We hadden 2 ringen besteld in het weekend voor de kerst. De zending werd snel bevestigd maar door de grote drukte hoorden wij niets van DHL. Gebeld met Sonja van The Finds. Er werd gelijk een 2e order... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb de gratis ringmeter die ook gratis werd opgestuurd enorm gewaardeerd. Vervolgens 3 ringen besteld die ik binnen no time thuis afgeleverd kreeg. Heel fijn! Enige - persoonlijke - minpuntje vond... Voir plus
L'entreprise a répondu
Leuke sieraden, mooi verpakt. Ik mis alleen een fysieke winkel om de sieraden te passen. Nu tot twee keer aan toe sieraden moeten terugsturen op eigen kosten, omdat de maat niet goed was. Het is lasti... Voir plus
L'entreprise a répondu
De bestelde ringen zien super leuk uit. Ook mooi verpakt in een bewaar zakje. Qua kwaliteit kan ik nog niets zeggen. Ruilen was ook geen probleem. Verbeter punt: vlottere communicatie over terugg... Voir plus
Timeless, affordable gold-plated jewelry & handmade bags with a boho chic & natural touch. Made to last and made to make you shine!
Amsterdam, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Super tevreden over mijn aankopen er ging wat mis buiten the finds schuld om en werd door de eigenaresse super opgelost hele mooie sieraden ontvangen echt een aanrader
Prima gedaan. Mooie ring op tijd geleverd. Tip: Nu past de ring dus hoeft er geen retour plaats te vinden. Ik vind het zelf fijn wanneer er een retourbin plus informatie hierover bij de levering wordt meegestuurd
Groet sabrina roofthooft
Een beetje vetraging met leveren maar gisteren ontvangen. Wat een prachtige ringen. Ik was voorzichtig met bestellen omdat ik nog niet wist of ik ze mooi zou vinden. Maar ik wil er zeker nog 2 ringen bij.
Super goede service! Er was iets fout gegaan maar daar wordt heel goed op gereageerd!!
Al lang gezocht naar een grote zoetwaterparelhanger,uiteindelijk via een modeartikel in de Libelle jullie bedrijf ontdekt, doordat een model dit om haar nek had hangen!
Besteld en na paasdagen ontvangen Top! Draag het nu elke dag!
Ik beveel The Finds aan!
Es hat alles gut geklappt mit der Lieferung und der Ring ist wunderschön. Ich habe vor zwei Jahren schon Schmuck bei The Finds bestellt. Auch goldfarben und hatte Bedenken, ob man das machen kann oder ob die Ringe vielleicht die Farbe verlieren. Aber nichts ist passiert. Ich trage die Ringe mehrfach in der Woche und sie sind immer noch wunderschön. Gerne kaufe ich hier wieder Schmuck. Gute Qualität ! Vielen Dank😊
In 1 woord super. Snelle levering van hele mooie ringen. Zag helaas telaat dat je bij 2 ringen en 3e cadeau kreeg. Even contact gehad… en wat denk je ? Geen probleem, de 3e ring is alsnog onderweg. Als dat geen service is. Zo blij mee!!
Voor de tweede keer ringen besteld. Super mooi, weer een kadootje om te ontvangen door leuke verpakking en snelle levering.
Hele goede service, zeuren niet over ruilen, ook niet als je hetzelfde artikel twee x ruilt!
De sieraden van Sonja zijn prachtig. The Finds is echt mijn favoriete merk. Alle ringen die ik draag zijn 'finds'. En ook de service is top! Alleen maar lof!

Réponse de thefinds.shop
Ik ben onwijs blij met de ringen
Ik had alleen vooraf willen weten dat ze hol zijn
Snel last van uitslag met holle ringen
Maar tot nu toe onwijs blij

Réponse de thefinds.shop
Snelle levering van een geweldige verjaardagsactie. Heerlijk geurende mooie verpakking, echt een cadeautje! Na de aanschaf van een aantal leuke ringen nu ook een mooie armband gekocht, prachtig.

Réponse de thefinds.shop
Fijne webwinkel! Mooie, kwalitatief goede sieraden en bijzonder klantvriendelijk.

Réponse de thefinds.shop
Snelle levering en erg mooie armbanden ontvangen!

Réponse de thefinds.shop
Snelle en correcte levering en de items zijn stuk voor stuk erg mooi. Ik heb het afgelopen jaar een mooie verzameling opgebouwd!!!