve fodfil for tre år siden og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den er nem at bruge og resultatet er meget bedre end jeg før har oplevet med andre elektriske fodfile. Smart at den også kan benyttes i badet.
Jeg har netop bestilt og modtaget en ny grov disc og der var en ekstra med i forsendelsen - rigtig god service, mange tak🙂.
Kan varmt anbefale The Curve til jer med hård hud under fødderne👣
En rigtig god fodfil!
Jeg kan varmt anbefale Pedicurve's fodfil som både er effektiv og skånsom. En rigtig god elektrisk fodfil.
Uovertruffen kundeservice
Uovertruffen kundeservice. Har bestilt en TheCurve PediCurve og så efterfølgende at de også havde Solar modellen som jeg hellere ville have. Ringde til sælgeren som var yderst flink og hjælpsom. Tog sig god tid til at forklare om deres forskellige produkter, tanken bagved og udviklingen af fremtidige produkter og vejlede i forhold til brugen og ændrede selvfølgelig ordren.
Ser meget frem til at modtage produktet. :-)
Super produkt
Jeg har nu haft min pedicurve i et par…
Jeg har nu haft min pedicurve i et par måneder nu og kan kun anbefale den varmt, den er let og bruge og mine fødder er altid bløde…
Virkelig et super godt produkt.. som vil blive anbefalet til alle jeg kender.
Mvh
En meget tilfreds bruger.
Pedicurve Solar is an amazing device.
Pedicurve Solar is an amazing device.
It is very powerful and doing it's job flawless.
My best recommendations for this product.
Super god fodfil.
Super god fodfil.
Den er nem at bruge og larmer ikke så meget som dem jeg har brugt før.
Min Curve var gået i stykker
Min Curve var gået i stykker, jeg skrev derfor til dem, og i løbet af et par dage havde de svaret mig, at de ville komme forbi med en ny til mig, så 7 dage efter at jeg havde sendt en mail, modtog jeg en ny.
Super god service.
PediCurve Solar
PediCurve Solar
Har stor glæde af PediCurve Solar, der giver bløde fødder. Maskinen fungerer upåklageligt.
Mht. neglefilen, - kan den også varmt anbefales.
Noget af det bedste, jeg har haft.
Har købt PediCurve solar i maj 2021
Nu har jeg forsøgt at komme i kontakt med firma på mail og telefon men modtager intet svar
======================================
Opdatering 17-3-2022
Pedicurve har nu kontaktede mig og løst problemet.
Jeg har skiftet bedømmelse fra 1 til 4 pga deres vilje at med at rette op på fejlen og deres fleksibilitet og ærlighed.
Ineffektiv fodfil
Min oplevelse er at produktet stort set ikke er effektivt. Hverken med eller uden vand (fødder der har været i fodbad inden)
Jeg er heller ikke fan at at skiven vender som den gør, det gør det besværligt når man skal bevæge filen rundt på foden.
Min gamle Scholl virker langt bedre.
Sorry guys, jeg er er bare virkelig træf af at jeg har brugt 500 kr på et produkt som i mine øjne ikke er brugbar 😔

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.